Idézet (Thora_90 @ 2011.11.21. 19:03)
devilrose!
Mit?

Ne teregessék ki a szennyest?
Én inkább ezeket nézem, mint a TahóVilágot. Ezeknél legalább nem fogy a pénz arra, ki menjen vissza

Csak én vagyok olyan retardált, hogy egyiket sem nézem, sőt szinte semelyikről sem hallottam?

Kárdásziánékról is csak azért hallottam, mert mindenhol ők vannak. Nézzük inkább igényes műsorokat, amik szórakoztatnak is! Sosem tudtam elképzelni, hogy az embereknek mi szórakoztató van abban, hogy nézi más életét a tévén keresztül. Nekem is vannak saját gondjaim, saját problémáim és ne haragudjatok, de máséra nem vagyok kíváncsi! Szívesebben nézek meg egy jó akció filmet vagy egy vígjátékot, mint ezt a sok szemetet. Nem sok különbség van a hángérien-valóvilág és az USA-beli rielitisók között. Mindegyik megrendezett és tudatlan üres fejű libákról vagy éppen p*csfejűekről szól. De úgy látszik én azon kevés emberek egyike vagyok, aki azért az igényes műsorokat próbálja nézni, és ami valóságsó, azt messziről kerüli. Egy ilyesmi műsor tetszett, és az a Miami Ink volt. De hát az a tetoválás művészetéről szólt és nem arról, hogy egyik, hogy szórja a pénzt, a másik bagázs meg, hogy issza le magát részegre.