Idézet (Cynthia @ 2011.11.17. 12:08)
Amúgy meg szerintem azért nincs igény a színvonalra, mert a TahóVilággal és az egyéb baromságokkal úgy elbutították a jónépet, hogy szerencsétlenek nem tudják felfogni és értékelni azt ami jó. Mert valljuk be, az ilyen latin-amerikai sorozatokban is mi van? Ugyan az, mint az Anyátok köztben, nem történik semmi, de mindenki hisztizik és szidja a másikat, meg annyit beszél egy óra alatt, amennyit még én sem tudok - ami valljuk be, nagy szó.
Nem azt mondom hogy ezek között a sorozatok közt nincs színvonalas, mert lehet hogy van, de azt meg senki nem nézné, mert hát abban mi a poén?
Pont ezek miatt redukáltam kb heti 3 órára a tv nézésemet, de van amikor még az sem jön ki

Én emlékszem arra, hogy kisebb korunkban több mindenből tudtunk választani. A fél gyerekkorom a Dallas nézésére ment, azt hittem soha nem lesz vége, de néztem, mert mindenki nézte és nem volt semmi más jobb Pénteken este. Aztán jött a Superman, McGaywer, , Vészhelyzet, Akciócsoport és annyira örültem, hogy végre valami amiben nincs olaj

, remek történetek voltak. Szélesedett tovább a paletta és elkezdték behozni végre a nem amerikai sorozatokat is. Jött a Mr Bean, Folytasssa Doktor úr, Olsen banda (dán vagy svéd sorozat volt nem emlékszem pontosan), Harisnyás Pippi, Rex Felügyelő, Cobra 11, Harmadik Műszak és velük együtt az Első csók, Második csók, majd beözönlöttek a délutáni mese klub után a telenovellák (Esmeralda, Paula és Paulina, Sonadoras stb). Szégyen vagy nem, egy ideig néztem őket, mert újdondágnak számítottak, de hamar rájöttem, hogy szinte mindegyik ugyanarról szól. Jose Armando beleszeret Esperanzába, aki szegény és Jose családja azt hazudja, ők testvérek, aztán a végén kiderül, hogy mégsem így van. Carlos Juez és társai miatt majdnem a falra másztam, bár szeretném hozzátenni, hogy a Szerelmes Álmodozók és a Paula és Paulina ötlete nem volt rossz. A telenovellák műfaja teljesen más világ, azt érteni és szeretni kell. Annyira örültemm mikor elmúló félben volt a telenovella feeling viszont elkeserítő az is, ami utána jött. Most már tele vagyunk sikeres amerikai sorozatokkal és a kisebbek azokat nézve nőttek fel, sokan vannak, akik a telenovellákon nőttek fel, annak is nehéz befogadni bármi mást. Én személyszerint egyik pártolója sem vagyok. Elnézést mindenkitől, de az én szememben a 16-ik CSI spin off nem sokkal jobb mint egy telenovella, bár ugye nem vagyunk egyformák és semmi üvöltöző kommentet nem kérek ezért a mondatomért. Számomra az a fontos, hogy a történet érdekes-e, szokványos-e. Ezek alapján inkább a sorozatokat részesítem előnyben, abból is az európaikat, mert azokban több eredetiség van, mint egy telenovellában vagy egy lapos amcsi sorozatban. Újfent nem kérek semmi üvöltöző hozzólást a fent leírtakért. Jól teszed, ha nem nézel tvt. Mi értelme? Iskolában vagy, dolgozol, d.u. vagy este pedig telenovellák vagy talán valamilyen rossz amcsi sorozat van (nem mindennap), azokért pedig nem éri meg felkapcsolni a tévét.