Starity

Lil C búcsúzott a X-Faktorból

16 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. november 20. 13:21 #181
Lilla2
Lilla2

StátuszKi tudja mi jön, nem? Éljünk a mának, ennyi a lényeg.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1334
Csatolások: 425
Azonosító: 139586
Örülök hogy Kocsis Tibi továbbjutott, de nagyon sajnálom Lil C-t. Lehet hogy nincs jó hangja, de tényleg a színpadra született.
Kováts Verának kellett volna kiesnie, nagyon gyenge volt produkciója, egyre gyengébb.
1 felhasználónak tetszik: selena_taylor_fan
2011. november 20. 13:25 #182
evelyn125
evelyn125

StátuszIf i go to hell, will you come with me? :)<3
Hozzászólás: 687
Csatolások: 71
Azonosító: 138337
Na végre!! Lil C már rég nem lenne ott, ha nem lenne olyan egzotikus!!
2011. november 20. 13:29 #183
- törölt felhasználó -    
Kár, hogy kiesett Lil C.sad.gif Ő volt a kedvencem. Sztem Tibinek kellett volna hazamenni.
2011. november 20. 13:40 #184
- törölt felhasználó -    
1-el több ok, amiért nem nézem tovább ezt a szarságot...
1 felhasználónak tetszik: Diannalive
2011. november 20. 13:43 #185
- törölt felhasználó -    
Mióta várom ezt a pillanatot thumbsup.gif
2011. november 20. 13:48 #186
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (DaffyD @ 2011.11.20. 11:05)
Sajnálom az itteni kommentelőket. Irigy, rosszindulatú nép a magyar, és már nem először mutatjátok meg, hogy fogalmatok sincs arról, hogy mi az a tehetség. Ezért nem lesz soha magyar világsztár, mer nektek a középszerű vacak kell.

Röviden a részemről:
BARICZ GERGELY TAKARODJ!!!
KOVÁTS VERONIKA TAKARODJ!!!

Abban igazad van, hogy nem mindig tudjuk jól eldönteni, hogy ki a jobb, tényleg, Amerikát megszégyenítően szánalmas, ami nálunk folyik, itt szintúgy lehet bárkiből nagy valaki, mint a nagy víz másik oldalán, bár én ezt nem irigységnek és rossz indulatnak hívnám, hanem alacsony színvonalú tömegigénynek vagy nemtörődömségnek. Nem tudom, hogy te hol születtél és mikor de itt valóban sok a megcsinált sztár, egy olyan országban, ahol Flour Tominak ennyi követője és dala van, nem lepődök meg semmin. Nem teszik magasra a mércét, ami nem az ő hibájuk, mert nem tudják, hogy sokkal tehetségesebbek is léteznek. A csapból folyó tucatsztárokból sok embernek elege van és mivel a magyar X-Factorban azt nyomatják, hogy a kedvencedre szavazz, ne arra, akinek a produkciója a legjobban tetszett, kiszúr valaki magának valakit és kitart mellette, sokan azt hiszik, hogy a kedvencük a JóIsten és mindent megtesznek, hogy bent maradjon. Lil C-nek a stílusa miatt úgy tűnik nincs elég követője, valóban, az amerikai X-Factorban kellett volna indulnia ...
A világsztárokról pedig csak annyit, hogy nem azért nincs magyar világsztár, mert nincs nálunk tehetséges ember. Wolf Kati, Janicsák Veca, Bereczki Zoltán stb, mind nagyszerű énekesek. Nem kell rögtön egyből a jónépre fogni, hogy miattatok nincs magyar világsztár, mintha bármi beleszólásunk is lenne a dolgokba. Az egész műsor bunda és a menedzser abból csinál világsztárt, akiből mondják neki. Próbálkozni lehet, ott van Király Linda, neki is jó hangja van mégsem híres pedig ő magyarnak vallja magát. A sok mihaszna között azért akadnak tehetséges emberek is.
2 felhasználónak tetszik: Diannalive, Rekahhh
2011. november 20. 13:48 #187
Zsancyy
Zsancyy
visszatérő vendég

StátuszMrs.Styles ;) Best Song EVER *--* <3 <3
Hozzászólás: 369
Csatolások: 1
Azonosító: 139697
Hát nekem ő volt a kedvenc :/
2011. november 20. 13:53 #188
Orsii.Miley26
Orsii.Miley26
visszatérő vendég

StátuszA jókislányok naplót írnak,én meg történelmet ;D
Hozzászólás: 405
Azonosító: 160938
De örülök!
Haha,látni kellett volna magát,mikor meglepődött,mert ugye ezt ő sem gondolta volna biggrin.gif
De Vera nem volt jó,Miley sokkal jobban énekelte,Vera nem mondta ki teljesen a szavakat.
2011. november 20. 13:58 #189
Orsii.Miley26
Orsii.Miley26
visszatérő vendég

Dianne Bandit:
Engem is...
Az első dala felejthetetlenül jó volt...De utána romlott...A tegnapi Party in the USA Mileytól smileeee.gif Sz@r volt,Miley ezerszer jobban énekli!Úgyhogy rem jövőhéten ő esik ki.
2011. november 20. 14:06 #190
Liliii
Liliii
visszatérő vendég
Hozzászólás: 341
Csatolások: 300
Azonosító: 137663
Én bírtam Lil C-t. Kár hogy kiesett.sad.gif
2011. november 20. 14:08 #191
Spongya
Spongya
hodor

Státuszha tested fázik, lelkem rád adom
Hozzászólás: 2272
Csatolások: 214
Azonosító: 141897
hát, hogy nem tudjuk értékelni az igazi hangot, az bizonyított tény. Olyan hang mint Tarány Tamás, A Rocktenors vagy bárki más a versenyből tucatnyi van, sőt még magamat is belemerem sorolni. De olyan mint Lil. C olyan kevés!
1 felhasználónak tetszik: Diannalive
2011. november 20. 14:17 #192
- törölt felhasználó -    
Vera nagyon szar volt pedig eddig nagyon jó volt!(MÁR MEGINT A ROCKTENORS MIATT ESNEK KI A JÓK!)
2011. november 20. 14:18 #193
- törölt felhasználó -    
A Feró most nagyon szégyellhetné magát csak azért küldte ki a Lil C-it mert Kocsisnak 2 szavazata volt.Direkt csinált döntetlent. dry.gif dry.gif
2011. november 20. 14:20 #194
lilla771
lilla771

StátuszCselekedj!! Éld az életed!! :)
Hozzászólás: 637
Csatolások: 22
Azonosító: 135144
nah végre de most inkább a vámpírnak kellett volna kiesnie
2011. november 20. 14:23 #195
rheuska
rheuska
-- anti-paparazzi ---

Státuszmy love for you is bigger on the inside <3
Hozzászólás: 1748
Csatolások: 7732
Azonosító: 24717
Én nagyon örültem, hogy ő esett ki. Vera engem is egyre jobban irritál, pedig régebben szerettem, amit csinál. Nekem a magam részéről Tomi a kedvenc, mert ő a legtehetségesebb és rengeteget fejlődött. Tomi-Gergő-Enikő hármast szeretnék a végjátékban ^^
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. november 20. 14:24 #196
rheuska
rheuska
-- anti-paparazzi ---

Státuszmy love for you is bigger on the inside <3
Hozzászólás: 1748
Csatolások: 7732
Azonosító: 24717
Diannalive: A közönségre bízta, mert nem tudott dönteni. A közönség küldte haza Lil C-t, nem Feró...
2011. november 20. 14:25 #197
Aymee
Aymee
új tag

StátuszNagyon hideg vaaaaaaaan :S
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 46
Azonosító: 164140
Én is nagyon örültem, hogy Ő esett ki. A Vera viszont nagyon rossz volt tegnap.
2011. november 20. 14:29 #198
Eperfa
Eperfa

StátuszPink is the new black <3
Hozzászólás: 571
Csatolások: 4
Azonosító: 158518
Tibor nagyon megérdemelte, hogy toább jutott =)
Viszont láttátok Enikő átlátszó ruháját? ._.
2011. november 20. 14:37 #199
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2011.11.20. 13:48)
Abban igazad van, hogy nem mindig tudjuk jól eldönteni, hogy ki a jobb, tényleg, Amerikát megszégyenítően szánalmas, ami nálunk folyik, itt szintúgy lehet bárkiből nagy valaki, mint a nagy víz másik oldalán, bár én ezt nem irigységnek és rossz indulatnak hívnám, hanem alacsony színvonalú tömegigénynek vagy nemtörődömségnek. Nem tudom, hogy te hol születtél és mikor de itt valóban sok a megcsinált sztár, egy olyan országban, ahol Flour Tominak ennyi követője és dala van, nem lepődök meg semmin. Nem teszik magasra a mércét, ami nem az ő hibájuk, mert nem tudják, hogy sokkal tehetségesebbek is léteznek. A csapból folyó tucatsztárokból sok embernek elege van és mivel a magyar X-Factorban azt nyomatják, hogy a kedvencedre szavazz, ne arra, akinek a produkciója a legjobban tetszett, kiszúr valaki magának valakit és kitart mellette, sokan azt hiszik, hogy a kedvencük a Jó Isten és mindent megtesznek, hogy bent maradjon. Lil C-nek a stílusa miatt úgy tűnik nincs elég követője, valóban, az amerikai X-Factorban kellett volna indulnia ...
A világsztárokról pedig csak annyit, hogy nem azért nincs magyar világsztár, mert nincs nálunk tehetséges ember. Wolf Kati, Janicsák Veca, Bereczki Zoltán stb, mind nagyszerű énekesek. Nem kell rögtön egyből a jó népre fogni, hogy miattatok nincs magyar világsztár, mintha bármi beleszólásunk is lenne a dolgokba. Az egész műsor bunda és a menedzser abból csinál világsztárt, akiből mondják neki. Próbálkozni lehet, ott van Király Linda, neki is jó hangja van mégsem híres pedig ő magyarnak vallja magát. A sok mihaszna között azért akadnak tehetséges emberek is.

Igazad van tejesen! Mondjuk azért ez nem így működik hogy Lil c fogja magát és megy Amerikába mert egyrészt rengeteg pénz kell hozzá,de pl:Wolf Kati sokkal többre vitte pedig 5-diként esett ki,Takács Nikolas második lett és mégis eltűnt a süllyesztőben azóta sem hallani róla.Az ikreknek is készít karriert Geszti,Apollo 23 is emelkedik fel...szóval aki legalább a top 6-ban kiesik az sokkal előbb lesz sztár. Most olvastam hogy Bagosi Alexának is tele van a naptárra,A Rocktenors-nak értékelhetetlent adtam volna nekik mert amit tegnap műveltek nagyon hamis volt és mindig a végénél folyton elordítják és azért kapnak pluszt.Az is szar hogy folyton miattuk esnek ki a nagyon jó énekesek.(az ikrek hát hogy mondjam hol jók,hol nem )A Lil C -re meg nem értem miért kell folyton mondani hogy hélium hangú???Aki ilyet mond arról ez a véleményem: 110.gif Ő Michael Jackson hangú amit nagyon köszönhet mert nagyon kevés ember van a világon akinek ilyen hangja van.Vera nagyon fiatal, jó hangú de még változni fog a hangja is.
2011. november 20. 14:51 #200
Orsii.Miley26
Orsii.Miley26
visszatérő vendég

Diannalive :
Ha Feró Tibort ejti ki...Gondolj bele,milyen veszteség.Igy legalább senki sem tehet róla.Egyszerűen Lil.C már sztár,neki nem kell több...Nem tud többet mutatni már...És ez lett a veszte...Egy kicsit sem sajnáltam...
És mikor Feró azt mondta:
"Lil.C akkor te mész haza"-teljesen igazat adtam neki...Mert igy döntetlen lett,és nem ő a felelős,ennek igy kellett lennie!
Hajrá
Gergő,Tamás és Enikő!
16 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok