hát ez kicsit durva.
tényleg kit étdekel?
meg ha ezt mondja ne hirdesse mellette h szűz-.-"
Bolondul a szexért Miley Cyrus
2011. november 18. 23:47
|
|
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline
|
2011. november 18. 23:48
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
"ki még mindig azt hirdeti, hogy szűz,"
Már nem azért de Mileyról már több helyen lehetett olvasni, hogy már nem szűz. szóval nem hirdeti, hogy szűz
Már nem azért de Mileyról már több helyen lehetett olvasni, hogy már nem szűz. szóval nem hirdeti, hogy szűz
1 felhasználónak tetszik:
Rekahhh
2011. november 19. 00:07
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Egyáltalán nem áll szándékomban megvédeni Miley-t, de most muszáj lesz. Először is, a cím kicsit félrevezető, mert egy szóval sem mondta, hogy bolondul érte, de ezt még elfogadom, mert mindenki azt akarja, hogy olvasottabb legyen a cikke. Másrészt meg, amit meg mondott, azzal semmi baj nincs. Már rég nem hirdeti hogy szűz, és szerintem akibe egy cseppnyi értelem is szorult, az nem gondolta, hogy még az. És pont tegnap beszélgettem erről anyámmal, hogy pl. a mi biosz tanárunk is csak simán tovább lapozott, amikor a felvilágisításos részhez értünk. Nekem a 8 éves öcsém is pontosan tudja, hogy mi az a szex, és én is tudtam már 1. osztályban. A felnőttek azt hiszik, hogyha nem beszélnek róla, akkor nem fogunk érdeklődni iránta, pedig pont így lesznek a bajok. Ma már egy olyan fejlett világban élünk, hogy elég feljönnöd még akár Starity-ra is ahhoz, hogy valami 18+-osat láss. Manapság ez már elkerülhetetlen. Nekem szerencsére jófej anyám van, és nálunk nem tabu erről beszélni, nyugodtan megkérdezhetünk tőle mindent. 14 éves vagyok, és bár tisztában vagyok a szex fogalmával, és a kapcsolódó dolgokkal is, nem gondoltam egyszer sem, hogy kipróbálnám. Most még nem. Még bőven ráérek. Szerintem undorító, amikor a 14-15 évesek attól érzik magukat menőnek, hogy ők már túl vannak rajta. Ezzel csak maguknak okoznak mindenféle pszichikai traumákat, ezenkívül meg közönségesek is lesznek. És igen, hülyén hangozhat, hogy ezeket pont én mondom, de szerintem tényleg beszélni kéne erről a gyerekekkel, mert a szülők azt mondják, hogy az iskola dolga, az iskola meg azt, hogy a szülőké. El kéne mondani, hogy ez mennyire nagy dolog, és hogy mennyire meg tudja változtatni az ember életét, ha nem megfelelő emberrel, vagy körülmények között zajlik. És biztosítani kéne őket, hogy nyugodtan fordulhatnak a szüleikhez, megmutatni hogy védekezhetnek, és rögtön nem lenne ennyi tiniterhesség. Szerintem.
2011. november 19. 00:44
|
|
minamartinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.01. Hozzászólás: 483 Csatolások: 177 Azonosító: 113676 offline
|
Érett felnőtt nő... rég nem vettem ekkorát
2011. november 19. 00:52
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
ez egy tök gáz, fail kijelentés volt, nem azzal van a gond hogy szűz-e vagy sem.
bár halottam már durvábbat is, egy olyan színésznőtől, akiről azt hittem hogy több esze van, tőle akkor mit várjunk??
nem vagyok Miley anti-fan (sőőt..bírom), de ez fail
bár halottam már durvábbat is, egy olyan színésznőtől, akiről azt hittem hogy több esze van, tőle akkor mit várjunk??
nem vagyok Miley anti-fan (sőőt..bírom), de ez fail
2011. november 19. 07:19
|
|
TeenLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 1403 Azonosító: 123727 offline
|
hülyeség a disney-nél ez a tisztasággyűrű megtiltanám h legyen ilyen főleg sztárok körében. sztem miley már nem szűz de ezzel semmi gond ahogy nagyobb egy lány sztem egyre jobban kívánja a szexet.
2011. november 19. 08:50
|
|
VicaUnaMileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.04. Hozzászólás: 310 Csatolások: 1 Azonosító: 146608 offline
|
Igaza van...vagy nem? Én még nem tudom. XD
2011. november 19. 08:52
ez nem téma látszik hogy nem szűz szerintem már akkor sem volt szűz mikor nick jonassal járt miley teljesen hüje lett mióta betöltötte a 18-at azt hiszi teljesen felnőtt már mikor még csak 19 lesz csak akkor lesz igazán felnőtt ha befejjez egy egyetemet de ő nemfogja mert van neki így is elég pénze
2011. november 19. 08:57
|
|
adriienn96serendipity™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 3465 Csatolások: 15600 Azonosító: 145576 offline
|
nem értem hogy miért akadnak ki néhányan emiatt. teljesen igaza van miley-nak. a mai világban sajnos már előbb megtudják a gyerekek hogy mi az a szex és tényleg jobb lenne ha a szülők nem félnének beszélni erről.
a gyűrűről meg annyit hogy könyörgöm 19 éves még jó hogy már nem szűz de amúgy is ez az ő dolga. de szerintem a disney sztárok közül már senki sem szűz..
a gyűrűről meg annyit hogy könyörgöm 19 éves még jó hogy már nem szűz de amúgy is ez az ő dolga. de szerintem a disney sztárok közül már senki sem szűz..
2011. november 19. 09:36
Igaza van Miley-nak,a mai világban már egy csomó kisgyerek tudja hogy miről is van itt szó..
2011. november 19. 09:48
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
2011. november 19. 10:02
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Gondoltuk, hogy Miley már nem szűz...
2011. november 19. 10:41
ezen abszolúlt nem lepődtem meg...19 éves még jóhogy nem...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.