Nemrég bombaként robbant a hír, miszerint a 17 éves Justin Biebert egy 20 éves lány azzal vádolta, hogy egyik koncertje után gyermeket nemzett neki. A vádakat azonban ejtették.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mégsem kell DNS-tesztet csinálnia Biebernek
2011. november 16. 14:36
|
|
Selena_Katy_Demivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 6 Azonosító: 149724 offline
|
gondoltamm 
2011. november 16. 14:36
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
elég egyértelmű volt...
2011. november 16. 14:37
Szerintem megfenyegették vagy lefizették vagy valamit mondtak neki,hogy csak úgy beismerte,hogy hazudott.
2011. november 16. 14:43
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
hát gondoltam ,hogy hazugság
Eléggé érdekes volt xd Tényleg pár napja még büszke volt magára ,hogy még bizonyítéka is van
2011. november 16. 14:47
Dzsízösz!
Ennek a nőnemű egyednek ránézésre adnék 20 évet. Látszik rajta, hogy pszichiátriai eset.
Ennek a nőnemű egyednek ránézésre adnék 20 évet. Látszik rajta, hogy pszichiátriai eset.
2011. november 16. 14:48
Önfeledten boldog? Egy megjátszott kapcsolatban? 
Egyébként gondoltam h kamu. Még h Jussy? XD Nevetséges, de komolyan! Azt sem értem, miért volt ez jó a csajnak. Ezzel ugyan sikerült hírnevet szerezni, meg egy csomó haragost, ráadásul most mindenki hazugnak fogja tartani. Magával cseszett ki.
Egyébként gondoltam h kamu. Még h Jussy? XD Nevetséges, de komolyan! Azt sem értem, miért volt ez jó a csajnak. Ezzel ugyan sikerült hírnevet szerezni, meg egy csomó haragost, ráadásul most mindenki hazugnak fogja tartani. Magával cseszett ki.
2011. november 16. 14:51
annnyira váárható volt...ekkora hülye embereket??? -.-"
2011. november 16. 14:53
Ez várható volt. Tudta a csaj, hogy a DNS ki fogja mutatni, hogy nem Justin a gyereke apja és nem akart beégni, úgyhogy feladta.
Szánalmasak ezek az emberek.
2011. november 16. 14:53
Hát én azért örültem volna ha ő az apa és ezért Selena kiborul
2011. november 16. 14:54
u.i.: a csajra ránézve el is hiszen Justinnak, hogy nem feküdt le vele. Úristen! Úgy néz ki a csaj, mint egy dilinyós. Nem csoda hogy ilyesmivel próbálja meg felhívni magára a figyelmet.
2011. november 16. 14:57
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
Én tudtaam!!
És szerintem szánalmas amit ez a nő művelt!! Én imádom Justin-t is kiállok mellette!! Végig támogadtam és tudtam, h ez lesz a vége, h a csaj veszít!! Bár azért egy elmegyógyiba bezárattattnám, a gyereket meg örökbe fogadná egy normális család...mindenki jól járna, de legfőképpen a gyerek xDD Rem beperelik és téll bezárják
2011. november 16. 14:58
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
És jó nyomi feje van a csjszinakk
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: