Személyiségteszt
2011. december 04. 16:33
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
ISTP
Mindaddig igaz volt rám, amíg az utolsó bekezdést el nem kezdtem olvasni.
Nagyon nem vagyok optimista.
Mindaddig igaz volt rám, amíg az utolsó bekezdést el nem kezdtem olvasni.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2012. április 10. 20:54
|
|
kuszkusz4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 187 Csatolások: 3 Azonosító: 158286 offline
|
Én ISTJ vagyok és teljesen igaz rám, amit leírtak
2012. április 10. 21:11
|
|
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline
|
Én IFSP vagyok.,, Alkotó" vagyok
ami igaz is.
2012. április 11. 14:50
|
|
Shakeitupperúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 69 Csatolások: 5 Azonosító: 147768 offline
|
ESTP jött ki és teljesen igaz rám mind, azt hiszem evvel a teszttel végképp megtaláltam magam, annyira boldog vagyok, s mikor elolvastam, szinte minden rólam lett volna leírva.Köszönöm Sally
Toleráns és rugalmas, gyakorlatias, gyors megoldásokra törekszik. Az elmélet untatja. Az itt és most érdekli, ezért spontán, jó társasági alkat. Élvezi a kényelmet, jó az ízlése. Tanulni cselekedve tud a legjobban.
Sztárok: Madonna, Bruce Willis.
Toleráns és rugalmas, gyakorlatias, gyors megoldásokra törekszik. Az elmélet untatja. Az itt és most érdekli, ezért spontán, jó társasági alkat. Élvezi a kényelmet, jó az ízlése. Tanulni cselekedve tud a legjobban.
Sztárok: Madonna, Bruce Willis.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2012. április 11. 14:53
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Meglepődve én mindig is szerettem az ilyen teszteket, amik mindent leírnak, így könnyebben el tudok a dolgokon tájékozódni.Az előttem szólóval egyetértek nekem is ESTP jött ki és a jellemzés is egyforma, ezernyi dolgot megtudtam és magam tényleg sokkal jobban megismertem.Köszönöm
2012. április 11. 15:06
ISFP
Azt leszámítva hogy művészlélek lennék a többi nagyjából talált és valóban igaz is rám.Jó kis teszt,végre olyan amiben találtam is egyezést a saját személyiségemmel.
" Csendes, barátságos, kedves és érzékeny. A jelenben él, és a környezete érdekli. Szeretik, ha tevékenységéhez tér és idő áll a rendelkezésére. Kitart értékei és azok mellett a személyek mellett, akik fontosak számára. Nem kedveli a nézeteltéréseket, ezért nem erőlteti rá másokra a véleményét."
Azt leszámítva hogy művészlélek lennék a többi nagyjából talált és valóban igaz is rám.Jó kis teszt,végre olyan amiben találtam is egyezést a saját személyiségemmel.
" Csendes, barátságos, kedves és érzékeny. A jelenben él, és a környezete érdekli. Szeretik, ha tevékenységéhez tér és idő áll a rendelkezésére. Kitart értékei és azok mellett a személyek mellett, akik fontosak számára. Nem kedveli a nézeteltéréseket, ezért nem erőlteti rá másokra a véleményét."
2012. április 13. 20:56
|
|
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline
|
Idézet (WhiteAngel @ 2012.04.11. 15:06)
ISFP
Én is ISFP vagyok és minden amit írtak igaz rám de teljesen
2012. április 14. 09:27
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Nagyon tetszett a teszt.
Nekem az INFJ jött ki, ami igaz is rám, nagyon...
Nekem az INFJ jött ki, ami igaz is rám, nagyon...
2012. április 14. 09:59
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
ISTJ
Megdöbbentett, mert javarészt teljesen leírt engem.
Köszönöm ezt a tesztet, nekem nagyon tetszett
Megdöbbentett, mert javarészt teljesen leírt engem.
Köszönöm ezt a tesztet, nekem nagyon tetszett
2012. április 14. 11:07
|
|
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2272 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 offline
|
Én megcsináltam még egyszer a tesztet, mert már vagy fél éve csináltam, és most, hogy visszaolvastam annyira talán nem is jellemző. Szóval amit most csináltam meg és teljesen ŐSZINTÉN ( talán ez volt a múltkorimmal a baj, hogy nem voltam elég őszinte) és ami most jött ki az a ENFP
ez viszont teljesen igaz.
Mindig is tudtam, hogy az írással a zenével, vagy a nyelvekkel kell majd foglalkoznom.
Iszonyatosan profi ez a teszt.
ez viszont teljesen igaz.
Mindig is tudtam, hogy az írással a zenével, vagy a nyelvekkel kell majd foglalkoznom.
Iszonyatosan profi ez a teszt.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.