Lezajlott az idei American Music Awards
2011. november 21. 19:13
Jujj, Hot Chelle Rae. Nagyon örülök a sikerüknek, igazán megérdemelték, hiszen már évek óta dolgoznak azon, hogy egyszer kiváló együttes váljék belőlük. Elérkezett a pillanat.
2011. november 21. 20:41
Nem is lett olyan rossz a végeredmény,bár még mindig nem tudom felfogni,hogy lett Taylor az év előadója.
2011. november 22. 14:52
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
Gratulálok mindenkinek
Nagyon örülök ,hogy Bruno Mars nyert díjat
amin meglepődtem,hogy Justin Bieber nem nyert semmit .Mind1 ő sem nyerhet mindig
2011. november 22. 14:55
A Hot Chelle Rae- nek nagyon örülök, a többiek annyira nem érdekelnek, de azért gratulálok nekik is.
2011. november 22. 21:31
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Pop/rock előadók Bruno és Adele? Hát, én soha nem soroltam volna ide Őket, de most, hogy így belegondolok...
Igazából más a lista, mint szokott lenni de ígyis csak a tucatsztárok vannak rajta. De azért gratulálok mindenkinek!
Igazából más a lista, mint szokott lenni de ígyis csak a tucatsztárok vannak rajta. De azért gratulálok mindenkinek!
2011. november 24. 18:44
Szerintem Katy Perrynek is itt kéne lennie valahol....
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: