Megérkezett a Titanic 3D előzetese
2011. november 17. 17:56
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Istenem... sok értelme van egy 3D-nek
Számomra teljesen értelmetlen, csak még több bőrt akarnak lehúzni róla. Inkább csináljanak Titanic 2-t, amiben Leo zombiként tér vissza
2011. november 17. 17:57
Nem értem, mi értelme van újradolgozni. Ez egy remekmű, és már egy évtizeddel ezelőtt az volt. Ha azt hiszik, a 3D odacsalogatja a nézőket a moziba, tévednek. Semmi, még a 3D sem tud "feldobni" egy ennyire tökéletes filmet.
2011. november 17. 18:01
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Istenem, nem bírok egyszerűen várni!! Titanic, 3D...
Az előzetes nagyon ott van! *.*
Lehet, hogy tényleg azért csinálták, mert pénzt akarnak bekebelezni, de én akkor is megnézem egyszer 3D-ben.
Lehet, hogy tényleg azért csinálták, mert pénzt akarnak bekebelezni, de én akkor is megnézem egyszer 3D-ben.
2011. november 17. 18:04
Biztos, hogy nagyon jó lesz 3D-ben, már nagyon várom. Az előzetese nagyon tetszik. Egyszerűen imádom ezt a filmet.
2011. november 17. 18:06
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Nagy hülyeségnek tartom ezt az egész 3D-t. Konkrétan kiölik a filmekből azt, ami igazán számít. Vagy pont olyan filmek lesznek 3D-sek, amiknek alapból nincs sok mondanivalójuk, de így legalább a látvány meg lesz.
Ez a film mindenféle 3D nélkül is hatalmas siker volt és lesz is mindig, nincs szükség arra, hogy a 3D-vel elvonják a figyelmet a lényegről és csak az számítson, hogy hú, de látványos. 3D nélkül is baromi látványos, de az mégsem veszi el a teret a többi részétől. FÖLÖSLEGES. De basszus, még hálát adhatunk, hogy nem forgatják le újra mondjuk főszerepben Selena Gomezzel és Justin Bieberrel. JÉZUSOM, rögtön lekopogom.
2011. november 17. 18:09
janet7!
Ne fesd már az ördögöt a falra! Még csak az kéne
Akkor aztán tényleg nem lenne lényege és értelme a filmnek
Ne fesd már az ördögöt a falra! Még csak az kéne
2011. november 17. 18:09
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Nem látom értelmét. Nem bírnám még egyszer végig nézni. Már attól herótom van, ha meglátom a tévében.
prézli: van Titanic 2, bár nem jutottam el még oda, hogy megnézzem.
prézli: van Titanic 2, bár nem jutottam el még oda, hogy megnézzem.
2011. november 17. 18:11
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Már csak nekünk magyaroknak nagy szám ez a 3D (márakinek, én pont lesz@rom) Amerikában a 3D-ben forgatott filmekre már elég hosszú ideje több jegy fogy a 2D-s vetítésekre, mint a 3D-s vetítésekre - elindult a lejtőn a dolog, elmúlt az újdonság varázsa.
2011. november 17. 18:25
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Sokan a szemüveg miatt nem mennek 3D-s filmekre... nem csodálom, én az Ice Age-t láttam 3D-ben és hát... csak az előzetesek voltak jók...
2011. november 17. 18:29
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
nagyjából egyetértek janet7-tel, de azért szívesen megnézném, biztos tuningol valamit a látványon a 3D, pedig így 2D-ben sem semmi.
2011. november 17. 18:35
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.11.17. 18:11)
Már csak nekünk magyaroknak nagy szám ez a 3D (márakinek, én pont lesz@rom) Amerikában a 3D-ben forgatott filmekre már elég hosszú ideje több jegy fogy a 2D-s vetítésekre, mint a 3D-s vetítésekre - elindult a lejtőn a dolog, elmúlt az újdonság varázsa.
Igen. Olvastam néhány olyan cikket, hogy a 3D ideje már lejárt és bedőlőben van. Rendezők rinyálnak, hogy Hollyweird-ben lejárt lemeznek számít a 3D a filmeknél és haladni kellene a korral csak nem tudják, hogy hová fejlődjenek ..
Kár, hogy nem engem kérdeztek meg. Fejből tudnék mondani 3 dolgot, amin változtathatnának
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: