Mit gondolsz azokról, akik elítélnek a zenei ízlésed alapján?
2015. július 20. 21:47
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Hm, nekem mindig meg volt ennek a téma kapcsán a bő véleményem. Engem a Szent Johanna Gimibe (megjegyzem, hogy a könyv tett róla, hogy az utolsó részre meg is utáljam a történetet) abszolút felidegesített az, hogy ott a főszereplők elítélték azt, aki például nem rockot hallgatott. Aki discot, az már biztos lúzer, rossz ember lehet. Kissé ,mintha engem is elítéltek volna. Én bevallom, hogy nekem elég színes a zenei ízlésem. Van olyan nap ,hogy rockot hallgatok, valamikor elektronikus zenét, valamikor meg ép soul-t. De például swinget is hallgattam már és az is tetszett. A külföldi zenéknél ritkább, hogy tetszik valamilyen szám, magyarba viszont a régebbi zenéket jobban szeretem ,mint az újakat. Szívesen hallgatok Máté Pétert például. Borzalmasan sajnálom ,hogy nem vagyok oda a felkapott énekesekért, akár régiek ,akár újak.
Mivel ez biztos lehet jellemezni a zenei ízlésemet. Én havonta egyszer keresek wikipedián énekeset, bandát, ami hátha elnyeri a tetszésemet, mert egyszerűen tudom, hogy van a világban elég zene ahhoz, hogy bátran keresgéljek. Zene terén abszolút nyitott vagyok, bár a pop az igazi, ami hozzám közel áll, de keverve rockkal úgy is jó. Szégyelltem egykor, hogy olyan zenéket hallgatok, amiket például a barátnőim leszólnak vagy éppen mástól hallom. De mostanra megtanultam ,hogy nem érdekel. Ítéljenek el engem nyugodtan, hogy ezt vagy azt szeretem. Az sokkal rosszabb, ha nem hallgathatom. És igen; fiatal is vagyok ,ezért house zene is megfordul nálam, mert tudom ,hogy később már nem tehetem meg, hogy táncot járjak rá a szobámban. És mikor érzelgős pillanataim vannak ,akkor nyugodt szívvel hallgatok lassú, dallamos zenét, mert akkor egy részemet kiadom magamból. Nem sokszor végső soron, de azért egyszer-kétszer kaptam elítélést azért, mert ezt vagy azt hallgatom. A zene az embert megnyugtatja, csak meg kell találni a tökéletes zenét. És ezért nem szabad az embert sose elítélni zene terén, mert valakinek éppen az jelent örömöt, amit éppen hallgat. Persze, ha őrült üzemmódba válik valaki egy sztárnál, akkor idegesítő tud ám lenni, de normálisabbik esetben elfogadjuk. Tiszteletbe tartom addig annak a zenei ízlését, ameddig tiszteletbe tartja az enyémet.
1 felhasználónak tetszik:
Rocket
2016. február 25. 09:53
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
francba velük.
2017. február 02. 14:56
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Elítélni valakit olyan dolog miatt, ami mindenkinek más, hülyeség. Ahány ember annyi zenei ízlés. Én sem vagyok oda a mai amerikai popért, és a magyar rappereinkért, de ha valakinek az tetszik akkor hallgassa, csak ne velem. Én tolerálom a zenei ízléseket mindaddig, amíg nem akarnak rám erőltetni valami olyan zenét, amit kizárt, hogy megszeretnék.
2017. február 02. 15:00
Semmit, bolondok, ha elítélnek, én ezt a zenét szeretem ők meg azt nincs vele baj, fogadják el, ha akarják, ha nem, tartsák meg maguknak, mert engem nem érdekel azoknak a véleménye, akik elítélnek.
2017. február 19. 00:34
Mindenkinek más az ízlése. Ha most valaki szépen megmondaná nekem, hogy nem tetszik neki a zenei ízlésem, úgy kb nem érdekelne. Elítélni úgy se fognak, mert jó zenéket hallgatok. És olyan barátaim vannak, akikkel egyforma a zenei ízlésünk.
2017. február 19. 08:28
szerintem az egyik legszánalmasabb dolog,mivel senki nem szeretheti ugyanazt.. mellesleg kicsit sem érdekelnek.
2017. március 09. 10:32
|
Emeloverr. |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 17.03.07. Hozzászólás: 939 Csatolások: 91 Azonosító: 262863 offline
|
Hogy ne a zenei stílusa alapján ítéljenek meg valakit.
2017. július 13. 12:16
nem nagyon érdekel. én ezt szeretem és ha nem tetszik, akkor ez van.
2017. július 13. 12:22
akkor se fog érdekelni mások véleménye ezen a téren (meg másnál se nagyon lel), ha kisbaltákat lengető Harry Styles-ok potyognak az égből.
2017. július 13. 12:24
ha én szeretem, továbbra is szeretni fogom. nem érdekel, gondolhatnak amit akarnak
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.