Megjelent Rebecca Black harmadik klipje
2011. december 11. 14:02
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
Thora_90:
Dehogyis!
Csak fel van javitva!
Dehogyis!
Csak fel van javitva!
2011. december 22. 17:35
Barbiee95, először úgy olvastam a kommentedet, hogy ,,szép, NEDVES" XDDDD
2011. december 23. 15:32
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Azta. Nekem tetszik.
A Friday borzalmas húzás volt, a One Moment-tel javított egy fokot, és ezzel a klippel egyre jobb és jobb.
Szerintem.
Nem kétség hogy fel van javítva a hangja, de erre egy példa: Selena G.
Ő se a legjobb élőben, de összeségben ő és Rebecca is jó hanggal rendelkezik.
Hát reméljük csak fejlődni fog ezentúl.
A Friday borzalmas húzás volt, a One Moment-tel javított egy fokot, és ezzel a klippel egyre jobb és jobb.
Szerintem.
Nem kétség hogy fel van javítva a hangja, de erre egy példa: Selena G.
Ő se a legjobb élőben, de összeségben ő és Rebecca is jó hanggal rendelkezik.
Hát reméljük csak fejlődni fog ezentúl.
2011. december 23. 15:39
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
sandford94
Szerintem igazad van!
Szerintem igazad van!
2012. január 19. 00:16
|
|
destiny96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.27. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 153965 offline
|
valahogy mikor hallgattam, annyira hosszúnak tűnt...de legalább ezt már végig tudtam hallgatni. és igazából sz*r csak akkor volt mikor a versszakokat énekelte. a refrén egész elviselhető volt...
2012. március 18. 17:10
Egy dal Rebecca Black-től...amit végig tudtam hallgatni...de ez nem jelenti azt hogy tehetségesnek tartanám, vagy hogy elkezdeném hallgatni a számait...de ezt legalább nem orrhanggal énekelte...
2012. március 26. 16:41
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
OMG..az sz@r..
2012. április 28. 20:34
|
|
TeenGirlsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.31. Hozzászólás: 177 Csatolások: 1 Azonosító: 159835 offline
|
A szám is jó, a zene is jó, de Rebecca hangja és amit produkál xD Bújjon el,és ne próbálkozzon, mert már így is félig közröhej. Viszont legalább ezt 2 percnél tovább bírtam drága Rebecca!
2012. október 17. 18:47
|
|
PrettyLittleLiars14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.03. Hozzászólás: 9 Csatolások: 1 Azonosító: 187097 offline
|
nem értem h kinek jut eszébe egyátalán videoklipet csinálni neki???????????????????
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: