Októberben Lavigne a Virgin Radio 96-nak adott interjújában beszélt készülő ötödik nagylemezéről, és a kiadóváltásról is, melynek egyelőre nem tudni, mik az okai.
A teljes cikkhez kattints ide!
Avril Lavigne kiadót váltott
2011. november 16. 19:03
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
kíváncsi vagyok az új lemezére.
2011. november 16. 19:15
Nem bánom, hogy elpártolt az RCA-tól, főleg a Goodbye Lullaby-os eset után. De egyébként nem csodálom, így sokkal jobban jár, hiszen az Epic Records számtalanszor felülmúlja az RCA-t.
2011. november 16. 19:30
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Remek döntés volt, (én már rég megtettem volna) kíváncsi vagyok, hogy a továbbiakban is megfelelő lesz-e az Epic
2011. november 16. 19:34
már nagyon várom az ötödik lemezét
remélem ez a lemezkiadó már megfelelő lesz számára
2011. november 16. 20:38
Talán jobb gondozásban lesz sorsa. Remélem, jobb lesz, mint az előző. Nagyon el_vásodott.
2011. november 16. 20:52
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
Régen is szerettem, de most aztáán tényleg nagyoon imádoom!! Harjá Avril!! Jó, h a sarkára állt!!
2011. november 16. 22:10
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Nem csodálom, durva 4 évet vártunk a Goodbye Lullaby-ra..az új albumot meg már nagyon várom
2011. november 17. 14:58
|
GaGafreaks monstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.03. Hozzászólás: 258 Csatolások: 0 Azonosító: 161568 offline
|
Jaj de jó!
Már a kezdetektől imádom!
És 2 Koncertjén is ott voltam!!
Már a kezdetektől imádom!
És 2 Koncertjén is ott voltam!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: