Lil C búcsúzott a X-Faktorból
2011. november 21. 15:35
többet nem nézek X-Faktort..Ő volt a kedvencem..
<3
2011. november 21. 15:39
|
|
Rékuss_12...új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 164092 offline
|
Ohh, egyet értek Claudiia! Szerintem is.
2011. november 21. 15:39
|
|
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2781 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 offline
|
A két embert ( Kocsis Tibort és Lil C-t) összesem lehet hasónlítani a hangjuk alapján eggyértelmű hogy Lil C-nek kellet volna tovább jutnia mivel neki 100 x jobb a hangja és a stílusa mint a kocsikázósnak. Ez az X Faktor egy nagy bunda a legjobbak estek ki és a végén meg majd a legnagyobb szar fog nyerni azért nem érdemes ilyen tehetség (pénz) kutatót nézni!! Különben is Lil C és Muri Enikő a legjobb!! Nem is értem hogy az ilyen Kovást Vera meg a társai (béna hangú balekok) mit keresnek ott ezeknek már rég kikellet volna esniük mivel a hangjuk nem ér 10 fillért szóval ennyihh!
2011. november 21. 16:12
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
NAH VÉGRE
bár az a pólótépkedős cucc nem volt rossz
XXXDDDD
bár az a pólótépkedős cucc nem volt rossz
XXXDDDD
2011. november 21. 17:03
|
|
rreni0828új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.30. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 154280 offline
|
http://starity.hu/ kár hogy kiesett!!!
2011. november 21. 17:06
|
|
kittikehh98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 152105 offline
|
Már az x-faktor sem érdemes nézni:'( Kár hogy kiesett neki szurkoltam
2011. november 21. 17:13
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
Tibit és Lil C egy lapon sem lehet említeni. Tibi 1000× jobb hangja van, nem is értem mit keresett a párbajon..
Viszont nagyon örülök, hogy igazságos lett a végeredmény. Lil C-nek már rég ki kellett volna esnie. Ami késik, nem múlik.
Viszont nagyon örülök, hogy igazságos lett a végeredmény. Lil C-nek már rég ki kellett volna esnie. Ami késik, nem múlik.
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2011. november 21. 19:40
ez mekkora gyökérség-.-""" ugyvan a legjobbakat kell hazaküldeni..grat Lil C volt a legjobb*___*
2011. november 21. 20:17
|
|
Matricalányúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.21. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 164220 offline
|
Ujj!Nem igazán szerettem.
2011. november 21. 20:42
Őt imádtam a legjobban.
Azért remélem még hallok róla
2011. november 22. 15:03
nemnézem az X-faktort de azért kár hogy kiesett szimpatikus volt.
2011. november 22. 16:34
Miután láttam az összes produkciót, egy Kováts Vera-Rocktenors párbajra számítottam.
Nagyon sajnálom, hogy ő esett ki, a kedvencem volt. Ha Feró nem lett volna olyan, mint tavaly Ildi...látszott rajta, hogy Lilt akarta tovább engedni, csak valamiért mégsem mondta ki őszintén, amit gondol.
Tény, hogy Tibinek jobb a hangja, viszont Lil C-ben sokkal több van. Tibi unalmas, engem Takács Nikolasra emlékeztet, egy stílusban képes csak maradandót alkotni. Ahogy Geszti is mondta: Tibi jobb énekes, Lil jobb előadó.
Hajrá Enikő vagy Gergő
Nagyon sajnálom, hogy ő esett ki, a kedvencem volt. Ha Feró nem lett volna olyan, mint tavaly Ildi...látszott rajta, hogy Lilt akarta tovább engedni, csak valamiért mégsem mondta ki őszintén, amit gondol.
Tény, hogy Tibinek jobb a hangja, viszont Lil C-ben sokkal több van. Tibi unalmas, engem Takács Nikolasra emlékeztet, egy stílusban képes csak maradandót alkotni. Ahogy Geszti is mondta: Tibi jobb énekes, Lil jobb előadó.
Hajrá Enikő vagy Gergő
2011. november 22. 17:28
|
|
viragosszalúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.22. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 164252 offline
|
Sajnálom, de nagyon. Szerintem a műsor egyik legjobbja volt. Jó a hangja, és jól tud előadni is. Minden ami kell megvan benne, sajnálom, hogy búcsúznia kellett.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.