Bolondul a szexért Miley Cyrus
2011. november 19. 14:21
|
|
mileyselenademivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 382 Csatolások: 1134 Azonosító: 135151 offline
|
Miley csak azt mondta, hogy a sex szép és jó, és ,hogy az tartja mozgásban a világott.... Nem azt mondta,h ő már csinálta..És ha csinálta nekem az hol fáj??? Ha most nem beszélnénk róla akkor is mindegy lenne, mert mindenki csinálja vagy csinálni fogja. Most ő miért is lenne kivétel?
2011. november 19. 14:39
|
|
Frizzievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 154644 offline
|
Nagyon félreérthető címe van a cikknek, mert egyáltalán nem azt mondja Miley, hogy bolondul a dologért, hanem, hogy szép... Meg ez a kijelentése nem volt botrányos, végülis már 19 éves, majdnem!
2011. november 19. 15:04
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Idézet (prettyqueen44 @ 2011.11.19. 12:01)
Akor csak szexwejen magának erről szól a világ-.- Egyre szánalmasabb vagy Miley-.- régen a kedvencen volt de moszanra már hányok tőle-.- és szerintem nem csak én. A legtöbb volt rajongója is igy van ezzel-.-
Már ne is haragudj! Az nem volt soha igazi rajongó aki ilyet mond. 8 éves korom óta Miley a kedvenc énekesnőm, és nem tudom, hogy képesek az emberek azmondani, hogy ezzel Miley rossz példát mutat az 5 éves rajongóknak... én vele nöttem fel(ahogy sokan mások), és nem lett személyiségzavarom tőle. Aki meg nem akarja, hogy Miley rosszat tegyen a gyerekével az rakja be elé Selenát. Amíg még az is jókislány marad.
És ha már itt tartunk, hogy ezért hánysz Mileytól... mégis Taylor az elsőszámú kedvenced? Aki lazán lenyom hetente 3 leszbishowt, a vibrátoráról és a szexről mesél nyiltan, aki a mellét mutogatja koncertek közben... ne értsd félre, én pont ezért imádom Taylort, de képmutató dolognak tűnik nekem, hogy ezt írtad Mileyról, amikor Tay-hoz képest egy angyal!
Arról nem is beszélve, hogy Lady Gaga mellett a VV4 szereplőivel van tele a kedvenc sztárjaid listája... szóval ne menjünk bele, hogy Miley vagy az a TV műsor az ártalmasabb a gyerekek lelki világára vagy melyik a szánalmasabb!
Nem akartalak megbántani, ez az én véleményem volt.
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2011. november 19. 15:08
magán ügye én Miley-n nőttem fel igaz h megváltoztak az ízléseim, de akkor se utálom őt
2011. november 19. 15:22
Ismét egy legolvasottabb cikk!
Csak gratulálni tudok...
Csak gratulálni tudok...
2011. november 19. 15:34
|
|
Vazul nénivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 239 Csatolások: 8 Azonosító: 154401 offline
|
ez már BETEGSÉG.MÁR ELNÉZÉST.
2011. november 19. 16:04
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
2011. november 19. 16:58
ez még nem azt jelenti hogy nem szűz (mármint a hangfelvétel alapján) de az hogy nincs meg a gyűrűje istenem már nagylány! már 14-15 évesen elveszítik a szüzességüket( már aki XD) szal nem lepne meg ha már nem szűz
2011. november 19. 17:29
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
19 évesen érett nő?
ugyanmár...
azért említettem Selenát, mert ha Selena csinál valamit, mindig olyan kommenteket olvasok, hogy *ha miley csinálná ezt akkor egy k.rva lenne*. hát most ugyanez a helyzet.
Miley nagyon régóta akar nagylánynak látszani, de nem sikerül neki. Mondjuk szerintem már akkor egyértelmű volt hogy nem szűz, mikor olyan ruhákban lépett föl, hogy alig takarta valami.
Nekem az a véleményem, hogy most ezzel a kijelentéssel akarta tudatni, hogy ő nem szűz, és nagylány. Jó, mondjuk sztem senkit nem érdekel hogy szűz vagy nem, de azért a Hannah Montana rajongók még mindig 10 éven aluliak...
Én sosem bírtam ezt a csajt, és most se fogom.
Igazából meg sem lepődtem ezen a kijelentésen...
ugyanmár...
azért említettem Selenát, mert ha Selena csinál valamit, mindig olyan kommenteket olvasok, hogy *ha miley csinálná ezt akkor egy k.rva lenne*. hát most ugyanez a helyzet.
Miley nagyon régóta akar nagylánynak látszani, de nem sikerül neki. Mondjuk szerintem már akkor egyértelmű volt hogy nem szűz, mikor olyan ruhákban lépett föl, hogy alig takarta valami.
Nekem az a véleményem, hogy most ezzel a kijelentéssel akarta tudatni, hogy ő nem szűz, és nagylány. Jó, mondjuk sztem senkit nem érdekel hogy szűz vagy nem, de azért a Hannah Montana rajongók még mindig 10 éven aluliak...
Én sosem bírtam ezt a csajt, és most se fogom.
Igazából meg sem lepődtem ezen a kijelentésen...
2011. november 19. 17:31
Azt mondja hogy a szex szép és jó, nem pedig, hogy bolondul érte... A tisztasággyűrűről meg: melyik Disney-sztár hordja még?? Ráadásul ő szereti Liamet, ezt már egy csomószor bizonyította, hát miért ne feküdhetni le vele??! Rajta és Liamen kívül ehhez senkinek semmi köze nincsen!!
2011. november 19. 18:13
|
|
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline
|
Én nagyon szeretem Miley-t,és ebben a kijelentésében,vagyis egykét dologban igaza volt.Én ezért nem ítélném el.ÉS az meg a másik,hogy 19 éves,a mai világban az már felnőttnek bizonyul.Lehet,hogy még annyira nem érett,de neki ehhez megvan minden joga.De az,hogy lefeküdt-e Liam-mel vagy nem,az nem ránk tartozik,a tisztasággyűrűről meg annyit:Hogy a jókislány Selena is levette már,akkor meg Miley miért ne tehetné?
2011. november 19. 18:30
nincsen benne semmi gáz... egyébként szerintem már biztosan nem szűz
2011. november 19. 18:45
Már megint,azt hittem hogy végre megváltózik...
2011. november 19. 19:20
|
|
Clare Salvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 132058 offline
|
Egyet értek szerint sem szűz már, ebben 100%-ig biztos vagyok.
Egyébbként meg egészségére!
Egyébbként meg egészségére!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.