Új szereplő érkezik a HIMYM-be
2011. november 17. 20:20
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
én is a Barney&Robin párosban reménykedem
2011. november 18. 14:19
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
én is Barney & Robin párost szeretném :// xD
2011. november 18. 17:04
|
|
Little Dreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 158799 offline
|
Idézet (cintia0023 @ 2011.11.17. 15:00)
Szerintem félrevezetés lesz az ő karaktere. Mindenki arra számítson, hogy ő vele fog megházasodni Barney, és akkor jön a csattanó, vagy éppen az ellenkezője, mindenesetre Barney-Rboin páros mellett adom le a voksom. 
én is ebben reménykedem, meg amikor mutattak ilyen esküvős jeleneteket a jövőből, amikor Barney megházasodik és Ted mondja h a lehető legjobb nőt választotta...hát ki másra mondhatná őszintébben, mint Robinra?
2011. november 18. 17:07
|
|
Little Dreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 158799 offline
|
Idézet (Az egyetlen @ 2011.11.17. 15:44)
Jajj,itt húzzák az idegeinket ezekkel a nőcikkel a sorozatban,bár ha nem csinálnák ezt,akkor már rég vége lett volna..valamivel húzni kell...egyébként engem már rég nem érdekel ki lesz Ted felesége,csak az,hogy Robin és Barney együtt legyen.
/újra/
Engem se érdekel...sztem Ted szála tök halott, elég vicces, ahhoz képest h ő a főszereplő...amúgy sztem kb. mindegyik barátnője egy hülye p.icsa volt (Robint kivéve), úgyhogy valszeg a felesége is az lesz...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: