de tuti h nem fog elveszni
Lil C búcsúzott a X-Faktorból
2011. november 20. 09:46
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (fashionbébíí @ 2011.11.20. 09:40)
Még jó, hogy nem a Kocsis Tibi esett ki.
Amúgy engem az a Kováts Vera egyre jobban idegesít, ki nem bírom, hogy még Isten tudja hány hétig kell hallgatnom
Nagyon-nagyon gagyi és azzal a Miley számmal még rosszabb volt mint szokott..
Amúgy engem az a Kováts Vera egyre jobban idegesít, ki nem bírom, hogy még Isten tudja hány hétig kell hallgatnom
Szerintem jövőhéten ő fog kiesni
1 felhasználónak tetszik:
fashionbébíí
2011. november 20. 09:58
|
|
Blanka098♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1141 Csatolások: 563 Azonosító: 137399 offline
|
Én is örültem, hogy kieset! Na jó azért egy kicsit sajnáltam is.Igaz,hogy csak a Michael Jackson számok állnak neki jól. El nem tudnám képzelni, hogy valami mást számot énekeljen!
Bár nekem Vera sem tetszett most. Egyre rosszabb. Régebben olyan jól "kieresztette" a hangját! Most meg!Jobb dalt is választhattak volna! Kocsis Tibi nem a legnagyobb kedvencem de jobb volt mint Lil c! Tarány Tamással, Muri Enikővel stb. is így vagyok! De az én személyes kedvencem Gergő!!Hajrá Gergő!!♥
Bár nekem Vera sem tetszett most. Egyre rosszabb. Régebben olyan jól "kieresztette" a hangját! Most meg!Jobb dalt is választhattak volna! Kocsis Tibi nem a legnagyobb kedvencem de jobb volt mint Lil c! Tarány Tamással, Muri Enikővel stb. is így vagyok! De az én személyes kedvencem Gergő!!Hajrá Gergő!!♥
2011. november 20. 10:02
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Egyikőjük sem volt kedvencem, de nem örülök neki, hogy Lil C esett ki. Nincs olyan jó hangja mint a többieknek, de azért sokkal érdekesebb jelenség Tibinél. Lil C fellépései általában azért nem unalmasak és eléggé megosztja az embereket is, szerintem jobban jártak volna ha ő marad bent, Kocsis Tibinek nagyon jó a hangja, de ő elég unalmas. A tegnapi X Factor amúgy nem is volt olyan rossz, mert már nincsenek túl sokan és most a dalválasztások se voltak olyan rosszak. A legjobb Enikő volt, örülnék ha ő nyerné meg, Verának is drukkolok, de ő mostanában annyira nem jó. Még Tarány Tamás és Baricz Gergő produkciója tetszett. A Rocktenors meg érdekes, hogy hirtelen mindig továbbjut már, szerintem nekik kellett volna párbalyozni Tibivel, mindjuk nekem velük sincs bajom. A The Carbonfools előadása jó volt, Fluoré meg elég gáz, azért kíváncsi leszek jövő hétre kit találnak.
2011. november 20. 10:09
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Cannibal3 @ 2011.11.20. 10:02)
A tegnapi X Factor amúgy nem is volt olyan rossz, mert már nincsenek túl sokan és most a dalválasztások se voltak olyan rosszak.
Nekem nem igazán tetszett (egyéni vélemény) de legalább tartották magukat a hét témájához. A többi ország X-Factor műsoraiban is volt már bulis zene hét és valamiért nem voltak jók a dalválasztások. Hiába no, a magyar mindenkinél jobban tudja hogyan kell mulatni
2011. november 20. 10:09
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
Nekem különösképpen senkivel sincs bajom. Kocsis Tibinek, Tarány Tominak és Muri Enikőnek van vitathatatlanul a legjobb hangja, de a többiek még fiatalok és ha foglalkoznak a hangjukkal, képzik magukat akkor ők is sokat fejlődhetnek.
Amúgy meg lassan elfogynak és csak ketten maradnak és akkor is csak EGY nyerhet! De ha ügyesek és ha valaki felkarolja őket akkor sokra vihetik még.
Hajrá mindenkinek!
Amúgy meg lassan elfogynak és csak ketten maradnak és akkor is csak EGY nyerhet! De ha ügyesek és ha valaki felkarolja őket akkor sokra vihetik még.
Hajrá mindenkinek!
2011. november 20. 10:25
|
|
lalalidokuavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 154390 offline
|
sajnálom mert nagyon jó énekes
2011. november 20. 10:25
Ha a válogatón a produkcióját nem pattogja végig, max. a táborig jut. Végre győzött az igazság! És már csak azért is megérdemli a kiesést, mert múltkor Alexa miatta esett ki
És amúgy is Kocsis Tibinek sokkal jobb hangja van.
Amúgy kövezzetek meg vagy valami, de nekem Kováts Vera dala is tetszett.
De persze az vitathatatlan hogy tegnap este (is) Enikő volt a legjobb
Amúgy kövezzetek meg vagy valami, de nekem Kováts Vera dala is tetszett.
De persze az vitathatatlan hogy tegnap este (is) Enikő volt a legjobb
2011. november 20. 10:29
|
|
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline
|
Nagyon sajnálom://
2011. november 20. 10:37
Örülök, h kiesett, de azért kicsit sajnálom is!
Valóban a CSISZben több eséllyel indult volna, mert táncolni viszont nagyon jól tud, még ha énekelni annyira nem is.
De az, h MJ-hez hasonlítják, nevetséges! Hol van ő a Pop királyához képest? Sehol!
Valóban a CSISZben több eséllyel indult volna, mert táncolni viszont nagyon jól tud, még ha énekelni annyira nem is.
De az, h MJ-hez hasonlítják, nevetséges! Hol van ő a Pop királyához képest? Sehol!
2011. november 20. 10:38
Szerintem be se kellett volna jutni. Azt sem tudom Keresztes mit evett rajta.. Nagyon örültem, hogy végre kiesett csak az a gáz, hogy 2 tehetséges embert is kiejtett.. Alexát és Tamást is..
2011. november 20. 10:40
|
|
katalin1129új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 146632 offline
|
most csupa jók esnek ki
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.