Polgár Odett-tel még a Megasztárban ismerkedhettünk meg, mikor a lány még csak 17 éves volt. Egy évvel később azonban megjelentette első stúdióalbumát Pontos címen, amit azóta még egy követett, a Hanyatt, Homlok, Egyenes. Mára kis hazánkban talán az egyik legismertebb női előadóvá nőtte ki magát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Polgár Odett új klippel rukkolt elő
2011. november 19. 16:27
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. november 19. 16:49
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Nem rossz.Bár a szövegét lehet én vagyok hülye,de nem teljesen értem.xD
2011. november 19. 17:37
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Na, Starityn cikk Odettről, ezt is megértük.
Köszönet érte.
Imádom ezt a lányt. Az egyetlen magyar előadó, akit rendszeresen, nem csak 1-2 szám erejéig hallgatok. Sokan mondják a szövegeire, hogy értelmetlenek, de szerintem nem. Nem szokványos és elvont módon mondja el a dolgokat, de ha az ember mögé néz és nem minden sorát szószerint akarja kielemezni, akkor szerintem teljesen jó. A Hanyattot valahogy akkor jobban szerettem, amég nem lett ekkora siker.
De most is imádom ettől függetlenül. A Találkozás a Logosszal és a Vesztőhely viszont örök kedvencek (persze nem csak azok).
Ahogy hallgatgattam az új dalokat annyira nem nyerték még el a tetszésem, mint az eddigiek, de rossznak semmiképp nem mondanám őket. Biztos vagyok benne, hogy többszöri hallgatásra imádni fogom őket. Ez a szám is olyan, hogy kedvenc nem lesz tőle, de tetszetős természetesen és a klippel is ugyanígy vagyok.
Imádom ezt a lányt. Az egyetlen magyar előadó, akit rendszeresen, nem csak 1-2 szám erejéig hallgatok. Sokan mondják a szövegeire, hogy értelmetlenek, de szerintem nem. Nem szokványos és elvont módon mondja el a dolgokat, de ha az ember mögé néz és nem minden sorát szószerint akarja kielemezni, akkor szerintem teljesen jó. A Hanyattot valahogy akkor jobban szerettem, amég nem lett ekkora siker.
Horgi
2011. november 19. 19:20
Halványan még emlékszem Odettre a Megasztárból is, de ott valahogy nem hívta fel magára a figyelmem, a hangja se tetszett. Aztán úgy jó fél éve, hogy először hallottam a Móló című dalát, ami mára az egyik "létdalom" lett.
A hangjához egyébként pont ez az elvont zenei és szövegi stílus illik szerintem, ez teszi őt igazán különlegessé.
Az új klip nekem nagyon tetszik, tök jól passzol a számhoz, no meg a borús hangulatomhoz is.
A hangjához egyébként pont ez az elvont zenei és szövegi stílus illik szerintem, ez teszi őt igazán különlegessé.
Az új klip nekem nagyon tetszik, tök jól passzol a számhoz, no meg a borús hangulatomhoz is.
janet7
2011. november 19. 22:23
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
nyugi, én sem tudom igazán, hogy ki ő
2011. november 20. 14:30
|
|
Micyke14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.02. Hozzászólás: 558 Csatolások: 0 Azonosító: 144595 offline
|
most őszinte leszek. én eddig egyszer hallottam róla, amikor a westend reklámdalát kerestem. abban a hangja nekem kifejezetten tetszik, de amúgy meg nem jön be nekem. ez a klip se tetszik igazán, de hát ez van.
2011. november 20. 18:49
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
mind a két albumot nagyon szeretem, nálam éppen a 2 krumpli meg a belépek egy helyre pörög
janet7
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.