Lil C búcsúzott a X-Faktorból
2011. november 19. 23:18
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Ne játsszátok az érzékeny lelkűt. Mindenkiről lerí, hogy csak a külseje miatt érint meg a kiesése. A hangja egyenlő a nullával. Az, hogy Kocsissal szemben állt, nevetséges. Nekem senki nem mondja, hogy jobban énekel, mint a Tibi!
2011. november 19. 23:22
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Hát én nem szeretem sem Lil C-t sem Kocsis Tibort de a mai teljesítményük alapján Tibort küldtem volna haza mert azt az Adam számot nagyon elrontotta ahhoz hogy Adam számokat énekelj hang is kéne
És örülök hogy ebben a nem túl színvonalas műsorban végre egy olyan együttes is fellépett aki igazi zenét csinál nem csak ilyen Fluor féle tucatzenét szóval egyet értek az előttem szólókkal a Carbonfools volt az egyetlen jó ebben műsorban
2011. november 19. 23:23
|
|
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 668 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline
|
Ez az egész X-faktor egy nagy kamu és ez az évad kimondottan gyenge. Talán még Tarány és Kocsis azok, akik valamennyire jobbnak mondhatóak, de hiába vitatkoztok itt, már úgyis el van döntve, hogy ki nyeri meg.
2011. november 19. 23:31
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Ha ilyen sokan szeretik Lil C-t, akkor miért ő esett ki? Csak azért, mert bunda. A bundáról pedig nem a jónép tehet, a beküldött SMS-ek sem érnek semmit sem, nem mi döntjük el, hogy ki nyerjen, akkor egyértelmű, hogy a felsőbb vezetők azt engedik nyerni, aki Magyarországon eladható. Az pedig ÚGY TŰNIK nem Lil C
2011. november 19. 23:34
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
igen ez az évad gyengus.még muri enikö sem ugy teljesit ahogy elvárnám tőle a tavalyi nagy kiesése után.én reménykedtem bennr hoyg majd katica most bejut a tavalyi mezönyböl
most hoyg Lil C kiesett nekem semmi néznivalo nincs ezen a müsoron..
2011. november 19. 23:36
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
iigen mert M.O egy pöcegödör.korlátolt és maradi.ha valami/valaki más akkor az már húú meg húú.a nép tavaly is a vastag tesokat kajálta meg akiktöl kihánytam a belem.aztán wolf kati mégis sikeresebb pl..ennyit erről..
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. november 19. 23:48
De kanka, nem fogod fel, hogy SEMMI HANGJA SINCSEN a csávónak, tud táncolni, helyes - mondjuk nekem annyira nem jön be -, de csak nyöszörögni sem tud. Szó sincsen róla, hogy korlátoltak vagyunk, esetleg maradiak - a magam nevében beszélek most - hanem nem való egy ÉNEKES tehetségkutató műsorba. Kétlem, hogy te, csak is kizárólag a hangi adottságait szereted, mert akkor nálad gondok vannak. Igen, jó előadó, nem is tudom, talán az EZ előtti műsorban, még maga a hangja is elment, na de amikor majd hallgatod a CD-jét, nem látod majd se a spárgákat, se a cuki pofiját, de még a szaltóit sem. Szerintem egy emberi fülnek, kifejezetten irritáló az ő hangocskája, pláne ha Auto-Tune-nal rájavítanak. Na csak az kéne még...
2011. november 19. 23:51
|
Ádám177új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.21. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 135056 offline
|
Ezeket az énekeseket úgyis elfelejtik egy év múlva. Főleg hogy most tavasszal megint kezdődik a csillag születik, aztán x faktor és megint csillag születik. Minek kell ennyi tehetség egyáltalán?
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. november 19. 23:54
|
|
Lily17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 376 Csatolások: 0 Azonosító: 125001 offline
|
Nem értelek titeket...valahányszor párbajozik lil c és nem ő esik ki,mindenki ott szídja h milyen rosszul énekel,neki kellett volna mennie,amikor meg ő megy el,akkor meg mindenki őt sajnálja és dicséri h milyen jó volt...ezt amúgy a hozzászólásoknál látom folyton...:S én eddig se írtam h szeretem,sztem jó döntés volt h kocsis tibit tartották bent.
2011. november 19. 23:55
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Ádám177 @ 2011.11.19. 23:51)
Ezeket az énekeseket úgyis elfelejtik egy év múlva. Főleg hogy most tavasszal megint kezdődik a csillag születik, aztán x faktor és megint csillag születik. Minek kell ennyi tehetség egyáltalán?
Senki nem kéri a tehetségeket ők adják, mert nem tudják mivel kitölteni az időt
2011. november 20. 00:04
|
|
kankavisszatérő vendég |
|
hello hello ÉN NEM a kinézet alapján sikitozok a tehetségkutató müsorokat nézve! igenis van hangja kb 1 produkcioja nem volt helyén de a többit szinte ugyanugy énekelte mint az eredeti elöadó.nem ismersz és nemtudod én mi alapján értékelek.marhára nem a kinézet alapján minte egyes csitrik!!!!
2011. november 20. 00:11
Kár érte, ő volt a kedvencem.Nagyon tehetséges srác, remélem még sokra viszi az életben.
2011. november 20. 00:30
|
|
MissDvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.27. Hozzászólás: 100 Csatolások: 170 Azonosító: 161263 offline
|
Én csak azt tudom mondani, hogy végre... Lil C inkább Csillag születikbe való nem pedig X-Faktorba. Nem tud énekelni, ennyi. Lehet hogy esetleg JOBBAN tud, mint az emberek zöme, de annyira nem hogy énekes legyen és bármit is mondanak itt ÉNEKESEKET keresnek. Jó nem árt ha az éneklés mellett tud mondjuk táncolni is, mert az egy plusz, de az hogy a tánc mellett tud egy kicsit énekelni is az már ultra kevés.
És az, hogy gonoszság azt mondani, hogy örülünk hogy kiesett? Miért? Aki egy ilyen műsorba jelentkezik az ezt is vállalja. Mellesleg nem tudom milyen külföldi műsorban nyerhetett volna, mert ha megnézed az olyan tehetségkutató nyertesek, akik nemzetközi hírnévre tettek szert (Kelly Clarkson, Adam Lambert, Leona Lewis stb.) nem éppen táncoslábúak, sőt...
Igaz én is tudnék kapásból 2 olyan versenyzőt is mondani (Kováts Vera és a Rocktenors) akik szintén húzhatnának már haza és én már múlthéten is kiakadtam, hogy Alexa helyett Lil C maradt bent, mikor Alexának sokkal jobb a hangja.
Kováts Vera teljesítménye a mai napon volt a mélypont, ráadásul pont ezt a számot énekelte, kb az egyetlen Miley Cyrus szám, aminek nehéz a szövege és ezt perfekt angol nélkül megpróbálni, hamis is volt minden egyes pontja, talán néha néha a refrénben eltalált 1-2 hangot.
A Rocktenors meg szégyen amit ezzel a számmal művelt... A magas srácnak van csak valami hangja és engem még mindig zavar, hogy nem énekelnek együtt, mindegyik énekel, de ennyi, semmi összhang, mondjuk én személy szerint olyan dalt adnék nekik, amit többen énekelnek, azt jobban fel lehet osztani... Inkább maradt volna az Apollo23 bent mikor párbajoztak, mert bár ők sem voltak olyan jók mint a többiek de nekik legalább voltak tiszta pillanataik.
Muri Enikő és Tarány Tamás megint szuper volt és én azt sem nagyon értettem, hogy Kocsis Tibor hogyhogy döntetlent párbajozott... Baricz Gergő meg számomra egy nagy kérdőjel, nem tudom eldönteni, hogy tehetséges e, mert Keresztes Ildikó mindig olyan számokat ad neki, amikkel nem nagyon tudja megmutatni az ének és nem az ordítótudását...
Ennyi voltam.
Lehet szidni.
És az, hogy gonoszság azt mondani, hogy örülünk hogy kiesett? Miért? Aki egy ilyen műsorba jelentkezik az ezt is vállalja. Mellesleg nem tudom milyen külföldi műsorban nyerhetett volna, mert ha megnézed az olyan tehetségkutató nyertesek, akik nemzetközi hírnévre tettek szert (Kelly Clarkson, Adam Lambert, Leona Lewis stb.) nem éppen táncoslábúak, sőt...
Igaz én is tudnék kapásból 2 olyan versenyzőt is mondani (Kováts Vera és a Rocktenors) akik szintén húzhatnának már haza és én már múlthéten is kiakadtam, hogy Alexa helyett Lil C maradt bent, mikor Alexának sokkal jobb a hangja.
Kováts Vera teljesítménye a mai napon volt a mélypont, ráadásul pont ezt a számot énekelte, kb az egyetlen Miley Cyrus szám, aminek nehéz a szövege és ezt perfekt angol nélkül megpróbálni, hamis is volt minden egyes pontja, talán néha néha a refrénben eltalált 1-2 hangot.
A Rocktenors meg szégyen amit ezzel a számmal művelt... A magas srácnak van csak valami hangja és engem még mindig zavar, hogy nem énekelnek együtt, mindegyik énekel, de ennyi, semmi összhang, mondjuk én személy szerint olyan dalt adnék nekik, amit többen énekelnek, azt jobban fel lehet osztani... Inkább maradt volna az Apollo23 bent mikor párbajoztak, mert bár ők sem voltak olyan jók mint a többiek de nekik legalább voltak tiszta pillanataik.
Muri Enikő és Tarány Tamás megint szuper volt és én azt sem nagyon értettem, hogy Kocsis Tibor hogyhogy döntetlent párbajozott... Baricz Gergő meg számomra egy nagy kérdőjel, nem tudom eldönteni, hogy tehetséges e, mert Keresztes Ildikó mindig olyan számokat ad neki, amikkel nem nagyon tudja megmutatni az ének és nem az ordítótudását...
Ennyi voltam.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.