Starity

Új görög sorozat az RTL Klubon

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. november 16. 20:16 #21
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (_ToTo_ @ 2011.11.16. 20:13)
Normális sorozatokra tényleg nincs igény vagy pénz nincs rá?

Szerintem pénz lenne rá, csak igény nincs.
2011. november 16. 20:19 #22
- törölt felhasználó -    
Idézet (_ToTo_ @ 2011.11.16. 20:13)
Normális sorozatokra tényleg nincs igény vagy pénz nincs rá?

Szerintem sincs igény. Alig fél éve tudtam meg, hogy a Legend of the Seekert megvette a retekklub, de inkább adja a vévét meg ezeket, mert azokra nagyobb az igény. Pedig a Legend of the Seeker nem a legkakibb sorozat. De persze a brazil-mexikói eszmeralda szappanoperákra van igény. blink.gif Én nem is nézek tévét már vagy két éve.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. november 16. 20:24 #23
Gajcsi
Gajcsi

StátuszFinland <3
Hozzászólás: 5271
Csatolások: 74226
Azonosító: 39575
Köszönöm RTL, TV2, etc, hogy megveszitek ezt a sok retard sorozatot... meghajolo.gif Komolyan, ilyen sorozatokra van igény? (Bár a Való Világ után meg sem lepődök...)

Idézet (Cynthia @ 2011.11.16. 19:50)
Fannus, nem unatkozol majd shoppingolás után _nevet.gif

Majd nézhetjük együtt rohog.gif
2011. november 16. 20:29 #24
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Gajcsi @ 2011.11.16. 20:24)
Köszönöm RTL, TV2, etc, hogy megveszitek ezt a sok retard sorozatot...  meghajolo.gif Komolyan, ilyen sorozatokra van igény? (Bár a Való Világ után meg sem lepődök...)

Én is akarok csatlakozni. Én hozom a popcornt és chipset, ti gondoskodjatok a piáról, mert szerintem csak úgy csúszik majd le _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Gajcsi
2011. november 16. 21:58 #25
tcsajsziv
tcsajsziv
új tag

StátuszKedvenc sztár: Maite Perroni (Marichuy)
Hozzászólás: 96
Azonosító: 121931
Énis szeretnék csatlakozni biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif (ophely88, Gajcsi, Cynthia)
2011. november 16. 22:10 #26
- törölt felhasználó -    
Főszereplő: Alekosz
2 felhasználónak tetszik: Gajcsi, ophely88
2011. november 17. 11:48 #27
- törölt felhasználó -    
Az Ezzellel nagyon nem volt baj, de mikor vége lett újra be raktak egy büdös szappanoperát. Ja és a legjobb h már reggel is megy egy szar utána délután is legalább kettő. Egy időben pedig legalább meg feledkeztek róluk.... sad.gif
2011. november 17. 11:54 #28
- törölt felhasználó -    
Szerintem inkább ez mint a ValóVilág vagy Összeesküvők. dry.gif
2011. november 17. 12:08 #29
- törölt felhasználó -    
Idézet (Gajcsi @ 2011.11.16. 20:24)
Köszönöm RTL, TV2, etc, hogy megveszitek ezt a sok retard sorozatot...  meghajolo.gif Komolyan, ilyen sorozatokra van igény? (Bár a Való Világ után meg sem lepődök...)

Osztályfőnöknek is csurran-cseppen majd valamennyi, 'oszt kiadja a napomat biggrin.gif rofl.gif

Idézet (ophely88 @ 2011.11.16. 20:29)
Én is akarok csatlakozni. Én hozom a popcornt és chipset, ti gondoskodjatok a piáról, mert szerintem csak úgy csúszik majd le  _nevet.gif

Alap, börszdéjzünk, ez lesz Gajcsi ajándéka, másnapra nekem meg nem jutott semmi sad.gif Csúnya reteklubb, nekem bezzeg semmi tutkó kínai vagy pakisztáni sorozatot nem indítanak reklamalo.gif

Amúgy meg szerintem azért nincs igény a színvonalra, mert a TahóVilággal és az egyéb baromságokkal úgy elbutították a jónépet, hogy szerencsétlenek nem tudják felfogni és értékelni azt ami jó. Mert valljuk be, az ilyen latin-amerikai sorozatokban is mi van? Ugyan az, mint az Anyátok köztben, nem történik semmi, de mindenki hisztizik és szidja a másikat, meg annyit beszél egy óra alatt, amennyit még én sem tudok - ami valljuk be, nagy szó.
Nem azt mondom hogy ezek között a sorozatok közt nincs színvonalas, mert lehet hogy van, de azt meg senki nem nézné, mert hát abban mi a poén?
Pont ezek miatt redukáltam kb heti 3 órára a tv nézésemet, de van amikor még az sem jön ki pardon.gif
2011. november 19. 09:24 #30
Kyra99
Kyra99

StátuszJó ideje inaktív; csak szemlélődő tag vagyok.
Hozzászólás: 3648
Csatolások: 603
Azonosító: 150526
Juhéééé...... dry.gif
2011. november 19. 10:16 #31
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Cynthia @ 2011.11.17. 12:08)

Amúgy meg szerintem azért nincs igény a színvonalra, mert a TahóVilággal és az egyéb baromságokkal úgy elbutították a jónépet, hogy szerencsétlenek nem tudják felfogni és értékelni azt ami jó. Mert valljuk be, az ilyen latin-amerikai sorozatokban is mi van? Ugyan az, mint az Anyátok köztben, nem történik semmi, de mindenki hisztizik és szidja a másikat, meg annyit beszél egy óra alatt, amennyit még én sem tudok - ami valljuk be, nagy szó.
Nem azt mondom hogy ezek között a sorozatok közt nincs színvonalas, mert lehet hogy van, de azt meg senki nem nézné, mert hát abban mi a poén?
Pont ezek miatt redukáltam kb heti 3 órára a tv nézésemet, de van amikor még az sem jön ki pardon.gif

Én emlékszem arra, hogy kisebb korunkban több mindenből tudtunk választani. A fél gyerekkorom a Dallas nézésére ment, azt hittem soha nem lesz vége, de néztem, mert mindenki nézte és nem volt semmi más jobb Pénteken este. Aztán jött a Superman, McGaywer, , Vészhelyzet, Akciócsoport és annyira örültem, hogy végre valami amiben nincs olaj laugh.gif , remek történetek voltak. Szélesedett tovább a paletta és elkezdték behozni végre a nem amerikai sorozatokat is. Jött a Mr Bean, Folytasssa Doktor úr, Olsen banda (dán vagy svéd sorozat volt nem emlékszem pontosan), Harisnyás Pippi, Rex Felügyelő, Cobra 11, Harmadik Műszak és velük együtt az Első csók, Második csók, majd beözönlöttek a délutáni mese klub után a telenovellák (Esmeralda, Paula és Paulina, Sonadoras stb). Szégyen vagy nem, egy ideig néztem őket, mert újdondágnak számítottak, de hamar rájöttem, hogy szinte mindegyik ugyanarról szól. Jose Armando beleszeret Esperanzába, aki szegény és Jose családja azt hazudja, ők testvérek, aztán a végén kiderül, hogy mégsem így van. Carlos Juez és társai miatt majdnem a falra másztam, bár szeretném hozzátenni, hogy a Szerelmes Álmodozók és a Paula és Paulina ötlete nem volt rossz. A telenovellák műfaja teljesen más világ, azt érteni és szeretni kell. Annyira örültemm mikor elmúló félben volt a telenovella feeling viszont elkeserítő az is, ami utána jött. Most már tele vagyunk sikeres amerikai sorozatokkal és a kisebbek azokat nézve nőttek fel, sokan vannak, akik a telenovellákon nőttek fel, annak is nehéz befogadni bármi mást. Én személyszerint egyik pártolója sem vagyok. Elnézést mindenkitől, de az én szememben a 16-ik CSI spin off nem sokkal jobb mint egy telenovella, bár ugye nem vagyunk egyformák és semmi üvöltöző kommentet nem kérek ezért a mondatomért. Számomra az a fontos, hogy a történet érdekes-e, szokványos-e. Ezek alapján inkább a sorozatokat részesítem előnyben, abból is az európaikat, mert azokban több eredetiség van, mint egy telenovellában vagy egy lapos amcsi sorozatban. Újfent nem kérek semmi üvöltöző hozzólást a fent leírtakért. Jól teszed, ha nem nézel tvt. Mi értelme? Iskolában vagy, dolgozol, d.u. vagy este pedig telenovellák vagy talán valamilyen rossz amcsi sorozat van (nem mindennap), azokért pedig nem éri meg felkapcsolni a tévét. pardon.gif
2011. december 25. 19:40 #32
Adricole10
Adricole10
ღ ρłάzαρi¢sα™

StátuszÚJ PROFIL -> 2013 november 03
Hozzászólás: 1512
Csatolások: 32
Azonosító: 163558
Nekm mindig is az Ezel volt a best -.-
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!