Lil C búcsúzott a X-Faktorból
2011. november 20. 11:17
Szerettem, de örülök, hogy Tibi maradt bent. Nem tudtam elhinni, hogy majdnem kiesett.
2011. november 20. 11:17
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Hogy szerintem kocsisnak kellet volna menni nekem nem olyan szimpatikus :/.
2011. november 20. 11:18
|
jen43visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 145692 offline
|
Hát én nagyon nem értettem, Tibinek miért kellett párbajoznia, szerintem nagyon jó volt, pedig még beteg is volt, de örülök, hogy Tibi maradt, azért még tudják, hogy mi az igazi tehetség, a HANG. Lil C is most tényleg jó volt, hangilag is látványosan fejlődött, de azt is csak mostanában, Tibi viszont nagyon jó énekes. Lil C tényleg eladható figura, igazi sztáralkat, nagyon rokonszenves fiú, kedveltem, de lássuk be, ilyen tipusból sok van a világon, Amerikában biztos. Tény jól táncol, remekül uralja a szinpadot, de nem mindig az eladhatóságot kéne keresni, hanem a TEHETSÉGET!!, ami Tibire jellemző. Persze mivel nem igazán tudnak belekötni, akkor keresnek rajta fogást, pl. unalmas, de nem az. Akinek nem jön be, annak persze, hogy az, de akik szeretik és sokan vannak, azok tudják, mi a tehetség és most ez győzött. Mi lenne, ha most nem az a mocskos eladhatóság lenne a fontos, hanem a tehetség, amire születni kell, amit nem lehet megtanulni, mert az lehetetlenség? Miért nem tudják az igazi tehetséget értékelni? ezt nagyon sajnálom, mert ma már nem a tehetség korát éljük, sajnos. Veca, Nikolas igazi tehetségek, na őket szerencsére észreveszik, pedig ugyanúgy mondták rá unalmas, mégis milyen sikeresek, mennyien szeretik őket, egymást érik a koncertjeik. Tibinek a döntőben a helye és neki kell nyernie, és szerintem a tehetség igenis eladható(csak ideje lenne észrevenni) és sok emberhez jut el. Egyébként Lil C lehet jól mozog, de a lemezen ezt nem lehet majd látni, csak a hangot, ami nála néha hamis lenne, Tibi viszont igazi profi.
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2011. november 20. 11:20
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
őt még mindig jobban bírtam, mint a másik csávót, aki párbajozott. megszégyenítette Adam dalát. na, én akkor sírtam.
2011. november 20. 11:24
Na végre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már rég ki kellett volna esnie.
Már rég ki kellett volna esnie.
2011. november 20. 11:29
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Idézet (Zsubazsi @ 2011.11.20. 11:08)
Az én kedvencen Lil.C. Felháborít, hogy a legtehetségesebb esett ki. Tibornak kellett volna hazamenni. Az persze borítékolva van, hogy Baricz Gergő fogja nyerni, hisz rá szavaznak Romániából, míg az itthoni szavazatok megoszlanak. Ezért nyernek mindig tehetségkutató versenyeket a határon túliak.Nem igazságos. LIL.C FEL A FEJJEL, TE VAGY A LEGJOBB.
Határon túlról nem lehet szavazni. Őszintén én nagyon meglepődtem, amikor Kocsis Tibinek kellett párbajozni. Szerintem nagyon jól énekelt, annak ellenére, hogy beteg volt. És ez a bulis szám is egész jól állt neki. Lil C.-t megértem, hogy kiesett. Tudom, sokan látják benne a pluszt, de nekem semmi különleges nem volt benne. Örülök, hogy ő esett ki és nem Tibi.
ophely88
2011. november 20. 11:29
ő volt a legjobb, kár hogy kiesett
de mind1 mert úgyis híres énekes lesz belőle
2011. november 20. 11:31
Gergőnek kellene már mennie 
Lil C volt a kedvencem :S
Ezután biztos nem nézem már az X faktort !!!
Lil C volt a kedvencem :S
Ezután biztos nem nézem már az X faktort !!!
2011. november 20. 11:32
|
|
szabonikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 331 Csatolások: 0 Azonosító: 132520 offline
|
Nem neki kelet volna kiesnie,de biztos vagyok benne hogy róla még majd hallunk,hiszen nagyon tehetséges énekes és táncos.Én annak örülnék ha Enikő kiesne már,jó hangja van de olyan nagyképű,hogy az leírhatatlan.Azért örülők hogy Gergő és Vera még bent van nagyon drukkolok nekik
2011. november 20. 11:34
|
|
Zsófi765hot blooded |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.04. Hozzászólás: 2617 Csatolások: 259 Azonosító: 103946 offline
|
Hála az égnek én már nagyon vártam, hogy mikor fog kiesni. Szerintem nincs hangja. Kocsis Tibi sokkal jobb. Most már csak Kováts Verának kéne menni is tök jó lenne a verseny
. Tarány Tomi, Rocktenors, Baricz Gergő Hajrá :3:DD
janet7
2011. november 20. 11:38
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Személy szerint én örültem, hogy ő esett ki. Nem tudom, hogy tudtam végig hallgatni az előadását.. Szerintem az X-Faktorban volt/van a helye, de NEM énekesként..
2011. november 20. 11:40
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
selena_taylor_fan
2011. november 20. 11:43
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
miért a legjobbnak kellett kiesnie?? miért a két legjobbnak kellett párbajoznia? a többi sz*r meg továbbment? ezek utan sz*rom le az XF*CKTORT!!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.