Melyik a kedvenc filmstílusod?
2014. január 12. 14:54
Vegyes
Szeretem a drámákat ,de a sci-fit és a komédiát is
2014. január 12. 14:59
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Leginkább a vígjátékokat szeretem, de a drámákat is nagyon. Szeretem azt is, ha egy film kicsit megrázó és megfogja az embert. De az akciófilmeket, a kalandfilmeket meg a musicaleket is szívesen megnézem.
2014. július 11. 11:24
Első sorban a horror utána a vígjáték és talán még a családi filmeket is megnézem néha-néha. Hangulattól függ az egész.De általában horrort bármikor tudnák nézni.
2014. július 12. 13:08
A vígjátékokat imádom, most a Blended (Kavarás) nagy kedvencem lett.
De szeretem a drámákat, horrort, stb.
De szeretem a drámákat, horrort, stb.
2014. július 12. 17:51
Horror, thriller, elsősorban.De igazából bármint megnézek, ha a története tetszik, legyen az bármi
2014. július 14. 22:17
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
csak olyan, amit végig lehet nézni
Egy kiadós, félelmetes horror, egy akciódús akciófilm, egy remek fantasy, vagy egy látványos sci-fi, vagy akár egy hasfájós vígjáték..mindent megnézek, de amit már 2x megnézek, abban van valami
Egy kiadós, félelmetes horror, egy akciódús akciófilm, egy remek fantasy, vagy egy látványos sci-fi, vagy akár egy hasfájós vígjáték..mindent megnézek, de amit már 2x megnézek, abban van valami
2014. szeptember 12. 18:50
Szinte minden... vígjáték, telenovella, dráma, horror, stb.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: