Örülök hogy Kocsis Tibi továbbjutott, de nagyon sajnálom Lil C-t. Lehet hogy nincs jó hangja, de tényleg a színpadra született.
Kováts Verának kellett volna kiesnie, nagyon gyenge volt produkciója, egyre gyengébb.
Lil C búcsúzott a X-Faktorból
2011. november 20. 13:21
|
|
Lilla2 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 425 Azonosító: 139586 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2011. november 20. 13:29
Kár, hogy kiesett Lil C.
Ő volt a kedvencem. Sztem Tibinek kellett volna hazamenni.
2011. november 20. 13:40
1-el több ok, amiért nem nézem tovább ezt a szarságot...
Diannalive
2011. november 20. 13:48
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (DaffyD @ 2011.11.20. 11:05)
Sajnálom az itteni kommentelőket. Irigy, rosszindulatú nép a magyar, és már nem először mutatjátok meg, hogy fogalmatok sincs arról, hogy mi az a tehetség. Ezért nem lesz soha magyar világsztár, mer nektek a középszerű vacak kell.
Röviden a részemről:
BARICZ GERGELY TAKARODJ!!!
KOVÁTS VERONIKA TAKARODJ!!!
Röviden a részemről:
BARICZ GERGELY TAKARODJ!!!
KOVÁTS VERONIKA TAKARODJ!!!
Abban igazad van, hogy nem mindig tudjuk jól eldönteni, hogy ki a jobb, tényleg, Amerikát megszégyenítően szánalmas, ami nálunk folyik, itt szintúgy lehet bárkiből nagy valaki, mint a nagy víz másik oldalán, bár én ezt nem irigységnek és rossz indulatnak hívnám, hanem alacsony színvonalú tömegigénynek vagy nemtörődömségnek. Nem tudom, hogy te hol születtél és mikor de itt valóban sok a megcsinált sztár, egy olyan országban, ahol Flour Tominak ennyi követője és dala van, nem lepődök meg semmin. Nem teszik magasra a mércét, ami nem az ő hibájuk, mert nem tudják, hogy sokkal tehetségesebbek is léteznek. A csapból folyó tucatsztárokból sok embernek elege van és mivel a magyar X-Factorban azt nyomatják, hogy a kedvencedre szavazz, ne arra, akinek a produkciója a legjobban tetszett, kiszúr valaki magának valakit és kitart mellette, sokan azt hiszik, hogy a kedvencük a JóIsten és mindent megtesznek, hogy bent maradjon. Lil C-nek a stílusa miatt úgy tűnik nincs elég követője, valóban, az amerikai X-Factorban kellett volna indulnia ...
A világsztárokról pedig csak annyit, hogy nem azért nincs magyar világsztár, mert nincs nálunk tehetséges ember. Wolf Kati, Janicsák Veca, Bereczki Zoltán stb, mind nagyszerű énekesek. Nem kell rögtön egyből a jónépre fogni, hogy miattatok nincs magyar világsztár, mintha bármi beleszólásunk is lenne a dolgokba. Az egész műsor bunda és a menedzser abból csinál világsztárt, akiből mondják neki. Próbálkozni lehet, ott van Király Linda, neki is jó hangja van mégsem híres pedig ő magyarnak vallja magát. A sok mihaszna között azért akadnak tehetséges emberek is.
2011. november 20. 13:53
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
De örülök!
Haha,látni kellett volna magát,mikor meglepődött,mert ugye ezt ő sem gondolta volna
De Vera nem volt jó,Miley sokkal jobban énekelte,Vera nem mondta ki teljesen a szavakat.
Haha,látni kellett volna magát,mikor meglepődött,mert ugye ezt ő sem gondolta volna
De Vera nem volt jó,Miley sokkal jobban énekelte,Vera nem mondta ki teljesen a szavakat.
2011. november 20. 13:58
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
Dianne Bandit:
Engem is...
Az első dala felejthetetlenül jó volt...De utána romlott...A tegnapi Party in the USA Mileytól
Sz@r volt,Miley ezerszer jobban énekli!Úgyhogy rem jövőhéten ő esik ki.
Engem is...
Az első dala felejthetetlenül jó volt...De utána romlott...A tegnapi Party in the USA Mileytól
2011. november 20. 14:08
|
|
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2272 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 offline
|
hát, hogy nem tudjuk értékelni az igazi hangot, az bizonyított tény. Olyan hang mint Tarány Tamás, A Rocktenors vagy bárki más a versenyből tucatnyi van, sőt még magamat is belemerem sorolni. De olyan mint Lil. C olyan kevés!
Diannalive
2011. november 20. 14:17
Vera nagyon szar volt pedig eddig nagyon jó volt!(MÁR MEGINT A ROCKTENORS MIATT ESNEK KI A JÓK!)
2011. november 20. 14:18
A Feró most nagyon szégyellhetné magát csak azért küldte ki a Lil C-it mert Kocsisnak 2 szavazata volt.Direkt csinált döntetlent.
2011. november 20. 14:23
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
Én nagyon örültem, hogy ő esett ki. Vera engem is egyre jobban irritál, pedig régebben szerettem, amit csinál. Nekem a magam részéről Tomi a kedvenc, mert ő a legtehetségesebb és rengeteget fejlődött. Tomi-Gergő-Enikő hármast szeretnék a végjátékban ^^
ophely88
2011. november 20. 14:37
Idézet (ophely88 @ 2011.11.20. 13:48)
Abban igazad van, hogy nem mindig tudjuk jól eldönteni, hogy ki a jobb, tényleg, Amerikát megszégyenítően szánalmas, ami nálunk folyik, itt szintúgy lehet bárkiből nagy valaki, mint a nagy víz másik oldalán, bár én ezt nem irigységnek és rossz indulatnak hívnám, hanem alacsony színvonalú tömegigénynek vagy nemtörődömségnek. Nem tudom, hogy te hol születtél és mikor de itt valóban sok a megcsinált sztár, egy olyan országban, ahol Flour Tominak ennyi követője és dala van, nem lepődök meg semmin. Nem teszik magasra a mércét, ami nem az ő hibájuk, mert nem tudják, hogy sokkal tehetségesebbek is léteznek. A csapból folyó tucatsztárokból sok embernek elege van és mivel a magyar X-Factorban azt nyomatják, hogy a kedvencedre szavazz, ne arra, akinek a produkciója a legjobban tetszett, kiszúr valaki magának valakit és kitart mellette, sokan azt hiszik, hogy a kedvencük a Jó Isten és mindent megtesznek, hogy bent maradjon. Lil C-nek a stílusa miatt úgy tűnik nincs elég követője, valóban, az amerikai X-Factorban kellett volna indulnia ...
A világsztárokról pedig csak annyit, hogy nem azért nincs magyar világsztár, mert nincs nálunk tehetséges ember. Wolf Kati, Janicsák Veca, Bereczki Zoltán stb, mind nagyszerű énekesek. Nem kell rögtön egyből a jó népre fogni, hogy miattatok nincs magyar világsztár, mintha bármi beleszólásunk is lenne a dolgokba. Az egész műsor bunda és a menedzser abból csinál világsztárt, akiből mondják neki. Próbálkozni lehet, ott van Király Linda, neki is jó hangja van mégsem híres pedig ő magyarnak vallja magát. A sok mihaszna között azért akadnak tehetséges emberek is.
A világsztárokról pedig csak annyit, hogy nem azért nincs magyar világsztár, mert nincs nálunk tehetséges ember. Wolf Kati, Janicsák Veca, Bereczki Zoltán stb, mind nagyszerű énekesek. Nem kell rögtön egyből a jó népre fogni, hogy miattatok nincs magyar világsztár, mintha bármi beleszólásunk is lenne a dolgokba. Az egész műsor bunda és a menedzser abból csinál világsztárt, akiből mondják neki. Próbálkozni lehet, ott van Király Linda, neki is jó hangja van mégsem híres pedig ő magyarnak vallja magát. A sok mihaszna között azért akadnak tehetséges emberek is.
Igazad van tejesen! Mondjuk azért ez nem így működik hogy Lil c fogja magát és megy Amerikába mert egyrészt rengeteg pénz kell hozzá,de pl:Wolf Kati sokkal többre vitte pedig 5-diként esett ki,Takács Nikolas második lett és mégis eltűnt a süllyesztőben azóta sem hallani róla.Az ikreknek is készít karriert Geszti,Apollo 23 is emelkedik fel...szóval aki legalább a top 6-ban kiesik az sokkal előbb lesz sztár. Most olvastam hogy Bagosi Alexának is tele van a naptárra,A Rocktenors-nak értékelhetetlent adtam volna nekik mert amit tegnap műveltek nagyon hamis volt és mindig a végénél folyton elordítják és azért kapnak pluszt.Az is szar hogy folyton miattuk esnek ki a nagyon jó énekesek.(az ikrek hát hogy mondjam hol jók,hol nem )A Lil C -re meg nem értem miért kell folyton mondani hogy hélium hangú???Aki ilyet mond arról ez a véleményem:
2011. november 20. 14:51
|
|
|
Diannalive :
Ha Feró Tibort ejti ki...Gondolj bele,milyen veszteség.Igy legalább senki sem tehet róla.Egyszerűen Lil.C már sztár,neki nem kell több...Nem tud többet mutatni már...És ez lett a veszte...Egy kicsit sem sajnáltam...
És mikor Feró azt mondta:
"Lil.C akkor te mész haza"-teljesen igazat adtam neki...Mert igy döntetlen lett,és nem ő a felelős,ennek igy kellett lennie!
Hajrá
Gergő,Tamás és Enikő!
Ha Feró Tibort ejti ki...Gondolj bele,milyen veszteség.Igy legalább senki sem tehet róla.Egyszerűen Lil.C már sztár,neki nem kell több...Nem tud többet mutatni már...És ez lett a veszte...Egy kicsit sem sajnáltam...
És mikor Feró azt mondta:
"Lil.C akkor te mész haza"-teljesen igazat adtam neki...Mert igy döntetlen lett,és nem ő a felelős,ennek igy kellett lennie!
Hajrá
Gergő,Tamás és Enikő!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.