Idézet (Rekahhh @ 2011.11.19. 15:04)
Már ne is haragudj! Az nem volt soha igazi rajongó aki ilyet mond. 8 éves korom óta Miley a kedvenc énekesnőm, és nem tudom, hogy képesek az emberek azmondani, hogy ezzel Miley rossz példát mutat az 5 éves rajongóknak... én vele nöttem fel(ahogy sokan mások), és nem lett személyiségzavarom tőle. Aki meg nem akarja, hogy Miley rosszat tegyen a gyerekével az rakja be elé Selenát. Amíg még az is jókislány marad.
És ha már itt tartunk, hogy ezért hánysz Mileytól... mégis Taylor az elsőszámú kedvenced? Aki lazán lenyom hetente 3 leszbishowt, a vibrátoráról és a szexről mesél nyiltan, aki a mellét mutogatja koncertek közben... ne értsd félre, én pont ezért imádom Taylort, de képmutató dolognak tűnik nekem, hogy ezt írtad Mileyról, amikor Tay-hoz képest egy angyal!
Arról nem is beszélve, hogy Lady Gaga mellett a VV4 szereplőivel van tele a kedvenc sztárjaid listája... szóval ne menjünk bele, hogy Miley vagy az a TV műsor az ártalmasabb a gyerekek lelki világára vagy melyik a szánalmasabb!
Nem akartalak megbántani, ez az én véleményem volt.
És ha már itt tartunk, hogy ezért hánysz Mileytól... mégis Taylor az elsőszámú kedvenced? Aki lazán lenyom hetente 3 leszbishowt, a vibrátoráról és a szexről mesél nyiltan, aki a mellét mutogatja koncertek közben... ne értsd félre, én pont ezért imádom Taylort, de képmutató dolognak tűnik nekem, hogy ezt írtad Mileyról, amikor Tay-hoz képest egy angyal!
Arról nem is beszélve, hogy Lady Gaga mellett a VV4 szereplőivel van tele a kedvenc sztárjaid listája... szóval ne menjünk bele, hogy Miley vagy az a TV műsor az ártalmasabb a gyerekek lelki világára vagy melyik a szánalmasabb!
Nem akartalak megbántani, ez az én véleményem volt.
Olyan jókat mosolygok amúgy az ilyen hozzászólásokon.XD Már vérre mentek és hajat téptek, hogy nektek legyen igazatok. Komolyan, ez már szánalmasan röhejes.XD
No, de a topikra térve, végig olvastam és néhány hozzászólásnál néztem, hogy úristen, az emberi hülyeség valóban határtalan. Májlika, ne haragudjatok, irdatlanul messze van a "felnőtt" kijelentéstől. Felnőtt azaz ember, aki egyedül épített fel mindent maga körül és szépítgeti azt, ami már megvan. Ha az apja nem lenne májli ugyanolyan hétköznapi tini lenne, mint te vagy én. Mi olyan nagy szám van a csajban? Semmit sem ért el önerővel, akárcsak szeline gomez. Viszont abban van valami, hogy ez egy teljes korrekt kijelentés volt, és annyira, de annyira szeretem, amikor a cikk címe nem is tükrözi a cikk tartalmát. Komolyan, az a legnagyobb kedvencem.

0 felhasználónak tetszik: