Starity

Bolondul a szexért Miley Cyrus

12 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. november 20. 16:59 #181
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rekahhh @ 2011.11.19. 15:04)
Már ne is haragudj! Az nem volt soha igazi rajongó aki ilyet mond. 8 éves korom óta Miley a kedvenc énekesnőm, és nem tudom, hogy képesek az emberek azmondani, hogy ezzel Miley rossz példát mutat az 5 éves rajongóknak... én vele nöttem fel(ahogy sokan mások), és nem lett személyiségzavarom tőle. Aki meg nem akarja, hogy Miley rosszat tegyen a gyerekével az rakja be elé Selenát. Amíg még az is jókislány marad. 
És ha már itt tartunk, hogy ezért hánysz Mileytól... mégis Taylor az elsőszámú kedvenced? Aki lazán lenyom hetente 3 leszbishowt, a vibrátoráról és a szexről mesél nyiltan, aki a mellét mutogatja koncertek közben... ne értsd félre, én pont ezért imádom Taylort, de képmutató dolognak tűnik nekem, hogy ezt írtad Mileyról, amikor Tay-hoz képest egy angyal!
Arról nem is beszélve, hogy Lady Gaga mellett a VV4 szereplőivel van tele a kedvenc sztárjaid listája... szóval ne menjünk bele, hogy Miley vagy az a TV műsor az ártalmasabb a gyerekek lelki világára vagy melyik a szánalmasabb!
Nem akartalak megbántani, ez az én véleményem volt.

Olyan jókat mosolygok amúgy az ilyen hozzászólásokon.XD Már vérre mentek és hajat téptek, hogy nektek legyen igazatok. Komolyan, ez már szánalmasan röhejes.XD

No, de a topikra térve, végig olvastam és néhány hozzászólásnál néztem, hogy úristen, az emberi hülyeség valóban határtalan. Májlika, ne haragudjatok, irdatlanul messze van a "felnőtt" kijelentéstől. Felnőtt azaz ember, aki egyedül épített fel mindent maga körül és szépítgeti azt, ami már megvan. Ha az apja nem lenne májli ugyanolyan hétköznapi tini lenne, mint te vagy én. Mi olyan nagy szám van a csajban? Semmit sem ért el önerővel, akárcsak szeline gomez. Viszont abban van valami, hogy ez egy teljes korrekt kijelentés volt, és annyira, de annyira szeretem, amikor a cikk címe nem is tükrözi a cikk tartalmát. Komolyan, az a legnagyobb kedvencem. blink.gif Egy abszolút korrekt kijelentés, amiben májli elmondja, hogy a szex nem csupán egy fizikai aktus, hanem valami más. Ebben tökéletesen igaza van, és sajnálom azt, hogy a fiatalok többsége nem így vélekedik erről a dologról. Most, hogy 19 éves, az kit érdekel? Valóban nem várható el tőle az, hogy vonuljon kolostorba és legyen apáca, de az a bizonyos "tapasztalat", amit ő állítólag átélt, nekem az a sanda gyanúm, hogy más ágyában meghempergődzött még Liam előtt. Totál passzolna ez a kijelentés, ha egy 30 éves nő szájából hangzana el, de egy 19 éveséből? Nekem ez egy kicsit furcsa. A szexről manapság már beszélni sem kell, mert a gyerekek, akár az USA-ban, akár itthon, a fantasztikus rielitisókat nézve, lazán felvilágosultak lesznek.
2011. november 20. 17:27 #182
itsjulcsi
itsjulcsi
visszatérő vendég

Státusz" Az élet szép, csak tudni kell élni!:) "
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 140
Csatolások: 0
Azonosító: 153923
MI AZ HOGY BOLONDUL A SZEXÉRT??? HA VALAKI AZT MONDJA HOGY EZ MILYEN SZÉP ÉS KLASSZ DOLOG AKKOR AZT MÁR ÚGY KELL LEHOZNI HOGY BOLONDUL???? AZ ILYENEK MIATT UTÁLJÁK MEG EGYRE JOBBAN MILEY-T, MERT HAZUGSÁGOKAT ÍRNAK LE!
2011. november 20. 18:17 #183
- törölt felhasználó -    
Egyet értek Miley-val!smileeee.gif
A szex természetes dolog,és szép!
Nincs abban semmi rossz,amit elmondott!
2011. november 20. 18:18 #184
- törölt felhasználó -    
nah Miley...te is jó úton haladsz :S o.O
2011. november 20. 18:21 #185
Celeron
Celeron

StátuszHa valakinek valami nem tetszik,az koccolhat!Köszi
Hozzászólás: 1026
Csatolások: 147
Azonosító: 108403
A kis nimfomániás!Meglátszik mi lett belőle!
2011. november 20. 18:26 #186
Alyssa
Alyssa
visszatérő vendég

Státusz
Hozzászólás: 149
Csatolások: 3
Azonosító: 164116
Miley már teljesen érett a szexhez és nem adja a szende szűzt sem,mint Selena.
1 felhasználónak tetszik: Cassie3
2011. november 20. 18:35 #187
- törölt felhasználó -    
Most miért csinálja azt mindenki,hogy Selenát és Mileyt vhasonlítja össze? Ég és Föld a két ember.Vannak azok akik szerint Selena szende szűz és ez mit tartozik ránk? Meg minek ez a mocskolódás,hogy Miley rossz példát mutat, aki nem akar ilyenné válni ,mint Ő az nem veszi fel ezt a viselkedési formát!.Szerintem Miley tök jól fejezte ki magát,és nem arra szólított fel tini lányokat,hogy veszítsék el a szüzességüket az első jöttmenttel.
2011. november 20. 18:42 #188
Weronycaaa_69
Weronycaaa_69

StátuszDance is the hidden language of the soul..
Hozzászólás: 1214
Azonosító: 130425
nem értem miért kell Miley-t és Selenát hasonlítgatni. Én egyikőjüknek sem vagyok nagy rajongó, de ők tök mások, szal sztem ezt abba is lehetne hagyni.
És tulajdonképpen Miley már felnőtt. És amikor ezt a fogadalmat v mit tettek még kicsik voltak mind, és lényegében nem is ők tették a fogalmat hanem a szüleik az ő nevükben. Szal sztem nem kell ez miatt a felvétel miatt Miley-ra furcsán nézni.
2011. november 20. 18:46 #189
PéZsé13
PéZsé13
új tag

StátuszA tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.:D
Hozzászólás: 69
Csatolások: 7
Azonosító: 146392
a tisztasággyűrű eléggé hülyeség
Miley biztos tudja hogy mit csinál.Már elég érett is...
2011. november 20. 19:34 #190
norah_98
norah_98
új tag

StátuszNyáár van <3
Hozzászólás: 97
Csatolások: 8
Azonosító: 164161
és ez kit sokkolt ?: )) elég érett már ehhez..: )
2011. november 20. 20:03 #191
mileyselenademi
mileyselenademi
visszatérő vendég

Státusz-Learn how to see. Realize that everything connects to everything else-
Hozzászólás: 382
Csatolások: 1134
Azonosító: 135151
Mik ezek a hozzászólások ,h ezt nem vártam volna Miley-tól? ohmy.gif Mit vársz tőle ,h legyen kis zende aki csak mosolyog és nem csinál semmit. Most azon is minek kell összekapni ,hogy egyik ezt gondolja róla másik meg azt.. És? Neked az hol fáj ha ő már szeretkezett??? SEHOL. Ennyi.. ha meg kijelenti akkor is mivan? Minek kell ekkora fejhajtás.. JÉZUS.
2011. november 20. 20:10 #192
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Egyetértek mileyselenademi smileeee.gif
2011. november 20. 20:13 #193
Larsz
Larsz
új tag
Hozzászólás: 92
Azonosító: 158692
Ő dolga és inkább így áljon hozzá a dologhoz.
2011. november 20. 21:22 #194
Bettyke94
Bettyke94
#CherylBombshell™
Hozzászólás: 12482
Csatolások: 3078
Azonosító: 143593
Basszus 19 évesen joga van hozzá! És attól hogy jó dolognak tartja az nem azt jelenti hogy 'bolondul' érte -.- Szval gratula a cikk írójának is... XD
2011. november 21. 14:36 #195
- törölt felhasználó -    
Nem szeretem Miley-t, de ebben részben - csak részben szerintem! - igaza van. Egyrészt már mindenki tudja miről van szó, másrészt pedig beszélni kell erről a szülőknek, mert már következményei is lehet, ha a gyerek felelőtlenül dönt (pl. terhesség, nemi betegség stb.).
2011. november 21. 14:56 #196
- törölt felhasználó -    
Abban igaza van, hogy egy nyolc éves gyerek is tudja miről van szó. Nyolc évesen már én is tudtam. Ez viszont eléggé durva kijelentés volt, még akkor is ha igaz. Amúgy Miley azért nem hordja a gyűrűt, mert már lefeküdt Liammel. (Én legalább is azt hallottam/olvastam.)
2011. november 21. 15:56 #197
lady gaga98
lady gaga98

StátuszCSK1 forever :D
Hozzászólás: 565
Azonosító: 126318
ő dolga
bár nem lehet örökké Hannah Montana
2011. november 21. 18:44 #198
Cassie3
Cassie3
leebit♡

Státusz"life is too short to focus on things that you don't like" - pewdiepie
Hozzászólás: 1867
Csatolások: 1452
Azonosító: 124987
Lehet, hogy igaz, nem kétlem, de mi a bizonyíték rá? Felvette valaki, aztán simán manipulálhatta a felvételt. Ha meg igaz, most őszintén, élete végéig ezt fogjuk játszani, hogy ő most nem mondhat és csinálhat semmi "rosszat", mert azt rögtön botránynak titulálják.. Egy csomó más sztár mondott már ilyeneket és abból lett cikk? Nem. Akkor ebből minek..? Egy fanoldalon, persze írják meg, de egy ilyen oldalon szerintem felesleges. Mellesleg, ha ő volt, igaza van abban a részben, hogy beszélni kell a gyerekekkel erről..
2011. november 21. 21:00 #199
Vyrag
Vyrag
új tag
    Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 27
Azonosító: 129941
nem értem az embereket:O basszus 19 éves. most mondhatjuk azt, hogy a GYŰRŰ...12 éves volt a fogadalom tételekor. mennyi minden változott azóta? gondoljatok csak bele, ti nem ígértetek meg olyan dolgokat, amiket később nem tartottatok be. most nem kell Őt azért támadni, mert 19 évesen él szexuális életet a barátjával akivel már (celeb és tini számításban) elég régóta vannak együtt. nem kell támadni őt, azért mert ember. Sokan elfeledkeztek erről az ici-picit fontos és lényeges dologról. akárki akármit mondt. támadhatjátok őket, de ők akkor is EMBEREK. ugyanúgy éreznek és élnek mint Ti tongue.gif
2011. november 22. 14:37 #200
ducsaianna
ducsaianna
sztármániás

Státusz♥♥Ha nem harcolsz azért amit akarsz,ne sírj ha el fogod veszíteni!!♥♥
Hozzászólás: 2140
Csatolások: 5
Azonosító: 162041
Annyira szeretem Mileyt!!!!(L)
12 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!