Csak mondja nekem el valaki hogy Kováts,Muri és a Rocktenors mit keres ott.?
Lil C búcsúzott a X-Faktorból
2011. november 20. 20:04
Kiesett a verseny egyik legtehetségesebb előadója. Gratulálok megint X-Faktor.
2011. november 20. 20:45
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Neeee, pedig ő volt a kedvencem
2011. november 20. 20:47
Persze, hogy ő esett ki emberek!
Hisz a Szerencsejáték ZRT. fizetett az X-Faktornak, hogy a Lil C essen ki mivel a Kocsis ott dolgozik. -.-"
Amúgy meg hummingbirdheartbeat:Szerintem akiket felsoroltál azok jók de ez csak az én véleményem.
Hisz a Szerencsejáték ZRT. fizetett az X-Faktornak, hogy a Lil C essen ki mivel a Kocsis ott dolgozik. -.-"
Amúgy meg hummingbirdheartbeat:Szerintem akiket felsoroltál azok jók de ez csak az én véleményem.
2011. november 20. 20:57
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Egy dolgot nem értek. Miért mondja mindenki, hogy külföldön sikeresebb lenne? Dehogy lenne! Külföldön, főleg Amerikában idáig se jutott volna el, mert ott ebben a műfajban nála sokkal jobbak vannak. Lil C csak itt nálunk nagy szám. Amerikában tucatjával vannak ilyenek, ott középszerű lenne. Ami azt illeti, a hangja egyenesen irritáló, ez egy erősebb mezőnyben azonnal szemet szúrt volna bárkinek. Ettől függetlenül nem kétlem, hogy "sztárt" csinálnak belőle és jól el fogja adni magát ő is. Csinálja majd a kamaszoknak a fesztivált és mindenki boldog lesz.
1 felhasználónak tetszik:
hana001
2011. november 20. 21:06
|
|
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline
|
Kettejük közül neki kellett kiesni,o meg fiatal,be tud futni,van meg esélye híresnek lennie.Kocsis Tibor meg amúgy is tehetséges nem is értettem hogy miért neki kell párbajoznia,vannak nála gyengébbek is
ophely88
2011. november 20. 21:14
Grace Benning, én teljesen egyetértek veled!!=D
2011. november 20. 21:22
|
|
Miss Nothingúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.25. Hozzászólás: 61 Csatolások: 26 Azonosító: 161203 offline
|
Én egyébként örülök hogy kiesett.A legelső válogatón még jó volt, de utána valahogy már nem hatott meg.
És még azt nem értem,hogy sokan a hangja miatt szerették annyira,vagy csak a teste miatt?
És még azt nem értem,hogy sokan a hangja miatt szerették annyira,vagy csak a teste miatt?
2011. november 20. 22:56
|
|
katikacskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 136542 offline
|
Lehet, hogy a szinpadra termett de csak tánccal,a tanctudása profi de az énekhangját inkább hagyjuk.szörnyű.Nagyon örülök, hogy Kocsis Tibór maradt ő egy igazi tehetség,csodálatos hangal.Az egyik legjobb.
2011. november 21. 08:46
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Ha Király L. tavaly lehetett harmadik ,akkor idén nyerhetne a kettes számú világosító is.
selena_taylor_fan
2011. november 21. 10:52
Örülök h kiesett, mert szerintem nem volt saját stílusa, nem valami sokáig lehet meg lenni mások majmolásából.....
Ráadásul öntelt is volt, bár azt nem tagadom jó hangja van.
2011. november 21. 11:28
én nem szerettem annyira Lil.C-t,mert szerintem nyávogós hangja van egy férfi hanghoz képest.viszont elismerem,hogy tánctudása az megvan..de az szerintem itt az X-factorban kevés:/ még jó,hogy nem a Kocsis Tibi esett ki
selena_taylor_fan
2011. november 21. 12:41
Végre! Szerintem már előbb ki kellett volna esnie.
2011. november 21. 13:18
ennek így kellett lennie...már éppen ideje volt...
2011. november 21. 14:09
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Mért neki kellet kiesni??? Kocsis Tibor sokkal bénább!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.