Starity

Megjelent Rihanna legújabb albuma

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. november 19. 00:32 #21
janet7
janet7

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Na kíváncsi voltam, meghallgattam az albumot.
Ugye a bónusz dalokkal együtt van 14 dal, abból 5 tetszett és 2 még oké volt. A Farewell és a Fool In Love tetszett a legjobban. Az utóbbi a Cold Case Love-ra emlékeztet, ami a kedvenc dalom tőle, úgyhogy az már alapból jó pont. És ez a dal tényleg Rated R-es lett. A Farewell is gyönyörű. Amik még tetszettek, azok a Talk That Talk, ebben főleg az alapzene volt nagyon erős és mondjuk az alapján többet is ki lehetett volna hozni a dalból, de azért jó volt ez. A We All Want Love is egész jó volt, a Drunk On Love pedig nagyon szép szám, kifejezetten tetszett.
A kettő, ami oké volt az a Roc Me Out és a Do Ya Thang (ez még éppen hogy elment, szóval határeset). A többi 7 dal számomra a hallgathatatlan kategóriába tartozik. pardon.gif
Összességében lehetett volna rosszabb, de sokkal jobb is és egyre inkább romlik a zenéje. A zenéje romlása egyenesen arányos a hírneve és a rajongótábora növekedésével. rohog.gif Pedig tudna ő jut, tudom, hogy tudna (kedvenc akkor sem lenne közel sem, de akkor is tudna), mert ezen is vannak egész jó dalok. Csak hát...minek, ha az emberek a botrányra és a tucatra vevők?
2 felhasználónak tetszik: raspberry, Rekahhh
2011. november 19. 01:52 #22
bexella
bexella
visszatérő vendég

StátuszNagyon jóó volt a koncert! Imádlak Enrique(L)
Hozzászólás: 183
Csatolások: 14
Azonosító: 143597
AWWWWWWWWWWWWHHHHHHHHHH <3 <3 <3
2011. november 19. 08:38 #23
rachella
rachella
EchelonMuserGlambert

Státusz“Menj az utamból! Elhasználod az oxigénemet!” /Száll a kakukk fészkére/
Hozzászólás: 1591
Csatolások: 0
Azonosító: 147043
De jó! biggrin.gif Magáért Rihannáért nem vagyok annyira oda,(köszönhetően a botrányainak)de az előző albuma egész jó volt, egy-két számot egyenesen imádtam. Eddig minden albumán találtam nekem tetsző számokat. biggrin.gif
Megyek is végighallgatni! biggrin.gif
2011. november 19. 09:03 #24
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Én tegnap este végig hallgattam az albumot,és nekem nagyon tetszett. thumbsup.gif Egy számot se tudnék mondani ami nem tetszett.Persze vannak amik közelebb kerültek hozzám.
A legjobban a We Found Love mix változata,és a Roc me out.
heart.gif Nekem ez az albuma jobban bejön mint a Loud című albuma.
2011. november 19. 10:06 #25
botond96
botond96

StátuszARTPOP get ready for ARTPOP!
Hozzászólás: 2265
Csatolások: 1
Azonosító: 146247
nekem a Rated R NAGYON TETSZETT a loud nem remélem ez jobb lesz a loud nál
1 felhasználónak tetszik: janet7
2011. november 19. 14:15 #26
Cannibal3
Cannibal3
Hozzászólás: 974
Csatolások: 0
Azonosító: 141234
Idézet (divaft @ 2011.11.18. 17:09)
Egy kis érdekesség: [b][/b] wink.gif 
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lt3m3b1zMU1qgqtm9o1_500.jpg
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lt5t9eUoyb1qf4lhlo1_500.gif

Annyira unalmas már ez, hogy mindenki mindent Gagáról másolt, persze Gaga meg rettentő egyedi. A két képben az egyezik, hogy mindkettőn női fej van és fekete-fehér.
2 felhasználónak tetszik: janet7, Rekahhh
2011. november 19. 21:02 #27
- törölt felhasználó -    
már alig vártam az albumot :]
2011. november 20. 02:05 #28
divaft
divaft

StátuszI'm certain that Jesus must love everybody!
Hozzászólás: 747
Csatolások: 1
Azonosító: 129459
Cannibal3: és rihannának is ki van nyitva a szája, haja is majdnem ugyan olyan. Véletlen az egész ?
2011. november 21. 21:02 #29
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2011.11.18. 16:30)
"Rihanna Rated R című lemeze óta minden év novemberében új albummal érkezik."
Mintha már legalábbis 5 albumot kiadott volna azóta. rohog.gif 
Egyébként szokásához híven egyáltalááán nem siette el, ó dehogy. Nyilván hatalmas munkával elkészült, igényes és egyedi albumot várhatunk, amire megérte ilyen SOKAT várni. Aha. 110.gif Nem értem mire jó az, hogy évente dobálja ki az albumokat, kislemezeket, videókat amiknek a színvonala egyébként egyre inkább romló tendenciát mutat? Itt jön ki az, hogy MUSZÁJ ezt csinálnia, mert be vannak sz.rva hogy el lesz felejtve, ha nem jön minden évben új albummal, minden héten valami megbotránkoztatóval, minden hónapban valami igénytelen, ám de rohadtul vad és felnőttes videóval. Ha igazán nagy művész, igazi tehetség lenne, aki maradandót alkot, akkor simán lehetne 3-4-5 (vagy több) évet is várni az albumok között (mint általában az igényességre törekvő és maradandó előadók) és nem kellene attól rettegni, hogy addigra már senkit nem fog érdekelni. Meg ugye akkor alapból dolgoznának vele annyit, mert nem csak össze akarnák dobni minél gyorsabban. Komolyan meg sem merem majd hallgatni az albumot. Bár az, hogy állítólag a Rated R-ra hasonlít, az ígéretes LENNE, mert az kifejezetten jó és egyedi album lett, de kötve hiszem, hogy tényleg olyan lett. Főleg hallva a We Found Love-ot (szerintem ilyen béna száma még nem volt, pedig volt egy pár neki). Nyilván megint tele van mebotránkoztatóbbnál megbotránkoztatóbb dalokkal, amikhez igazítják a klipeket és a koncerteket is, NEHOGY véletlen ne foglalkozzanak vele eléggé. Az énekesnő is kivette a részét a dalírásból? Na arra kíváncsi vagyok, hogy mennyire. laugh.gif 
Lassan már oda jutunk, hogy nem is évente, hanem mondjuk félévente kiad majd egy albumot. 110.gif 
Michael Jackson, mikor már gyakorlatilag kész voltak a Thriller albummal és a határidő is rohadtul sürgette őket, akkor visszahallgatta és egyszerűen borzasztónak találta, nem volt tökéletes, nem tetszett neki. Ezért aztán sz.rva a határidőre meg az ebből adódó gondokra újra csinálták az egészet, mert a lehető legjobbat akarta adni a rajongóknak. Valószínűleg az "elrontott" verzióért is oda lettek volna az emberek, de neki nem volt elég az. Újravették az egészet és mi lett belőle...hmm...a világ leghíresebb albuma a legnagyobb eladott példányszámmal? Öö JA. Csak úgy mellékesen 5 évvel később jelent meg, mint az az előtti album. Csak mondom...
Amúgy még mindig földhöz vág a "Grammy díjas énekesnő" meg a "világ egyik legnépszerűbb énekesnője", egyszerűen lehangol. Belegondolva, hogy régen még jelentett is valamit a Grammy és ha valakiről azt mondták, hogy Grammy díjas és legnépszerűbb énekesnő, akkor tényleg valami nagy számra várhattál, most már...Jaj.

tényleg hasonlít a Rated R-re wink.gif és csak mert itt azt irták hogy Calvin volt a producer, hát szerintem attol még hallatszik az albumon hogy az nem igaz rolleyes.gif csakmert gyorsan összelett rakva, még nemtuti hogy sz*r cool.gif
2011. november 22. 14:01 #30
dreamgirl
dreamgirl
visszatérő vendég
Hozzászólás: 260
Csatolások: 54
Azonosító: 18804
hamar összedobták az igaz, de sztem egyáltalán nem lett rossz, főleg hogy rihanna is végre ujra beszállt néhány szám megírásába. A legjobbak sztem a Where have you been, We all want love, Drunk on love, Watch n learn, Red lipstick és a Fool in love. Amit kritizálnék, inkább a dalszövegek... sablonosan csak a szerelemről énekelget, ugyanazokat énekli kicsit más dallammal mint mondjuk a rated r-on vagy a loud-on. annyi más téma van a szerelmen meg a szexen kívül, nem igaz h nem tudnak neki mást is kitalálni?? biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Rekahhh
2011. november 22. 14:11 #31
dreamgirl
dreamgirl
visszatérő vendég
Hozzászólás: 260
Csatolások: 54
Azonosító: 18804
Idézet (janet7 @ 2011.11.18. 16:30)
Nem értem mire jó az, hogy évente dobálja ki az albumokat, kislemezeket, videókat amiknek a színvonala egyébként egyre inkább romló tendenciát mutat? Itt jön ki az, hogy MUSZÁJ ezt csinálnia, mert be vannak sz.rva hogy el lesz felejtve, ha nem jön minden évben új albummal, minden héten valami megbotránkoztatóval, minden hónapban valami igénytelen, ám de rohadtul vad és felnőttes videóval. Ha igazán nagy művész, igazi tehetség lenne, aki maradandót alkot, akkor simán lehetne 3-4-5 (vagy több) évet is várni az albumok között (mint általában az igényességre törekvő és maradandó előadók) és nem kellene attól rettegni, hogy addigra már senkit nem fog érdekelni.

nálam pont ellenkező hatást érnek el: egyre inkább kezd nem érdekelni, mivel már a puszta levegőből is rihanna árad. egyszerűen kezdem elveszteni az érdeklődésem. tudjátok, amihez hozzászokik az ember, az többé már nem számít különlegesnek biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: janet7, Rekahhh
2011. november 22. 18:37 #32
corny4
corny4
DramaQueen™
Hozzászólás: 1929
Csatolások: 1127
Azonosító: 156487
janet7 , teljesen egyetértek
én példának Avril is mondanám, ő is 3-4 évet harcolt h kiadja az albumát, mert a kiadó olyan dalokat akart mint a rihannáé , de ő kiállt magáért! és??? ja hát igen, egyrszt nem hasonlít az előző albumához másrészt kib*szot sikeres lett.

Meg amúgy Lady gaga meg Rihanna is dobálhatja ki hónaponta az klippet , meg számot( mondjuk amit nem hallotam) - egyszer csak eltalálják az ízlésemet és megtetszik. Egész évben szinte csak őket hallotam a tvben , és attól még nem lettek a kedvenceim - max 1-1 számuk bejött
2011. november 22. 19:32 #33
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (cassiecica @ 2011.11.21. 21:02)
tényleg hasonlít a Rated R-re wink.gif és csak mert itt azt irták hogy Calvin volt a producer, hát szerintem attol még hallatszik az albumon hogy az nem igaz rolleyes.gif  csakmert gyorsan összelett rakva, még nemtuti hogy sz*r cool.gif

Már meghallgattam és eldöntöttem én magam, hogy hogy gondolom. wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Rekahhh
2011. november 22. 21:55 #34
Rekahhh
Rekahhh
яεçкłεѕѕ™

StátuszI'm so happy, 'cuz today I found my friends, they're in my head.
Hozzászólás: 2997
Csatolások: 15
Azonosító: 124407
Tényleg van egy Rated R-es beütése, de sokkal discosabb(sajnos)... így első pár hallgatásra még nem alakult ki a teljes véleményem. Nem tűnik azon az albumok közé amiket egykönnyen megtudnék szeretni. Elég rideg hangzású lett.
Egyértelműen a We Found Love és az We ALL Want Love a két legjobb szám róla, de a Roc Me Out és a Watch N' Learn is elmegy(megjegyzem, párat még nem hallgattam végig...)
Nagyon sajnálom, hogy ennyire elrugaszkodott az R'n'B-s stílustól, még mindig úgy gondlom, az állt jobban neki. Az album elég összecsapott lett, szerintem jobban is meg lehetett volna csinálni. A Loud-hoz képest sehol sincs.
2011. november 24. 08:30 #35
starxxx
starxxx
live your life•

StátuszFriendship is the most beautiful gift above all life's treasures…"
Hozzászólás: 1453
Csatolások: 12
Azonosító: 152674
Épp most hallgatom az új albumot nekem tetszik.Cockiness nem nagyon jön be,de Where Have You Benn és Drunk on Love és a You Da One tetszik. smileeee.gif Jó album lett
2011. november 24. 20:48 #36
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2011.11.22. 19:32)
Már meghallgattam és eldöntöttem én magam, hogy hogy gondolom. wink.gif

én nem mondtam meg hogy hogy gondold rolleyes.gif csak még nem láttam a 2. kommented mikor irtam és azthittem ugy itélkeztél 1 album felett hogy nem hallottad wink.gif szoval nem kötekedésből irtam, ha ugy érezted smileeee.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok