Mit gondolsz azokról, akik elítélnek a zenei ízlésed alapján?
2012. szeptember 11. 17:17
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
Tehetnek egy szívességet és kinyalhatják... Én sem szólom le más ízlését (legalábbis igyekszem nem leszólni), pedig lenne rá okom, éppen ezért idegesít annyira, mikor valaki olyan leállja b*zizni és szarozni az én kedvenceimet, aki a tipikus mai, egyhangú, semmi egyedit felmutatni nem tudó sztárocskákat - például espécskét, hogy érthetőbb legyen - imádják. Ennek ellenére én igyekszem szónélkül eltűrni az ilyet, mert bennem van annyi, hogy egyszerűen átnézzek az ilyenek fölött, az általam lenézett nem kedvelt személyek zenéjét pedig próbálom kizárni és messziről kerülni, hogy véletlen se szülessen ilyenekből konfliktus... Akartak már megtépni azért, mert leszaroztam egy-két full hamis kedvencecskét, annak ellenére hogy szerintük is tucat előadó...
7 felhasználónak tetszik:
Bella99,
Darkness,
csilagoseg,
marika1997,
Vampire Lady,
Hustler,
Black Hearth2
2012. szeptember 11. 19:09
|
|
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2315 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline
|
Vagyok aki vagyok miattuk megváltozni NEM fogok
2012. szeptember 12. 13:36
Kit érdekel , eleinte mondjuk csak azért hallgattam ilyen Cher Lloyd-ot , meg Taylor Swift-et , mert bejött a csajoknak , de vhogy közben megszerettem őket
2012. október 12. 18:55
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
Ő bajuk, így sose fognak megismerkedni egy olyan NAGYSZERŰ személlyel, amilyen én vagyok!
Komolyra fordítva a szót nem túlzottan érdekel ez végső soron őket minősíti nem engem, hiszen senkit ne lehet TELJESEN megítélni valakit...
Komolyra fordítva a szót nem túlzottan érdekel ez végső soron őket minősíti nem engem, hiszen senkit ne lehet TELJESEN megítélni valakit...
2012. október 12. 19:06
Az én kedvenceimet az emberek zöme nem is ismeri, úgyhogy ez alapján aligha ítélnének el.
2012. október 12. 20:36
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
Én gyűlölöm. Mi köze valakinek más zenei stílusát kinevetni? (Párszor megjegyzem, hogy a barátnőmmel messze nem lehetnénk rokonok mert ő szereti az 1d-s zenéket, meg pár-pár énekest cikizek, de nem b*zizom, meg csak olyannak mondom, aki szintúgy nem szereti, nem sértem meg a zenei stílusát, sem a zenészt. Mondjuk nem mindegy, hogy megszállott-e vagy sem) Meg mást leb*zizni, amikor nem az? Meg ha az is, akkor mivan? Mindenkinek más ízlése van, tessék elfogadni! Nem lehetünk mind egyformák!
2012. október 12. 20:41
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Azt gondolom,hogy ők nem hallgatnak jó zenét
2012. október 12. 20:55
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Nem foglalkoznék azokkal, akik a zenei ízlésem miatt elítélnének.Bár ilyenre még nem volt példa, hogy emiatt elítélnének.
Amúgy nem hiszem, hogy valaki úgy komolyan tényleg képes lenne elítélni valakit a zenei ízlése miatt...
A barátom DJ, tehát disco zenét hallgat, én meg retro-t, rockot, örökzöld dalokat hallgatok. Kocsiba szinte sose hallgatunk zenét, mert nem tudunk megegyezni, na meg néha néha viccesen megjegyezzük,hogy hogy tudsz ilyet hallgatni : D De ennyi, semmi komoly : D
Egyébként is, nagyon csúnya dolog valakit egy ilyen dolog miatt elítélni.
A másik meg, hogy szerencse, hogy mindenkinek más a zenei ízlése...!! Milyen lenne ha mindenkinek egyforma ízlése lenne ilyen téren, sok zenekar, énekes meg se tudna élni, meg csak egyféle zene lenne, az se lenne jó..
Amúgy nem hiszem, hogy valaki úgy komolyan tényleg képes lenne elítélni valakit a zenei ízlése miatt...
A barátom DJ, tehát disco zenét hallgat, én meg retro-t, rockot, örökzöld dalokat hallgatok. Kocsiba szinte sose hallgatunk zenét, mert nem tudunk megegyezni, na meg néha néha viccesen megjegyezzük,hogy hogy tudsz ilyet hallgatni : D De ennyi, semmi komoly : D
Egyébként is, nagyon csúnya dolog valakit egy ilyen dolog miatt elítélni.
A másik meg, hogy szerencse, hogy mindenkinek más a zenei ízlése...!! Milyen lenne ha mindenkinek egyforma ízlése lenne ilyen téren, sok zenekar, énekes meg se tudna élni, meg csak egyféle zene lenne, az se lenne jó..
2012. október 13. 22:03
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Nem fogok elkeseredni, sem leváltani a zenei stílusomat. Nem nagyon izgat... Régen teljesen magamalatt voltam, mert sokszor piszkáltak a kedvenceim miatt. Anya vigasztalt és bátortott, és aztán rájöttem, hogy nekem nincs okom szégyenkezésre, ha nem tetszik, akkor ez van. Mostmár szerencsére a barátaim kezdik átvenni a sílusomat (jó hatással vagyok rájuk...), szóval tudok beszélgetni velük azokról, akiket szeretek.
2012. október 14. 19:17
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
Hülye kérdés, még jó, hogy én is elítélem őket, amiért elítélnek.
A világon a zenei ízlésemre vagyok a legérzékenyebb. Ha valaki egy apró negatív megjegyzést tesz rá, már attól fel tudnék robbanni. Minden ember más, ezért mindannyian mást keresünk/szeretünk a zenében, és ezt el kéne fogadniuk egyeseknek.
A világon a zenei ízlésemre vagyok a legérzékenyebb. Ha valaki egy apró negatív megjegyzést tesz rá, már attól fel tudnék robbanni. Minden ember más, ezért mindannyian mást keresünk/szeretünk a zenében, és ezt el kéne fogadniuk egyeseknek.
2012. október 14. 19:20
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Nem ítélnek el, de ha el is ítélnének, nagy ívben lesz*rnám, annyira nem érdekel.
2012. október 14. 20:41
Akinek van egy kicsi esze - már szerintem egy hangyányi - és nem egy hülye p.csa az nyilván nem ez alapján fog megítélni.
Konkrétan válaszolva a kérdésre, az ilyenek elég gyökér emberek, s a sors megáldott azzal a jó tulajdonsággal, hogy az ilyenekkel az ég adta világon ne foglalkozzak.
Konkrétan válaszolva a kérdésre, az ilyenek elég gyökér emberek, s a sors megáldott azzal a jó tulajdonsággal, hogy az ilyenekkel az ég adta világon ne foglalkozzak.
2012. október 14. 20:47
Ígen én is elítélném őket. De nem tehet erről senki, mindenkinek más a zenei ízlése, csak vannak egyesek akik nem képesek ezt felfogni.
2012. október 22. 15:11
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Engem nem ítél el senki, mert szemetet nem hallgatok
Inkább dicsérni szoktak érte, hogy nem mainstream előadókat/dalokat hallgatok többnyire
De én is elítélem azokat, akiknek a zenei ízlése a Disney-sztárokon, Justin Bieberen és a One Directionön nem futja többre. Őket minősíti
De én is elítélem azokat, akiknek a zenei ízlése a Disney-sztárokon, Justin Bieberen és a One Directionön nem futja többre. Őket minősíti
1 felhasználónak tetszik:
Vampire Lady
2012. október 30. 22:47
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Csak gratulálni tudok nekik, de az igazat megvallva magasról teszek rájuk.
Nem muszáj ugyanazt szeretniük, mint nekem, nem is kényszerítem rá őket, mert ilyet nem szabad, de azért bízzák már rám inkább azt, hogy én mit hallgatok és mit szeretek.
Az én életem, az én zenei ízléseim.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.