Amúgy Kováts Verácskának is ideje lenne kiesnie, mert lassan már nem tud jobban elszállni.
Lil C búcsúzott a X-Faktorból
2011. november 20. 08:50
|
|
Lunita |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.20. Hozzászólás: 667 Csatolások: 669 Azonosító: 99242 offline
|
Épp ideje volt kiesnie.
Amúgy Kováts Verácskának is ideje lenne kiesnie, mert lassan már nem tud jobban elszállni.
D Szegény Miley ha hallotta volna a Party in the USA-t az ő előadásában. :S
2011. november 20. 08:58
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Örültem hogy Tibor maradt
De sajnálom Lil C-t
Abban azonban biztos vagyok hogy nem utoljára hallottunk róla
Abban azonban biztos vagyok hogy nem utoljára hallottunk róla
2011. november 20. 09:01
|
|
Transformersfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 235 Csatolások: 1 Azonosító: 162028 offline
|
NEEEEEEEEEM HISZEM EL!!! Innentől nem nézek én sem X-Faktort!! :\\\\ Utálom a Tibort -.-" Lil C sokkal jobb volt mint ő!!!!! -.-"
2011. november 20. 09:01
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
Kocsisnak kellett volna..
2011. november 20. 09:17
|
|
Selena Gomez 20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 11 Azonosító: 153878 offline
|
Én sajnáltam Lil C-t,de Tibor sem énekel rosszul.Én inkább Lil C párti vagyok.
2011. november 20. 09:19
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Nos, akkor leszögezném: Szerintem teljesen indokolt volt mind a párbaj, mind pedig az, hogy Lil C esett ki. Teljesen helyénvaló volt, hogy ők ketten párbajoztak, mivel ők ketten nyújtották a leggyengébb teljesítményt. Persze ez a "gyenge" elcsépelt szó, mivel szerintem Lil C-n kívül mindenki jó volt, kivéve Verát, akinek szintén nagyon gyenge volt a teljesítménye. Noha az a dal, amit énekelt, még eredeti énekesétől, Miley Cyrus-tól sem tetszik, tőle egyenesen borzasztó volt. Neki, és Lil C-nek kellett volna párbajoznia, és persze Verának bent maradnia! De így is teljesen igazságos volt, és nagyon örülök neki, hogy Lil C kiesett, mivel az utóbbi időben (Michael Jackson "Give into me" dala után) nagyon gyengült a teljesítménye. Ki vitatná, hogy csodálatosan táncol? Dehát ez nem táncverseny, könyörgöm! Tarány tamás, Enikő, és (nem hittem volna, hogy valaha ilyet mondok) Baricz Gergő egyértelműen fantasztikusak voltak, teljesen vitték a prímet!!! A Rocktenors-ot meg ne merje senki sem kritizálni, mert iszonyú jók voltak! Aki szerint mégsem, azoknak velem gyűlik meg a baja!!!!
2011. november 20. 09:26
|
Barbyka188új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 138194 offline
|
Szegénnyyy!!!! én imádtam
( ♥ Lil C szeretünk
) Kocsis Tibi sz*rt se ér bennnnt !!!! -.-"
2011. november 20. 09:27
Nagyon sajnálom,hogy kiesett!De én akkor is szeretem,ha nincs benne az X-faktorban.
Lil C.♥♥
Lil C.♥♥
2011. november 20. 09:27
|
|
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline
|
Sajnálom szegényt:/ kiesni sosem jó:/de szerintem felfogja valaki karolni az tuti:)
2011. november 20. 09:38
|
|
Nikee98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.27. Hozzászólás: 596 Csatolások: 0 Azonosító: 130049 offline
|
Véégreee :''D annyira nincsen hangja ennek az embernek, menjen a CSISZ-be, ahol néha bele "o-ooh"-zik a táncba, úgy tökéletes lesz (Y) (mostmár nem jelentkezhet, pedig ott több esélye lett vna
)
szarügy.. eddigis csak azért maradt bent, mert levette az ingét, és a hp-k szavaztak rá, mert 'jujj, de szexi'. Hangja egyenlő a nullával.
) gratneki.
szarügy.. eddigis csak azért maradt bent, mert levette az ingét, és a hp-k szavaztak rá, mert 'jujj, de szexi'. Hangja egyenlő a nullával.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. november 20. 09:40
Még jó, hogy nem a Kocsis Tibi esett ki.
Amúgy engem az a Kováts Vera egyre jobban idegesít, ki nem bírom, hogy még Isten tudja hány hétig kell hallgatnom
Nagyon-nagyon gagyi és azzal a Miley számmal még rosszabb volt mint szokott..
Amúgy engem az a Kováts Vera egyre jobban idegesít, ki nem bírom, hogy még Isten tudja hány hétig kell hallgatnom
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.