És vicces
Ian Somerhalder cicákkal alszik
2011. november 18. 16:25
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
Én nem alszom a cicámmal,
de ez Iantől nagyon cukii
Látszik mennyire szereti az állatokat
de ez Iantől nagyon cukii
Látszik mennyire szereti az állatokat
2011. november 18. 16:47
|
|
x-Hera-xvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 5 Azonosító: 154015 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
december8
2011. november 18. 16:53
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Én is szivesen aludnék vele. :$♥
2011. november 18. 16:53
Szeretem az állatokat, de engem kifejezetten irritál, ha tiszta kutya meg macskaszőr minden
Oké, talán közrejátszik ebben az is, hogy allergiás vagyok a kutyaszőrre, és utálom, ha a kutyakaja a lábaim alatt ropog. Imádom a kutyámat, minden nap az az első, hogy megsimogatom, még iskola előtt a buszra rohanva is játszok vele. Viszont az engem nagyon kiborít, ha a lakás tiszta szőr és egyéb más dolgok is találhatóak a padlón. Ian részéről ez aranyos volt, de ebből kifolyólag Én nem tudom értékelni a dolgot.
2011. november 18. 17:04
Jaj de édes
Az nagyon jó dolog ha valaki ennyire imádja az állatokat,
(én is nagyon szeretem őket)de azért róla nem gondoltam volna hogy macskákkal alszik.Sőt azt sem tudtam hogy 3 cicája van,na de egy kicsivel okosabb lettem
Viszont a képen nagyon aranyosak
1 felhasználónak tetszik:
december8
2011. november 18. 17:14
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
Jaj de édes
Én is imádom a cicámat és Ian-t is
2011. november 18. 18:22
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Végtelenűl dögös lehet a látvány miszerint Ian cicákkal körülvéve félmesztelenül(vagy mesztelenül) fekszik a fekete szatén ágyneműn...
khm, bocsi... irigylem azokat a cicákat.
Mindezt félretéve, jó érzés ha van melletted egy kisállat, Apumnál mindig macskákkal alszom, de több a negatívum benne, mint a pozitívum. Az ágyamra allergiás vagyok, szóval elég irritáló, ha homokot meg egyéb látható és nemlátható piszkot cipelnek be oda, arról nem is beszélve, hogy álltalában ki is túrnak. Főleg ha több van. Ha rádfekszenek mozdulni nem tudsz tőlük, északánként véletlen időbeosztás szerint rájuk tör a játszhatnék, és trambulinnak használják a fejed. És ami számomra a legidegesítőbb lehet, ha a pároddal nem tudsz rendesen összebújni, mert mindig útba van egy macska.
A kutya sem jobb de én azt jobban preferálom. Nem mozog annyit és nagyobb biztonságérzetet ad.
Mindezt félretéve, jó érzés ha van melletted egy kisállat, Apumnál mindig macskákkal alszom, de több a negatívum benne, mint a pozitívum. Az ágyamra allergiás vagyok, szóval elég irritáló, ha homokot meg egyéb látható és nemlátható piszkot cipelnek be oda, arról nem is beszélve, hogy álltalában ki is túrnak. Főleg ha több van. Ha rádfekszenek mozdulni nem tudsz tőlük, északánként véletlen időbeosztás szerint rájuk tör a játszhatnék, és trambulinnak használják a fejed. És ami számomra a legidegesítőbb lehet, ha a pároddal nem tudsz rendesen összebújni, mert mindig útba van egy macska.
A kutya sem jobb de én azt jobban preferálom. Nem mozog annyit és nagyobb biztonságérzetet ad.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.