1. Miley fantasztikusan néz ki ;D nincs semmi baj az alakjával
2. szánalmas az az ember aki a másik ember súlyát kritizálja -.-" ennyi (y)
Miley Cyrust kövérnek tartják
2011. november 16. 16:46
Nos, én szeretnék olyan kövér lenni, mint Miley vagy akár Demi.
Nem értem. Ők mindketten énekes- és színésznők és ahelyett, hogy néhány ember a tehetségükre figyelne fel, ilyeneket mond. Undorító. Ez semmi más csak egyszerű irígység. Ennyi.
"Én szeretem magamat, és ha ti is így éreznétek, akkor nem ülnétek azért a számítógép előtt, hogy megsértsetek másokat.” respect
Nem értem. Ők mindketten énekes- és színésznők és ahelyett, hogy néhány ember a tehetségükre figyelne fel, ilyeneket mond. Undorító. Ez semmi más csak egyszerű irígység. Ennyi.
"Én szeretem magamat, és ha ti is így éreznétek, akkor nem ülnétek azért a számítógép előtt, hogy megsértsetek másokat.” respect
2011. november 16. 16:48
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
Akkor vakok,akik azt mondják,h kövér.
2011. november 16. 17:10
Úr isten o.O
És az a legrosszabb az egészben, hogy pl. belegondolok, hogyha még egy ilyan csinos, jó csajt is ezzel vádolnak meg, akkor mit gondolhatnak rólam az emberek? Egy átlagos lányról?
Annyi érzéketlen seggfej van, hogy belegondolni is rossz. És ez fáj. Még nekem is pedig nekem igazán közöm sincs pl. Mileyhoz vagy Demihez, de igen, fáj.
Ilyenkor örülök, hogy meg vannak nekem a drága, egyetlen barátaim, akik akkor is szeretnek ha nem vagyok tökéletes.
És az a legrosszabb az egészben, hogy pl. belegondolok, hogyha még egy ilyan csinos, jó csajt is ezzel vádolnak meg, akkor mit gondolhatnak rólam az emberek? Egy átlagos lányról?
Annyi érzéketlen seggfej van, hogy belegondolni is rossz. És ez fáj. Még nekem is pedig nekem igazán közöm sincs pl. Mileyhoz vagy Demihez, de igen, fáj.
Ilyenkor örülök, hogy meg vannak nekem a drága, egyetlen barátaim, akik akkor is szeretnek ha nem vagyok tökéletes.
2011. november 16. 17:16
2011. november 16. 17:18
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
De hogyha azoknak akik ilyet irtak Mileyra anorexiás kell,tessék,sok van,válasszanak,de már gyalázat,h Mileyt mindenért piszkálják,azért,mert ilyen a fürdőruhája,sovány,egyszer meg most kövér...Igazán befoghatják,akik ilyet merészelnek Milesról mondani!
Hajrá Miley!
Akik amúgy ilyet mondanak,sztem irigyek
Én is sovány vagyok,na spec:33 kg de egy 12 évestől
nem lehet többet várni,de ha Miley súlyával nincsenek megelégedve,akkor f... y.u nekik!
Miley Forever!
Hajrá Miley!
Akik amúgy ilyet mondanak,sztem irigyek
Én is sovány vagyok,na spec:33 kg de egy 12 évestől
Miley Forever!
2011. november 16. 17:21
|
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 423 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline
|
Sztem nem kövér...
2011. november 16. 17:23
|
|
|
http://keptarolo.hu/s5189245/169002135_027_122_591lo.jpg
Most mondjátok meg!
Ő kövér??
Ő???
Nádszálvékony
Tökéletes alakja van?
Mi bajuk vele?
Most mondjátok meg!
Ő kövér??
Ő???
Nádszálvékony
Tökéletes alakja van?
Mi bajuk vele?
2011. november 16. 17:26
Szeretem,ahogy Miley megint oda tett a rossz akaróinak! Nekem mindig is az Ő alakja volt a példa,mivel egy magas vagyok vele és mindig is csinos volt.Mikor ezt a cikket olvastam,nem akartam elhinni hogy mások kövérnek tartják.Szerintem annyira jó alakja lett, és végre van aki megmutatja,hogy mi az arany középút.Demi Lovato-t már ugyan nem sorolnám a normál testsúly kategóriába mert azért rajta bőven van mit fogni.De ennek minden bizonnyal meg is van az oka.Vissza térve Mileyra,örülök hogy támogatja a rendes,kissé husis testalkatú lányokat.Mert én sem vagyok vékony.(ezt nem kell,úgy érteni hogy be se férek egy ajtón..)
Szerintem lassan mindenkiben megfogalmazódik az ami bennem is,hogy:
A pasiknak lehet ,hogy egy vékony, cica baba kell DE csak egy éjszakára.Viszont életük szerelmét(esetleg gyerekeik anyját)nem így képzelik el. Egy vékonyabb csajszit én is szívesen nézek,de sosem akarnák olyan lenni,hogy minden csontom ki tudjam tapintani.Igen is kell egy kis husi ide-oda.
[és bocsi azoktól a csajoktól,akik vékonynak de ennek ellenére hízni szeretnének,de nem megy nekik.nem kritika ként írtam,csak ez a véleményem.]
Szerintem lassan mindenkiben megfogalmazódik az ami bennem is,hogy:
A pasiknak lehet ,hogy egy vékony, cica baba kell DE csak egy éjszakára.Viszont életük szerelmét(esetleg gyerekeik anyját)nem így képzelik el. Egy vékonyabb csajszit én is szívesen nézek,de sosem akarnák olyan lenni,hogy minden csontom ki tudjam tapintani.Igen is kell egy kis husi ide-oda.
[és bocsi azoktól a csajoktól,akik vékonynak de ennek ellenére hízni szeretnének,de nem megy nekik.nem kritika ként írtam,csak ez a véleményem.]
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2011. november 16. 17:33
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
nem is kövér...
2011. november 16. 17:40
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Hát persze, hogy akik utálják, mindent ki tudnak találni, hogy cseszegetni tudhassák.. Mivel most nem lehet a stílusával, ezért piszkálják azzal, hogy "kövér". Én.. és szerintem ő is csak röhög ezen.. aki ezt mondja, hogy az hülye.. Mitől lenne kövér..? Persze Demivel együtt. Egyikük sem egy sovány lány, de pont ez a szép, de a mai fiataloknak már csak az néz ki jól, ha kinn van valakinek a bordája, csak gratulálni tudok nekik ezért..
Erre nem tudok jobb szót találni, minthogy szánalmas, aki kövérnek tartja Mileyt..
És egyébként csodálom őt ezért is! Teljesen igaza van ezzel az üggyel kapcsolatban! Itt a link, ha érdekel valakit.
1 felhasználónak tetszik:
Eszter655
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.