Miley Cyrus, aki még mindig azt hirdeti, hogy szűz, nemrég a szexről beszélt, elmondta, milyen klassz és varázslatos dolog. sohasem
A teljes cikkhez kattints ide!
Bolondul a szexért Miley Cyrus
2011. november 18. 18:44
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Furcsa hangfelvétel, de igaz. Bár, én sem értem a kijelentését. Minden esetre a bolondul erős szó, ő csak beszélt róla, már mindenki tudta, hogy nem szűz.
1 felhasználónak tetszik:
Rekahhh
2011. november 18. 18:46
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Ugyan kit is akart becsapni ezzel a tisztasággyűrűvel? Úgysem hitte el senki, hogy még szűz...
2011. november 18. 18:50
|
|
Hencsó.h |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 547 Csatolások: 34 Azonosító: 131907 offline
|
Hát nem tom akkor minek kezdte el hordani???!!! Most erre mit mondjak ez a LÁNY felnőttnek akar tünni de nem az. attól még hogy kivágott pólókba, bőrruhába jár, cigizik és tudja, hogy mennyi olyan rajongója van aki kb 5 éves mégis a szexről beszél nekik -.-" Hát mileykám nem is tudom honnan tudnak ilyeneket a 8 évesek... Talán az olyan meggondolatlan felelőtlen emberektől mit te!
2011. november 18. 18:51
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Hogy őszinte legyek,nem értem hol itt a baj.Igaz amit mond,csak annyi vele a bajotok hogy egy dizni sztár mondta.Ő is nő,vannak igényei.Ennyi.
2011. november 18. 18:52
|
|
milkywayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 134 Csatolások: 46 Azonosító: 160949 offline
|
Szerintem inkább lehet örülni ,hogy nem olyan mint Selena ,hogy megjátsza a szendi, édi-bédi kiscsajt közbe meg a fele se igaz ezeknek...
11 felhasználónak tetszik:
Pixie Buue,
Miley-fan09,
riri17,
Rekahhh,
dóóra,
cukorbogyo,
Glamster,
Alishon.,
Lady Suzy,
An_d_a,
Lolla
2011. november 18. 18:55
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
Mi ezzel a baj?? Istenem!! 5 nap mulva 19 éves lesz!! Azt nem hinném el, hogyha soha nem feküdt volna le senkivel!! Legalább őszinte, nem úgy mint egyesek, akik csak minta királynők akarnak lenni!! Miley-t ezért szeretem!! Am meg az sem biztos, h ő beszéél!!
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
nincs ezzel semmi baj, szíve jogaként dönti el hogy mit csinál..
a lényeg hogy boldog legyen.!
Pixie Buue
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
Hát ez hülye!xd Ha neki teszik akkor oké de nem kell az egész világgal megtudatnia!Mit is várunk tőle???Az "érett felnőtt nőtől"Még csak 18éves!Igen felnőtt de szerintem túlzásba viszi!Úgy csinál mintha 25 lenne!Pedig nem!Pfff hülyee!!!ENNNYI!
ophely88
2011. november 18. 18:56
Nem azzal lesz érett nő, hogy összefekszik fűvel fával. Szerintem a szexualitás sohasem tartozott másokra. Jobb lenne ha megtartaná magának a véleményét és nem tenne ilyen kijelentéseket a több milliós 11-12 éves rajongótábora előtt, mert így még több kis tini...ancot fog szülni a világnak.
2011. november 18. 18:57
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Amúgy szerintem mikor hordta a gyűrűt már akkor sem volt szűz...
2011. november 18. 19:00
|
trinaheart attack. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 2325 Csatolások: 0 Azonosító: 130399 offline
|
szerintem teljesen igaza van. főleg a mai világban, a szülőknek muszáj már eléggé korán beszélni a gyerekükkel. az meg hogy már nem szűz...hát ez teljesen nyilvánvaló, mivel már x éve van barátja, és nem bűn, ha lefeküdt vele...
Rekahhh
2011. november 18. 19:02
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Idézet (trina @ 2011.11.18. 19:00)
szerintem teljesen igaza van. főleg a mai világban, a szülőknek muszáj már eléggé korán beszélni a gyerekükkel. az meg hogy már nem szűz...hát ez teljesen nyilvánvaló, mivel már x éve van barátja, és nem bűn, ha lefeküdt vele...
Szerintem is.A mai világban a szexualitás hozzátartozik a mindennapokhoz (sajnos vagy nem sajnos) szóval hogy ő most ezt nyilatkozta semmi újat nem mondott a '11-12 éves rajongóinak'
2011. november 18. 19:03
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Lehet,hogy nem azzal lessz nő,hogy lefekszik valakivel az a kor és az éretség szabályozza meg ő pedig már 19 éves lessz és szegény a médiától és a pletykákból nem tud érett nő lenni.Az ilyen pletykák viszik lejebb Mileyt.
Rekahhh
2011. november 18. 19:07
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Ez a felvételn nem a botrányért készült! Hát nem látjátok? Nem látjátok mit akart ezzel mondani Miley? Akkor fordítok nektek! Ez az egész arról szólt, hogy már a gyerekek is tudják mi az a a szex, nem kell őket félteni, félrevezetni, mert ez természetes és jó dolog, nem bűn, mindig jelen volt/van/lesz a világban. Persze, csak a megfelelő korban és a megfelelő érettség mellett.
Aki nem hiszi el annak ajánlom meghallgatni a felvételt. Szánalmas, hogy néhány ember, hogy ki nem tudja forgatni a szavait.
Amúgymeg századszorra is elmondom, hogy hülyeség egy gyerekre rákényszeríteni egy dolgot amiről nem is tud semmit. Mert gyerekként még nem tudodja mire fog vágyni 16 évesen. Mi van ha megszegi? Kétlem, hogy Demi vagy Selena nem szegte volna meg csak abból nincs akkora botrány, mert Demi ügyében volt más is amiről lehet beszélni, Selenának meg olyan fiúja van akiből még azt sem nézik ki, hogy képes lenne rá.
De, tisztán lehet hallani, hogy Ő az...
Aki nem hiszi el annak ajánlom meghallgatni a felvételt. Szánalmas, hogy néhány ember, hogy ki nem tudja forgatni a szavait.
Amúgymeg századszorra is elmondom, hogy hülyeség egy gyerekre rákényszeríteni egy dolgot amiről nem is tud semmit. Mert gyerekként még nem tudodja mire fog vágyni 16 évesen. Mi van ha megszegi? Kétlem, hogy Demi vagy Selena nem szegte volna meg csak abból nincs akkora botrány, mert Demi ügyében volt más is amiről lehet beszélni, Selenának meg olyan fiúja van akiből még azt sem nézik ki, hogy képes lenne rá.
Idézet (Miley Cyrus 17 @ 2011.11.18. 18:55)
Am meg az sem biztos, h ő beszéél!!
De, tisztán lehet hallani, hogy Ő az...
2011. november 18. 19:09
Igen, jó, ha a szülők beszélgetnek a gyerekeikkel a szexről - de nem a 8 évesekkel -.-' Elég szomorú, h ilyen téren sincs a világban semmi szabályozás! Sőt, botrányos!
Egyébként szánalmas, h vki a magánéletét kiteregetve akar címlapra kerülni.
Egyébként Miley Cyrus 17-nek igaza van, nem is biztos, h ez ő. A hangja hasonlít Miley-éra, de ki tudja?!
Igen, a szex hozzátartozik a mindennapokhoz - de nem 11 évesen! Hol éltek ti?
Nem ez a normális! Legalábbis nem ennek kéne lennie!
Egyetértek Rekahhh!
Egyébként szánalmas, h vki a magánéletét kiteregetve akar címlapra kerülni.
Egyébként Miley Cyrus 17-nek igaza van, nem is biztos, h ez ő. A hangja hasonlít Miley-éra, de ki tudja?!
Igen, a szex hozzátartozik a mindennapokhoz - de nem 11 évesen! Hol éltek ti?
Egyetértek Rekahhh!
2011. november 18. 19:09
Idézet (Jenny Lawliet @ 2011.11.18. 18:57)
Amúgy szerintem mikor hordta a gyűrűt már akkor sem volt szűz...
van bizonyítékod? megmutatnád nekem kérlek! ne szólj bele olyanba amiről fogalmad sincsen hogy igaz-e? és miért ne lehetne szűz? azért mert te éppen 'utálod' őt? vagy azért mert te aztmondtad?
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.