A színésznő örül, hogy befejeződtek a forgatások, és nem fogja tartani a kapcsolatot a jövőben vámpírbarátaival.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nikki Reed nem kíváncsi a többiekre
2011. november 16. 12:23
|
|
MissDvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.27. Hozzászólás: 100 Csatolások: 170 Azonosító: 161263 offline
|
Hát én ezt nem tudom elképzelni. Imádom Nikki-t nagyon sokáig volt róla oldalam közel 2 évig és folyamatosan azt nyilatkozta, hogy hiányoznak neki a többiek meg minden. Mondjuk abban igaza lehet, hogy a hírnév sokakat megváltoztatott... De nem tudom elhinni, hogy ilyen kijelentést tett volna...
2011. november 16. 12:36
öhh..nem hinném, hogy ez igaz!
azért legjobb tudomásaim szerint Kristennel elég jóban voltak..
biztosan nem hagyja csak úgy el őket, végülis hány éve is?! 3-4 éves együtt játszottak, az Alkonyatban.
2011. november 16. 12:48
|
|
som96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 129284 offline
|
csak szerintem nincs ebben semmi fura??? nekem ők sosem tűntek egy nagy Harry Potter-féle összeszokott csapatnak, az meg tök jó hogy kicsit kivonul hollywoodból és hogy újra elkezd tanulni
2011. november 16. 13:23
hát jól teszi szerintem, hogy visszamegy tanulni!!
2011. november 16. 14:18
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Hát igen. Azt nyilatkozta, hogy sokan azt hiszik a Twilight filmek miatt, hogy ők nagyon jó barátok, és sokat találkoznak, de ez nem így van. Mindenkinek meg van a maga élete, és nem mindenki tartja a kapcsolatot a másikkal.
2011. november 16. 15:04
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Hát én már a Premiereken és az egyéb ilyen rendezvényeken is azt láttam hogy ha csoportképet kellett csinálniuk valaki mindig húzta a száját
Nesze neked nagy Twighlight család
Nesze neked nagy Twighlight család
2011. november 16. 15:24
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
szerintem , ők sose voltak olyan nagy összetartó család féle, mint pölö a Harry Potter
igy kristen robert meg ashley tűntek mindig a középpotban
igaz kristen meg robert sose akart ott lenni, de ashley meg állandóan ott nyomult XD
igy kristen robert meg ashley tűntek mindig a középpotban
igaz kristen meg robert sose akart ott lenni, de ashley meg állandóan ott nyomult XD
2011. november 16. 16:11
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5273 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline
|
Hát ez egy kicsit bunkó volt de hát ő tudja. én a helyébe tartanám velük a kapcsolatot mert ha valakivel 3-4 évet dolgozok azért annyi tiszteletet meg érdemel a munka társad hogy egy két szót válts vele!
2011. november 16. 16:30
Ez bunkó tőle
hát nekem nagyon fognak hiányozni ,de alig vártam hogy megjelenjen a 4. rész, és holnap végre megnézhetem
hát nekem nagyon fognak hiányozni ,de alig vártam hogy megjelenjen a 4. rész, és holnap végre megnézhetem
2011. november 16. 16:31
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Legalább realista. Nem hitegeti, hogy jaaj, majd minden héten összejárunk stb. ha tudja, hogy ez most nem fér bele, meg túl elfoglalt. Eleinte még lehet hogy menne, de azért mivel mindegyikük befutott, szerintem el lesznek foglalva, vagy legalábbis nehéz lesz ezt összehangolni. Hát, majd kiderül... Mindenesetre ő az egyik legtehetségesebb a csapatból.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: