Lady Gaga megijesztett egy csecsemőt
2011. november 22. 08:06
|
Aymeeúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.20. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 164140 offline
|
Jajaja Alishonnak adok igazat! Ha tudom , hogy a Lédi valószínüleg úgy fog kinézni, hogy a gyerekem összeszarja magát, akkor nem viszem oda neki. Vagy ha már odavittem, vállaljam azt,hogy esetleg a gyerekem maradandó gaga-kársododást szenved. Ne higyjetek mindent el
:D
2011. november 22. 09:19
|
|
orion.annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.05. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 60019 offline
|
Azt is vegyék már figyelembe, hogy ha egy babát egy idegen kezébe nyomnak, bárhogy néz ki, valószínűleg megijed! A szomszéd baba is hetekig sírt, mikor apukámat meglátta, pedig apa épphogy átlépte a küszöböt.
2011. november 22. 10:19
|
|
fajagirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 563 Csatolások: 5 Azonosító: 153568 offline
|
oron.anna írta
Azt is vegyék már figyelembe, hogy ha egy babát egy idegen kezébe nyomnak, bárhogy néz ki, valószínűleg megijed! A szomszéd baba is hetekig sírt, mikor apukámat meglátta, pedig apa épphogy átlépte a küszöböt.[i][/i]
egyet értek
Azt is vegyék már figyelembe, hogy ha egy babát egy idegen kezébe nyomnak, bárhogy néz ki, valószínűleg megijed! A szomszéd baba is hetekig sírt, mikor apukámat meglátta, pedig apa épphogy átlépte a küszöböt.[i][/i]
2011. november 22. 10:25
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
nem csodálom xD én is sírok, ha látom xDD
2011. november 22. 10:31
|
|
Transformersfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 235 Csatolások: 1 Azonosító: 162028 offline
|
nem csodálom h a kisbaba meg ijedt!! Én is meg ijednék ha látnám élőben!! Előbb utóbb még a saját rajongói is megutálják ezt a nőt!! -.-
2011. november 22. 14:10
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
ugyan már!!! nehogy már!!! GaGától meg lehet ijedni,de nem hiszem,hogy tőle ijedt meg!!
2011. november 22. 14:20
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
kivételesen nemcsak gagát hibáztatom ezért.
én nem tudom milyen szülő az,aki egy gaga vagy akármilyen másik koncertre viszi a gyerekét.a nagyobb gyerekekkel más a helyzet,de egy csecsemőt elvinni egy ilyen ˝előadásra˝..
szerintem hatalmas hülyeség volt a szülő részéről.
a gyerek feltehetően nemcsak amiatt ijedt meg,mivel gaga ˝átlagos˝ szerelésben is sokkoló látvány.hanem az ennyi idős picik minden idejüket a közeli családtagjaikkal/rokonaikkal szeretik tölteni.
én nem tudom milyen szülő az,aki egy gaga vagy akármilyen másik koncertre viszi a gyerekét.a nagyobb gyerekekkel más a helyzet,de egy csecsemőt elvinni egy ilyen ˝előadásra˝..
a gyerek feltehetően nemcsak amiatt ijedt meg,mivel gaga ˝átlagos˝ szerelésben is sokkoló látvány.hanem az ennyi idős picik minden idejüket a közeli családtagjaikkal/rokonaikkal szeretik tölteni.
2011. november 22. 14:30
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
szegény gyerek...
2011. november 22. 14:32
Szegény gyerek...
Azt se tudom hogy sírjak-e vagy nevessek...
2011. november 22. 15:15
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
Hát nem is csodálom,h a baba megijedt.
Én is megijedtem volna.
Én is megijedtem volna.
2011. november 22. 15:16
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Vicces azért a cikk persze, de egy csecsemő nyilvánvalóan így fog reagálni egy ilyen helyzetben. Az anyja átadta őt egy idegen kezébe, közbe meg sikítoztak meg fotóztak a rajongók.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: