Polgár Odett-tel még a Megasztárban ismerkedhettünk meg, mikor a lány még csak 17 éves volt. Egy évvel később azonban megjelentette első stúdióalbumát Pontos címen, amit azóta még egy követett, a Hanyatt, Homlok, Egyenes. Mára kis hazánkban talán az egyik legismertebb női előadóvá nőtte ki magát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Polgár Odett új klippel rukkolt elő
2011. november 19. 16:27
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. november 19. 16:49
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Nem rossz.Bár a szövegét lehet én vagyok hülye,de nem teljesen értem.xD
2011. november 19. 17:37
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Na, Starityn cikk Odettről, ezt is megértük.
Köszönet érte.
Imádom ezt a lányt. Az egyetlen magyar előadó, akit rendszeresen, nem csak 1-2 szám erejéig hallgatok. Sokan mondják a szövegeire, hogy értelmetlenek, de szerintem nem. Nem szokványos és elvont módon mondja el a dolgokat, de ha az ember mögé néz és nem minden sorát szószerint akarja kielemezni, akkor szerintem teljesen jó. A Hanyattot valahogy akkor jobban szerettem, amég nem lett ekkora siker.
De most is imádom ettől függetlenül. A Találkozás a Logosszal és a Vesztőhely viszont örök kedvencek (persze nem csak azok).
Ahogy hallgatgattam az új dalokat annyira nem nyerték még el a tetszésem, mint az eddigiek, de rossznak semmiképp nem mondanám őket. Biztos vagyok benne, hogy többszöri hallgatásra imádni fogom őket. Ez a szám is olyan, hogy kedvenc nem lesz tőle, de tetszetős természetesen és a klippel is ugyanígy vagyok.
Imádom ezt a lányt. Az egyetlen magyar előadó, akit rendszeresen, nem csak 1-2 szám erejéig hallgatok. Sokan mondják a szövegeire, hogy értelmetlenek, de szerintem nem. Nem szokványos és elvont módon mondja el a dolgokat, de ha az ember mögé néz és nem minden sorát szószerint akarja kielemezni, akkor szerintem teljesen jó. A Hanyattot valahogy akkor jobban szerettem, amég nem lett ekkora siker.
Horgi
2011. november 19. 19:20
Halványan még emlékszem Odettre a Megasztárból is, de ott valahogy nem hívta fel magára a figyelmem, a hangja se tetszett. Aztán úgy jó fél éve, hogy először hallottam a Móló című dalát, ami mára az egyik "létdalom" lett.
A hangjához egyébként pont ez az elvont zenei és szövegi stílus illik szerintem, ez teszi őt igazán különlegessé.
Az új klip nekem nagyon tetszik, tök jól passzol a számhoz, no meg a borús hangulatomhoz is.
A hangjához egyébként pont ez az elvont zenei és szövegi stílus illik szerintem, ez teszi őt igazán különlegessé.
Az új klip nekem nagyon tetszik, tök jól passzol a számhoz, no meg a borús hangulatomhoz is.
janet7
2011. november 19. 22:23
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
nyugi, én sem tudom igazán, hogy ki ő
2011. november 20. 14:30
|
|
Micyke14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.02. Hozzászólás: 558 Csatolások: 0 Azonosító: 144595 offline
|
most őszinte leszek. én eddig egyszer hallottam róla, amikor a westend reklámdalát kerestem. abban a hangja nekem kifejezetten tetszik, de amúgy meg nem jön be nekem. ez a klip se tetszik igazán, de hát ez van.
2011. november 20. 18:49
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
mind a két albumot nagyon szeretem, nálam éppen a 2 krumpli meg a belépek egy helyre pörög
janet7
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.