Hírességek egyenesen Kanadából
2011. november 21. 20:49
és Cassie Steele,ő is a Degrassi gimiben játszott Jake Epsteinnel...
2011. november 21. 22:32
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Szerintem Kanadának bocsánatot kéne kérnie a világtól bíbör megszületése miatt.
2011. november 21. 23:02
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (lpmaskmancick @ 2011.11.21. 22:32)
Szerintem Kanadának bocsánatot kéne kérnie a világtól bíbör megszületése miatt. 
Erre nincs bocsánat. Három millió Miatányk sem oldozhatja fel őket a bűn alól, hogy sztárt csináltak belőle
Köszi a cikket, jó volt olvasni említett személyekről bár nekem nem számítottak újdonságnak. Kedvencem közülük a Simplan Plan <3
2011. november 21. 23:58
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
am olvastam itt néhány kommentbe , hogy hol marad néhány kedvencük ( cory m, nina d, sötöbö)
akkor avril és a sum 41 is hiányolhatnánk
de oda van írva h :"Kanadából megannyi híresség származik, akikről talán még nem hallottál."
vagyis itt kevésbé ismertek vannak felsorolva
akkor avril és a sum 41 is hiányolhatnánk
de oda van írva h :"Kanadából megannyi híresség származik, akikről talán még nem hallottál."
vagyis itt kevésbé ismertek vannak felsorolva
2011. november 22. 00:01
Pierre♥♥ Simple Plan♥♥ imádom őket!! a bandából nekem is Pierre a kedvencem meg Chuck, amit ők "lebaromkodnak" arra nincs szó..
2011. november 22. 17:17
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Awhh Billy Talent. <3
2011. november 23. 19:11
N.Dobrev!
Írtam már korábban, h tökre kiment a fejemből, h ő kanadai... háát igen, nem becsülöm őt sokra XD
Meg inkább a kevésbé ismert TEHETSÉGEKET, akik megdolgoztak a sikerért, őket próbáltam bemutatni!
))
Írtam már korábban, h tökre kiment a fejemből, h ő kanadai... háát igen, nem becsülöm őt sokra XD
Meg inkább a kevésbé ismert TEHETSÉGEKET, akik megdolgoztak a sikerért, őket próbáltam bemutatni!
2012. július 01. 16:42
Jessica Von, Jake Epstein, Michael Seater és Simple Plan <3
Timyy! Hogy került ide Nina Dobrev? :/
Timyy! Hogy került ide Nina Dobrev? :/
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: