Nagy Feró ráijesztett Malek Miklósra
2011. november 19. 18:48
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
hajrá Nagy Feró!
2011. november 19. 19:18
|
|
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline
|
Nem tudom mi igaz ebből,de ha igaz akkor ez nem volt szép tőle..:S
2011. november 19. 19:31
|
GaGafreaks monstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.03. Hozzászólás: 258 Csatolások: 0 Azonosító: 161568 offline
|
Full Gáz!
a mentorok úgysem nyernek semmit!
De a nyertesek sem mert külföldre nem jutnak!
És még bénák is!
És ne mondják már hogy eggyetlen hülye külföi sztárt se tudunk meghívni mint az összes többi X Factor.
a mentorok úgysem nyernek semmit!
De a nyertesek sem mert külföldre nem jutnak!
És még bénák is!
És ne mondják már hogy eggyetlen hülye külföi sztárt se tudunk meghívni mint az összes többi X Factor.
2011. november 19. 19:45
|
|
Törpeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 164057 offline
|
nem tudom hogy ez igaz e de az biztos hogy én soha többé nem fogom sajnálni Feró-t eddig sajnáltam hogy lehet hogy tényleg bosszúból lökték ki Alexát de azért ez már sok , meg vissza Amerikába ?! És ?! Irigy rá vagy mi?
2011. november 19. 23:35
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
Helyes Büszke wagyok ráá
2011. november 20. 09:24
|
|
Lily17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 376 Csatolások: 0 Azonosító: 125001 offline
|
hát igen,kocsis tibiről mondta h milyen lehengerlő lesz,erre megy párbajozni xDD amúgy sztem a tarány fogja nyerni.a rocktenors hangilag sehol,úgyis kiesnek mostmár.baricz gergő még benn lesz vmeddig de aztán ő is megy.kocsis tibi sztem sokáig bent lesz,a lányok meg tamáshoz képest gyengék,sztem vera kiesik nemsoká enikő pedig úgy fog végezni mint tavaly veca.azaz 4 helyen
de attól függ mennyire lesznek jók,még simán alakulhat.
2011. november 20. 10:29
Megérdemelted Malek
! Amúgy szerintem tök feleslegesen veszekednek, mert övék a négy legjobb versenyző, szóval nem marakodni kéne, hanem kiszórni végre a Baricz gyereket és a három Rocktenort!
2011. november 20. 10:30
|
|
lalalidokuavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 154390 offline
|
hát az vicces:)
2011. november 20. 13:08
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Hát... Szerintem Feró már kicsit túlment a jó vicc határán. Számomra ez már nem poén. Ennyire nem bírja elviselni a veszteséget? Amúgyis... az RTL-nél még sohasem nyert nő tehetségkutatót/valóságshow-t. És Malekot én jobban bírom, mint Ferót. Pedig tavaly Ő volt a kedvenc mentorom, de idén már nagyon elfogult.
2011. november 23. 18:54
Szerintem igaza van Nagy Feró-nak!!
Mert tégyleg itt Magyarországon mondja el hogy Muri Enikő nyert!!
Mert Muri Enikő a legjobb!!!
Mert tégyleg itt Magyarországon mondja el hogy Muri Enikő nyert!!
Mert Muri Enikő a legjobb!!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: