Mégsem kell DNS-tesztet csinálnia Biebernek
2011. november 16. 15:03
Nem tudom mi értelme volt hazudoznia,nem lett tőle jobb élete.
2011. november 16. 15:12
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
De annyira nyilvánvaló volt h csak kamuzott, így meg még be is bizonyította
Csak magát járatta le, meg egy ilyen nőre nem is lett vna Biebernek gusztusa, hát hogy néz ki
2011. november 16. 15:16
Idézet
A vizsgálat azonban most már soha nem fog elkészülni, így Justin továbbra is önfeledten boldog lehet barátnőjével, Selena Gomezzel, akivel pár év múlva talán a közös kiskutya mellett egy közös kisbabáról is gondoskodhatnak
Még elképzelni is rossz
2011. november 16. 15:16
Uhh de ronda az a a nő... Azért azt gondoltam, hogy hazugság az egész.
2011. november 16. 15:19
|
|
nda.cicushúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 162299 offline
|
fuh de csúnya a csaj.... :/
Hát én tudtam hogy hazugság volt
Hát én tudtam hogy hazugság volt
2011. november 16. 15:21
|
|
liss123456789visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 156279 offline
|
Hát igen. Bieber már megint elérte, hogy rá figyeljen a média.
2011. november 16. 15:32
|
|
wickystar98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 155322 offline
|
na végre.. ez a csaj nem komplett az tuti.
azt sem tudja mit beszél, csak híres és gazdag akart lenni.. na de rájött hogy még sem teljesen jó a "kis" hazugsága.
2011. november 16. 15:35
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
szerintem csak fel akarta magára hívni a figyelmet? xD
vagy lehet Justin bieber fizetett neki , hogy mindig ő legyen a középpontba
"..így Justin továbbra is önfeledten boldog lehet barátnőjével, Selena Gomezzel, akivel pár év múlva talán a közös kiskutya mellett egy közös kisbabáról is gondoskodhatnak" - ez most komoly?
vagy vmi rossz vicc ?
ez nagyon nagy XD XD
vagy lehet Justin bieber fizetett neki , hogy mindig ő legyen a középpontba
"..így Justin továbbra is önfeledten boldog lehet barátnőjével, Selena Gomezzel, akivel pár év múlva talán a közös kiskutya mellett egy közös kisbabáról is gondoskodhatnak" - ez most komoly?
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2011. november 16. 15:35
|
|
Annusivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 227 Csatolások: 6 Azonosító: 152568 offline
|
timuja90 esküszöm a számból vetted ki a szót !!!! én ezt nem hiszem el és magasról tojok arra hogy most mi lesz Bieberke meg Gomezke életével ... sok sikert nekik a gyerekben hátha már csak olyan 1 év és az is meglesz
2011. november 16. 15:38
Én elejétől fogva tudtam hogy a csaj hazudik.
Egyrészt mert Bieber még éretlen egy gyerekhez, másrészt mert Justin nem olyan hülye hogy lefeküdjön egy ilyen anti fazonnal.
Egyrészt mert Bieber még éretlen egy gyerekhez, másrészt mert Justin nem olyan hülye hogy lefeküdjön egy ilyen anti fazonnal.
2011. november 16. 15:38
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
de ronda ez a nő xd
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.