biztos jó lesz 3D-ben.
Megérkezett a Titanic 3D előzetese
2011. november 17. 20:50
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Nem értem, miért kell minden filmet 3D-ben megcsinálni. Már nem azért, de nekem rohadtul nem menő. Én tökéletesen elvagyok a 2D-vel, köszönöm szépen. Egyébként már kb. 50-szer láttam a filmet, és véleményem szerint a világ legdrámaibb filmje! Imádom!
És nekem nincs szükségem arra, hogy "modernizálva" is megnézzem. Maradok a hagyományos "berakom a dvd-t a lejátszóba" módnál
2011. november 17. 20:57
Imádott, kedvenc filmem!!! Alig várom a mozikban. Anno sajnos lemaradtam a mozis élményről, mindig csak kazettán/DVD-n láttam. Nagyon jó lesz látni moziban is!
2011. november 17. 22:49
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
már énis nagyon unom hoyg mindent 3Dben kell csinálni.teljesen feleslegesnek tartom..Ezt is minek? mielött bejött ez a 3D örület az avatar miatt azelött reengeteg nagyszerü film volt amiket megnéztünk és nem hiányzott a 3D..
2011. november 17. 23:00
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Már alig várom, hogy láthassam 3D-ben.
2011. november 18. 07:30
..egyet értek kanka, én is utálom, hogy mindent 3D-ben csinálnak, szerintem így elcs*szik az egész filmet, de ők tudják, én nem szívesen nézek meg egy 3D-s filmet. Jó persze ez valakinek jobban tetszik, mert nem megszokott, és kiemelkednek a jelenetek, de én pont ezt utálom benne.
2011. november 18. 08:26
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Wáá.. nem nagy szám ugyan az mint amit mitudoménmikor forgattak csak 3D-ben..
2011. november 18. 13:16
Én annyira imádom egyszerüen nem tudom megunni de azt már unom hogy minden 3D-s inkább megnézem a neten még vayg 20-szor mint hogy azért fizessek hogy ugyanazt lássam 3D-ben.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: