Valóságshow — amivel hamar híres lehetsz
2011. november 19. 10:44
Licky!
Ezek közül gondolom nem mindet láttad -.-' És beszélj csak így, majd mész pihenni :/
Jal!
Én ezeket a leírásokat azok alapján készítettem, amiket a neten találtam.Ezeket olvastam, és megírtam. Ennyi. Nem találtam "scripted realityt". Elvileg Liz valódi életét mutatja be. A Jerseyről se olvastam ilyen hírt. De elhiszem, amit mondasz
fashionbébíí!
Nem az volt a célom, h ezt bizonyítsam. Sztem tényleg nem mindegyik olyan rossz. Van, aki a mai napig is dolgozik - de persze a felsorolásban van pár ingyenélő is.
SnOoKiii!
A Kínos az nem valóságshow
Ezek közül gondolom nem mindet láttad -.-' És beszélj csak így, majd mész pihenni :/
Jal!
Én ezeket a leírásokat azok alapján készítettem, amiket a neten találtam.Ezeket olvastam, és megírtam. Ennyi. Nem találtam "scripted realityt". Elvileg Liz valódi életét mutatja be. A Jerseyről se olvastam ilyen hírt. De elhiszem, amit mondasz
fashionbébíí!
Nem az volt a célom, h ezt bizonyítsam. Sztem tényleg nem mindegyik olyan rossz. Van, aki a mai napig is dolgozik - de persze a felsorolásban van pár ingyenélő is.
SnOoKiii!
2011. november 19. 12:04
Én ezek közül a Tini mamikat nézem, a Jersey Shoret, és a K, mind Kardashient !
2011. november 19. 12:10
Én ezek közül szeretem: Liz vagyok,Audrina,K.mint Kardashian,Tini mamik
2011. november 19. 15:31
Egyébként mi olyan jó a Jersey Shoreban?
Összeszedtek 7 nagyképű olaszt, de ennyi.
Összeszedtek 7 nagyképű olaszt, de ennyi.
2011. november 19. 17:45
Ja és Courtneyy!
Köszönet a Liz vagyok-képért. Ez egész jó lett
Audrina képe is jó, nagyon szép rajta a haja
Köszönet a Liz vagyok-képért. Ez egész jó lett
Audrina képe is jó, nagyon szép rajta a haja
2011. november 19. 18:14
Jersey Shore,Audrina és Liz vagyok nálam a kedvenc.
2011. november 19. 23:35
|
|
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 668 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline
|
Idézet (Thora_90 @ 2011.11.19. 10:44)
Licky!
Jal!
SnOoKiii!
Jal!
SnOoKiii!
Szia!
Jersey Shore 5. évad: http://hu-hu.facebook.com/pages/Jersey-Shore-Hungary/193504907342161?sk=app_2309869772
vagy
http://youtu.be/7VTk0bgnqUM
Liz vagyok: http://en.wikipedia.org/wiki/My_Life_as_Liz
Az oldalon jobb szélen: Genre Scripted 'Reality'
2011. november 20. 12:40
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Régen nagyon oda voltam jersey shorét de már kezdem nagyon nem szeretni kezdek rá jönni hogy elég nagy hülyeség 8 idióta akik a nap 24 órájába a külsöjükel foglalkoznak és jóformán nem csinálnak semmit csak buliznak .És néha elmennek dolgozni . Lizt azért szeretem mert szerintem nagyon jó sorozat bár én is az elején azt hittem hogy sorozat de tényleg nagyon jó kíváncsi leszek a 2 évadra de sajnos nem tudom nézni mert nincs mtvn :/ .
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: