VV5: Eszter másodszorra is visszament a villába
2011. november 21. 19:40
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Az egész villa egy sz.rság, mindazonáltal örülök Eszti győzelmének!!!
2011. november 21. 19:42
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Katherinaa._ teljesen igazad van!
2011. november 21. 19:43
jajj de jó,neki is szurkoltam
Shadit nem kedveltem...
2011. november 21. 19:44
|
|
annabeth98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 287 Csatolások: 0 Azonosító: 151451 offline
|
Juppííjjéééé. *.* ez de nemérdekel... xDD
De amúgy nekem egész szimpi a csaj, csak azt sajnálom, hogy egy értelmes jogász elrontja a karrierjét azzal, hogy a VV-be jelentkezik... :S
De amúgy nekem egész szimpi a csaj, csak azt sajnálom, hogy egy értelmes jogász elrontja a karrierjét azzal, hogy a VV-be jelentkezik... :S
2011. november 21. 21:35
Végre! Szerintem neki van helye a villában. Ő nem olyan mint a többi. Szerintem ő a legnormálisabb villalakó a villában. Gratulálok neki, hogy már másodszorra is vissza tudod menni, és remélhetőleg ha harmadszorra is őt jelölik, akkor megint ő megy vissza.
2011. november 21. 21:40
|
|
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline
|
Hát Eszter csak azért ment vissza mert a 2 leggyengébb villa lakót vitte ki.Vigye ki a Serit és akkor ő fog nézzni.
2011. november 21. 22:07
|
|
Matricalányúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.21. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 164220 offline
|
Nem igazán szeretem a vvt
2011. november 21. 23:51
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Idézet (Sugarbabes @ 2011.11.21. 21:35)
Végre! Szerintem neki van helye a villában. Ő nem olyan mint a többi. Szerintem ő a legnormálisabb villalakó a villában. Gratulálok neki, hogy már másodszorra is vissza tudod menni, és remélhetőleg ha harmadszorra is őt jelölik, akkor megint ő megy vissza. 
Nem, épp ellenkezőleg. Ha normális lenne, akkor nem a villában lenne.
2011. november 22. 08:14
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Ez a nő egyáltalán nem normális.Az első búcsú buliján a nagy habtestével a Péteren(??) lovagolt?
És ez igen,a nagy Ex jogásznő(ahogy Shadi mondta!)Shadi az jó fej gyere volt,még a nagy állatokkal(a testőrökkel) is lepacsizott.Kilépett a Párbajhelyszínre,és puszival "üdvözölte" Esztert...
Eszter erős játékos,de a tök jó karrierjét feláldozni a bohóckodásért?Bohóckodhatott volna gyerekként,csak nem engedték.De belőle lett valaki,csak a VV-vel elcseszett mindent.
Most a legkorrektebb játékos Csabi.Tök normális...nem vág fel semmivel és így tovább.Általában a párbajokat lesem meg...mást nem...
Eszter erős játékos,de a tök jó karrierjét feláldozni a bohóckodásért?Bohóckodhatott volna gyerekként,csak nem engedték.De belőle lett valaki,csak a VV-vel elcseszett mindent.
Most a legkorrektebb játékos Csabi.Tök normális...nem vág fel semmivel és így tovább.Általában a párbajokat lesem meg...mást nem...
2011. november 22. 10:23
|
|
fajagirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 563 Csatolások: 5 Azonosító: 153568 offline
|
Eszter nagyon erős
De már elszólták magukat, hogy Attila nyeri meg

cintia0023 írta:
Sugarbabes írta:
cintia0023 írta:
Sugarbabes írta:
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: