A Billboardnak nem kell Gaga olcsó lemeze
2011. november 21. 16:11
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Szerintem nem túl jó ha ennyire lejön a cikkről, hogy ki írta és milyen szándékkal. Megint szép képválasztás, cím és az egész téma Gagára kihegyezve.
Az album két napig, csak egy oldalon volt letölthető. Amúgy is első volt két hétig Amerikában, és amúgy nagyjából minden máshol is, több mint 7 millió példány kelt már el belőle összesen. Amúgy szerintem se kellett volna ezt csinálniuk, nagyon rosszul jöttek ki belőle, az album így is népszerű, legközelebb remélem nem csinálják meg.
2011. november 21. 16:50
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Idézet (Alyssa @ 2011.11.21. 15:59)
Helyes,GaGa-nak nincs helye a Billboardon. 
Mert az olyannak, mint Katy van, mi? Aki direkt a számaiba belerak más zenészeket, hogy biztosan #1 legyen? szánalmas... nem is beszélve arról, hogy nem is tud élőben énekelni.
2011. november 21. 17:16
|
|
boomyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.31. Hozzászólás: 299 Csatolások: 3 Azonosító: 159815 offline
|
nekem mindegy
aki akarja drágábban is megvette volna azt a lemezt
csak mert olcsó még nem muszáj megvenni főleg ha nem is szereted az előadót
és nem csak gaganak olcsó a lemeze
2011. november 21. 17:24
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Idézet (divaft @ 2011.11.21. 16:41)
_ToTo_: ezt elírtad, mert nem az albumot árulta 99 centér hanem egy kislemezt. 
Két napig az albumot lehetett megvenni 99 centért az Amazon-on.
2011. november 21. 18:00
Idézet (divaft @ 2011.11.21. 17:44)
De Cannibal3 én úgy olvastam, meg úgy is tudom hogy a Born This Way dalokat egyenként lehetett megvenni 99 centért.
Hidd el, az albumot lehetett megvenni. Még cikk is van róla errefelé, ha jól emlékszem.
2011. november 21. 18:42
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Idézet (rideawhitehorse @ 2011.11.21. 16:50)
Mert az olyannak, mint Katy van, mi? Aki direkt a számaiba belerak más zenészeket, hogy biztosan #1 legyen? szánalmas... nem is beszélve arról, hogy nem is tud élőben énekelni. 
Van aki akit említette Katy Perry-t?
Nem hiszem.
2011. november 21. 18:48
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Idézet (raguza @ 2011.11.21. 16:44)
Mondjuk azt nem mondanám, hogy "mindig", de tény, hogy elég sokszor belekötnek Gagába az oldalon, és orrba-szájba oltják, amikor vannak még rajta kívül más olyan előadók, akikről szintén megosztóak a vélemények, úgyhogy most már tényleg le lehetne szállni szerencsétlen csajról, és egy kicsit már másokat is lehetne cseszegetni... De most komolyan...vagy Gaga vagy Katy, mindig megtalálják valamelyiket, és örökké van hozzáfűzni valójuk, természetesen negatív oldalról... Kicsit már unalmas ez az örökös rosszindulat, utálat, negatív oldalról való hozzáállás/megközelítés...
Katynél meg az a helyzet, hogy ha jó sokat gyakorol, kellően rágyúr a hangjára, csodaszépen tud énekelni, csak sajnos ez nem mindig jön össze neki. Tény, hogy nem egy Anastacia hangilag, hogy ha álmából felkeltik, akkor is helyből kiénekel 7 oktávot... Nem lehet mindenki profi, de megtudja ő csinálni, ha odafigyel és szépen gyakorol. Mellesleg Katyt még nem is hallottam playbackelni, csak hamisan énekelni...
A cikkhez hozzáfűzve annyit: nem hinném, hogy ennél is pont Gagát kell kiemelni, mert ezer más olyan előadó van, akit az elsők között lehetne említeni ennek kapcsán...
2011. november 21. 18:50
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (divaft @ 2011.11.21. 17:44)
De Cannibal3 én úgy olvastam, meg úgy is tudom hogy a Born This Way dalokat egyenként lehetett megvenni 99 centért.
Te vagy a 'rajongó' mégis fogalmatlan vagy. Az egész album volt 99 cent. Ime
A káromkodóknak és sértegetőknek ment a üdülési beutaló.
2011. november 21. 19:37
most írnék egy nagyon nagy valamit, de inkább, nem, nem akarom, hogy kitiltsanak.
2011. november 21. 19:53
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Húúú,ez nagyon tök jó!
2011. november 21. 19:54
|
|
amileroablevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146545 offline
|
Az egész album került annyiba, ez tény, és ezen kár is vitatkozni. Annyiban igazuk van azoknak, akik Gagát védik itt, hogy most nem ő itt az egyetlen ludas, viszont abban nem, hogy állandóan Gagát szidja minden cikk mostanában. Az a nő tesz és nyilatkozik olyan dolgokat, amin például ezen a fórumban is el lehet csámcsogni. Nehogy már a cikk szerző tehessen arról, ha Gaga kukákba pisil, és még el is meséli, vagy ha pénisz alakú mikrofonba énekel, vagy sperma alakú kalapot hord. Jó lenne, ha végre a Gaga fanok tudomásul vennék, hogy Gagának pont az a célja ezekkel, hogy róla beszéljenek, és neki teljesen mindegy, hogy jót vagy rosszat mondanak róla, mert mindkettő reklám. Pontosan tisztában van vele, ha elmondja, hogy kukákba pisil vagy tudomisén milyen bugyit hord az emberek egy fele azt mondja majd, ezt most megint minek kellett, mire az emberek másik fele, a legtöbb rajongó, meg majd felháborodik, miért bántják már megint szegény Mother Monstert. Gaga tudatosan nyilatkozik, írogat twittere, pontosan tudja, hogy hívja fel magára a figyelmet, és mivel nem hülye, el is éri. Nincs olyan nap, hogy ne látnám valahol Gaga nevét.
2011. november 21. 20:40
|
|
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 984 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline
|
Szerintem ez hülyeség. A lényeg, hogy veszik a lemezt. Igaz, lehet, hogy sokan azért veszik meg, mert olcsó, de akkoris megveszik és ez a lényeg. Az eladási listának pont az lenne a lényege, hogy az eladást mutassa, akkor meg mi az, hogy az olcsó lemezeket nem írják bele? Attól még azokban is rengeteg munka benne van.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: