A Gossip Girl gyönyörű Blairje nemrég bejelentette, egy fejezet hamarosan lezárul az életében: a színésznő otthagyja a sorozatot, amely egykor az áttörést jelentette számára. Leightont ezután rögtön faggatni kezdték, hogy mit tervez a jövőre nézve.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mi lesz veled, Leighton?
2011. november 20. 17:01
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Az biztos,hogy könnyes lesz a búcsú.. 
Imádom Leighton és a sorozatot is,annyira rossz lesz majd nélkülük.
Viszont hatalmas tehetségnek tartom,aki még sokra fogja vinni.
Imádom Leighton és a sorozatot is,annyira rossz lesz majd nélkülük.
Viszont hatalmas tehetségnek tartom,aki még sokra fogja vinni.
1 felhasználónak tetszik:
Pixie Buue
2011. november 20. 17:05
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
sajnálom h kilép, de sztem van jövője
sok sikert
2011. november 20. 17:07
kár hogy lejár a szerződés ugyanis Blair a kedvenc lánykarakterem. (: De Leighton tehetséges énekesnő mivel ezt mizonyította szerintem sima ügy lesz neki az egyész karrierjének a folytatása.
2011. november 20. 17:08
Nélküle nem lesz az igazi a sorozat.. nekem is a kedvencem benne a Blair&Chuck páros.
2011. november 20. 17:08
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Uramatyám.! Én nem is tudtam. Ha Ő elmegy, akkor a GG nem lesz már az igazi. Ő és Chuck a favorit.
Hogy tudják felbontani a szerződését egy főszereplőnek? Leighton forever.
2011. november 20. 17:09
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Blair karakterét ha kiveszik a GG-ből, az épp olyan lenne, mint ha a TVD-ből kivennék Elenát. De ha bennmarad Blair karaktere és majd más játszaná, szerintem az sem lenne fair. De mindenesetre sok sikert kívánok neki majd a jövőre nézve. Az biztos, hogy majd a GG után is hallani fogunk róla. :]
Pixie Buue
2011. november 20. 17:10
|
|
Alyssavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.20. Hozzászólás: 149 Csatolások: 3 Azonosító: 164116 offline
|
Leighton karrierje csak a GG után indul be teljesen.
Pixie Buue
2011. november 20. 17:11
Nagyon sajnálom, hogy otthagyja a sorozatot. Blair volt a kedvencem a Gossip girl-ből. Azért remélem, hogy a jövőben még sokat fogunk hallani róla és további sok sikert kívánok neki.
2011. november 20. 17:12
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
És mi lesz Chuck és az ő véget nem érő huzavonájukkal?
Imádtam, amikor játszottak egymással, de közben látszott, hogy imádják egymást. Persze, tovább kell lépni, de ez így sokkolt.
2011. november 20. 17:15
|
|
meme96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.23. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 151640 offline
|
Imádom Leightont ő a kedvencem a sorozatban és a kedvenc színésznőm is egyben..♥♥Nélküle nem lesz ugyan olyan..:/:(
Remélem sok filmben fogom még őt látni és még egy jó darabig a GG-ben is remélem hogyha lesz 6. évad abban évad benne lesz!!
Remélem sok filmben fogom még őt látni és még egy jó darabig a GG-ben is remélem hogyha lesz 6. évad abban évad benne lesz!!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.