Michelle Trachtenberg sötétebb hajjal szexisebbnek érzi magát, s számára kellemetlen volt vörösesbarna hajszínnel forgatni New York Cityben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Michelle Trachtenberg sötét hajjal szexisebb
2011. november 19. 14:08
2011. november 19. 14:11
Szerintem is sokkal jobban áll neki a barna, pont, mint ahogy Leighton-nak is.
2011. november 19. 15:06
|
|
wendy0402visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 138664 offline
|
Szerintem ia jobban áll neki barna,bár szőkén még nem láttam.Leightont el se tudnám képzelni szőke hajjal,igaz láttam már róla képet,de a barna tényleg jobb.
2011. november 19. 15:40
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Szerintem világosabb barnával is hibátlan a külseje.De ha így jobb a közérzete,akkor oké.
Egyébként véleményem szerint ő az egyik legszebb színésznő,akit valaha láttam.
2011. november 19. 15:51
Szerintem is jobban áll neki a sötétebb hajszín.De mindenhogy szép.Leighton-nak is jobban áll a barna.
2011. november 19. 17:05
Nem áll neki rosszul , de bevallom , így egy kicsit fura , és szerintem világosabbal jobb volt, de ő tudja , így is szép
2011. november 20. 14:29
A fekete haj áll neki a legjobban,úgy igazán gyönyörű.
2012. január 26. 19:27
Szerintem mindenhogy szép, de ha nagyon választanom kéne, akkor a sötétre szavaznék, tényleg kiemeli a szemét!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: