Lil C búcsúzott a X-Faktorból
2011. november 20. 02:17
|
|
barbus022000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 58 Csatolások: 48 Azonosító: 142149 offline
|
Nekem ő volt az egyik kedvencem sajnálom h kiesett.
2011. november 20. 06:58
|
|
Orsie16ღwitchღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 3716 Csatolások: 677 Azonosító: 143213 offline
|
Lil C. nem volt a kedvencem sose de most a párbajdalt sokkal jobban énekelte mint Kocsis Tibi. Nem tudom miért de annyira pártolják Tibit és előre megvan írva hogy ő fog győzni! szerintem ha így lenne az nem lenne jogos!
2011. november 20. 07:07
|
|
CottonCandy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.31. Hozzászólás: 562 Csatolások: 108 Azonosító: 162972 offline
|
Elismerem hogy Tibo jobb énekes, de sokszor unalmas és ezt nem lehet elmondani Lil Cről. Benne megvolt az X!! Muri enikő borzalmas volt essen már ki!! Hajrá Rocktenors és Baricz Gergő!! <3
2011. november 20. 07:14
Én innentől kezdve nem nézem az X-faktort.Jó-jó Tibor tehetséges.De Lil C nézzetek rá!! Nagyon tehetséges a Lil C .
És sajnálom,hogy kiesett.Mert mindig a jók esnek ki...Már nincs értelme nézni az X-faktort...Ha nincs jó énekes,tehetséges ember benne
2011. november 20. 07:38
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Nagyon sajnálom Lil C és Kocsis Tibit is, mert nem nekik kellett volna párbajozniuk. Tegnap ők voltak a legjobbak Muri Enikővel együtt!
Mindig a jók esnek ki!
Mindig a jók esnek ki!
2011. november 20. 07:59
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Végre nem volt ő ott semmi!Fluor volt a legjobb
2011. november 20. 08:10
Hatalmas felelőtlenség lett volna kiejteni Kocsis Tibort. Kocsis Tibornak legalább van egyénisége, tud alkalmazkodni a műfajokhoz, míg Lil C ugyanazt a stílust hozta elő minden adásban, már rendkívül untam a produkciót.
2011. november 20. 08:12
|
|
BaByGaGavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 465 Csatolások: 237 Azonosító: 133634 offline
|
Őszintén megvalva sírva fakadtam Vera és Enikő előadása alatt. A kis Verácsak olyan szinten szörnyen énekelte, a kiejtésről nem is beszélve, ha az eredetinek nem ismerném a szövegét, hát biz én a Verácska előadásából nem nagyon tudnám lefordítani.
Muri előadása közben meg a falat vakartam idegességemben. Egy így is pörgős dalt, így elcseszni, engem valami esküvői pa.raszt zenére emlékesztetett. Mondjuk a többi is elbújhatna...
A párbajra vissza térve számomra egy teljesen reális döntés volt, Lil C. hangilag sehol sincs Tibihez képest
Muri előadása közben meg a falat vakartam idegességemben. Egy így is pörgős dalt, így elcseszni, engem valami esküvői pa.raszt zenére emlékesztetett. Mondjuk a többi is elbújhatna...
A párbajra vissza térve számomra egy teljesen reális döntés volt, Lil C. hangilag sehol sincs Tibihez képest
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. november 20. 08:19
Kocsis Tiborral szemben nem csodálom hogy ő esett ki de azért sajnálom mert tényleg szinpadra termett volt és nagyon tehetséges,azt hittem hogy a nézők szeretik és benttartják de tévedtem :!
2011. november 20. 08:27
|
|
LovelyGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 145742 offline
|
EZAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!
2011. november 20. 08:27
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Én szerettem Lil C-t,de nem tartozott a kedvenceim közé.Elnézést,de az azért elég nagy szégyen lett volna,ha kiesik mellette a Kocsis Tibi.Egyébként a tegnap este legsz.rabb a sztárfellépő volt (és nem a The carbonfoolsra gondolok)
2011. november 20. 08:35
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Nekem tegnap Kocsis Tibi mindkettő előadása nagyon tetszett, pedig nem szeretem, mert nekem kissé unalmas általában amit csinál....=l
Tegnap mindkettő párbajdal nagyon jó volt, és nem tudtam eldönteni, melyikőjüket "nem szeretném" köv. adásban hallani/látni....Pedig pontosan azt akartam, hogy ők párbajozzanak.
Mégis elsírtam magam a végén....Nem értem miért.... =l
Tegnap mindkettő párbajdal nagyon jó volt, és nem tudtam eldönteni, melyikőjüket "nem szeretném" köv. adásban hallani/látni....Pedig pontosan azt akartam, hogy ők párbajozzanak.
Mégis elsírtam magam a végén....Nem értem miért.... =l
2011. november 20. 08:38
Hát én nem értek ezzel egyet szerintem Kocsis Tibinek kellet volna kiesnie mert szerintem ő egyáltalán nem ide való meg nem is ez a korosztály ha ő nyeri meg az X-faktort akkor én meg fogok bolondulni. Mert szerintem nem fogja vinni semmire mert nem olyan a stílusa h én pl meghallgassam a számait, olyan lesz majd ő is mint Tabáni István h csak javarészt nyugdíjasok hallgatják a számaikat. Szóval csak annyi h nem Lil C-nek kellet volna kiesnie.
2011. november 20. 08:38
je!
bár utálom az ikszfaktort, a mamám nézi, és ennek hála ismerem lil szít.
bár utálom az ikszfaktort, a mamám nézi, és ennek hála ismerem lil szít.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.