Mi lesz veled, Leighton?
2011. november 20. 18:30
Nélküle Chuck karaktere sem lesz már a régi, hisz akkor kit fog szeretni? De igaza van. Foglalkozzunk a jelennel. Amúgy meg, még nem biztos az, hogy elmegy. Én drukkolok neki.
2011. november 20. 18:59
óóóó...
hát az biztos, hogy nagyon fog hiányozni a GG-ből ha tényleg otthagyja a sorozatot..
2011. november 20. 19:29
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Andy1996: Csak azt nem értem, hogyha nem ismered, miért kell ide írnod? Ez a hír leginkább azoknak szól, akik ismerik/ szeretik a Gossip Girlt.
Amúgy kár lenne érte, ő az egyik legérdekesebb személy a GG-ben. Azért reménykedem, hogy nem fog bekövetkezni egyhamar.
De csak nekem tűnt fel, hogy az 5. évad másabb, mint a többi? Az 5. részben olyan sűrű volt minden, és nem raktak bele egy csöppnyi humort sem.
Amúgy kár lenne érte, ő az egyik legérdekesebb személy a GG-ben. Azért reménykedem, hogy nem fog bekövetkezni egyhamar.
De csak nekem tűnt fel, hogy az 5. évad másabb, mint a többi? Az 5. részben olyan sűrű volt minden, és nem raktak bele egy csöppnyi humort sem.
2011. november 20. 19:29
|
|
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline
|
Ne már! Ő volt az egyik kedvenc karakterem! Persze sok sikert kívánok neki, de a színészi pályán sokkal tehetségesebbnek tartom, szóval legszívesebben filmekben látnám viszont.
2011. november 20. 19:41
|
|
LovelyGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 145742 offline
|
Nélküle nem lesz jó
((
2011. november 20. 19:42
|
|
Gossip Girl Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 109 Csatolások: 28 Azonosító: 158506 offline
|
Leigh ezt nem teheti meg velünk, akik el sem tudják képzelni a GG-t nélküle<3<3<3<3 Hallottam olyanokat hogy már nem lehet tovább húzni a sorozatot szal ha ő megy mennek a többiek is:((((de egy hatodik évadot még igazán be lehetne vállalni...annyira jó
2011. november 20. 20:08
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Nagyon sajnálom,mert ő volt a kedvencem,de sok sikert kívánok neki!
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: