Thomas Dekker egy interjúban többek között megosztotta, hogy kikre néz fel a leginkább, kik azok, akik inspirálják az életben.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Secret Circle sztárját Stanley Kubrick inspirálja
2011. november 16. 10:09
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Elég fellengzős duma. Ha Lars von Trier, Kubrick vagy Björk a példaképei és ők inspirálják akkor miért egy ilyen másodrangú tucattiniboszorkányos sorozatban vállal szerepet? Az említett rendezőknek vagy Björknek sosem volt közük ilyen kis kaliberű alkotásokhoz. Pozitívan értékelem, hogy fiatal kora ellenére ismeri és tiszteli ezeket az alkotókat, de ha dobálózik a nevükkel, akkor próbáljon meg ő is felemelkedni hozzájuk és olyan szerepeket vállalni ami méltó lenne hozzájuk. A filmográfiájában egy olyan alkotás sem szerepel eddig amire ez igaz lenne.
2011. november 16. 10:55
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Ezzel a cikket pont az ellenkezőjét akartam bemutatni, mint amit most mondasz.
Thomas lehet, hogy elvállalt már népszerű szerepeket, a mostani is az, de sok olyan dolgot csinált már életében, ami nem szokványos. Egyébként a legkülönállóbb film, amiben szerepelt az a Kaboom, amiatt gondolják sokan melegnek is. Bár a Cinema Veritét még nem láttam, és az új filmjét se, nyilván. Ő maga sem gondolta, hogy egy olyan film után, mint a Kaboom, megkaphat egy olyan szerepet, mint a mostani, azért ez tinikről szól, ott pedig volt minden, amit a szülők nem akarnak, hogy a gyerekeik lássák.
Amúgy mit tehetne? Szeret játszani, szereti a kollégáit, nem mondom, hogy akármit elvállal, de nem is hiszem, hogy 23 évesen van esélye rá, hogy annyira finnyás legyen, hogy bármit visszautasítson. Oké, rám lehet fogni, hogy kissé elfogult vagyok, de én láttam majdnem minden filmet, sorozatot, amiben szerepelt, és több különböző karaktert is hitelesen alakít. Még nem elég idős és népszerű ahhoz a szakmában, hogy válogathasson. A mostani szerepe ebben segíti is. Abban igazad van mindenképpen, hogy elkezdhetné ezt az önállóságot a filmezés terén, ezért is reménykedem a Walk Of Fame létrejöttében. Bár azt is kétlem, hogy az említett két rendezővel bármikor felérne, de ki tudja, mit hoz a jövő.
A zenéje cseppet sem mondható közkedveltnek, sőt eléggé fura számai vannak első hallásra, a Psyanotic klipjén és a számon is első körben szakadtam a röhögéstől, de aztán azt vettem észre, hogy meg akarom megint hallgatni, mert van benne valami, ami megfogott. Bár a klip továbbra sem tetszik túlzottan. A képei közt is van nem kevés, ami nem egy átlagos fotósra jellemző, a képei Rumer Willisről például nagyon tetszenek.
Thomas lehet, hogy elvállalt már népszerű szerepeket, a mostani is az, de sok olyan dolgot csinált már életében, ami nem szokványos. Egyébként a legkülönállóbb film, amiben szerepelt az a Kaboom, amiatt gondolják sokan melegnek is. Bár a Cinema Veritét még nem láttam, és az új filmjét se, nyilván. Ő maga sem gondolta, hogy egy olyan film után, mint a Kaboom, megkaphat egy olyan szerepet, mint a mostani, azért ez tinikről szól, ott pedig volt minden, amit a szülők nem akarnak, hogy a gyerekeik lássák.
Amúgy mit tehetne? Szeret játszani, szereti a kollégáit, nem mondom, hogy akármit elvállal, de nem is hiszem, hogy 23 évesen van esélye rá, hogy annyira finnyás legyen, hogy bármit visszautasítson. Oké, rám lehet fogni, hogy kissé elfogult vagyok, de én láttam majdnem minden filmet, sorozatot, amiben szerepelt, és több különböző karaktert is hitelesen alakít. Még nem elég idős és népszerű ahhoz a szakmában, hogy válogathasson. A mostani szerepe ebben segíti is. Abban igazad van mindenképpen, hogy elkezdhetné ezt az önállóságot a filmezés terén, ezért is reménykedem a Walk Of Fame létrejöttében. Bár azt is kétlem, hogy az említett két rendezővel bármikor felérne, de ki tudja, mit hoz a jövő.
A zenéje cseppet sem mondható közkedveltnek, sőt eléggé fura számai vannak első hallásra, a Psyanotic klipjén és a számon is első körben szakadtam a röhögéstől, de aztán azt vettem észre, hogy meg akarom megint hallgatni, mert van benne valami, ami megfogott. Bár a klip továbbra sem tetszik túlzottan. A képei közt is van nem kevés, ami nem egy átlagos fotósra jellemző, a képei Rumer Willisről például nagyon tetszenek.
1 felhasználónak tetszik:
funny18
2011. november 16. 11:30
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Ezt én értem, csak nem így látom - nem elég mondani, csinálni kell. Azt pedig, hogy nem teheti meg, hogy visszautasítson szerepet azt fogja vonzani magával, hogy nem is fognak olyan szerepet kínálni neki amivel ki tud törni a 'bármit elvállalok' kategóriából. Legjobb ellenpélda Natalie Portman, nagyon fiatalon csöppent a filmfilágba, de ha végignézem a filmográfiáját, nem találni benne kommersznek mondható szerepet. Ő már tizenévesen is tudott nemet mondani. Egy kb 10-12 évvel ezelötti interjúban nyilatkozta, hogy sosem szerepelne egy Jennifer Love Hewitt féle Tudom mit tettél tavaly nyáron kaliberű filmben és ezt tartja is. Evvel emelkedik gázsija is illetve a kereslet rá.
2011. november 16. 17:30
|
|
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline
|
Azért azét nem mondhatni el róla, hogy nem tud nemet mondani.
Ha nem tudna, most ő is tingli-tangli számokat énekelne, mint az összes újonnan felfedezett szuper tehetséges énekes.
Ehelyett ő saját műfajt teremtett, ezt azért ne hagyjuk figyelmen kívül. Jó, az más kérdés, hogy számomra ez elég fura, de inkább legyen ilyen, mint tucatzenész.
A színészkedésnél egy kicsit bonyolultabb dolog, ott azért nem az van, h én ezt akarom eljátszani és pont, főleg ilyen fiatalon.Abból tud válogatni, amire felkérik, ha meg nem vállal el semmit , "kimegy a köztudatból", már ami a filmes világot illeti.
Azért ez a prostituáltas film érdekelne, az Otthonom, Idaho-t juttatja eszembe, az is hasonló témájú volt.Erre azért már nem lehet azt sütni, hogy "másodrangú szerep".
A színészkedésnél egy kicsit bonyolultabb dolog, ott azért nem az van, h én ezt akarom eljátszani és pont, főleg ilyen fiatalon.Abból tud válogatni, amire felkérik, ha meg nem vállal el semmit , "kimegy a köztudatból", már ami a filmes világot illeti.
Azért ez a prostituáltas film érdekelne, az Otthonom, Idaho-t juttatja eszembe, az is hasonló témájú volt.Erre azért már nem lehet azt sütni, hogy "másodrangú szerep".
2011. november 16. 19:10
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Azért nem mindenki kezdheti a karrierjét egy kultuszfilmmel
Natalie-nak ez megadatott, de nem minden sztár mondhatja el ezt magáról pláne nem olyan fiatalon mint ő volt. A mai fiatalságnak hiába mondod, hogy Léon a profi-ban kezdte színészi karrierjét, ők úgyis Padmé Amidala-ként fognak rá emlékezni hiába a rengeteg filmes szerep.
Thomas sosem volt az a mindent elvállalunk mert nincs jobb ember. Szereti a kis költségvetésű filmeket mint ez az Angel's Crest lesz. Most jött ez a sorozat ami elég népszerű, de ha ez kell, hogy híresebb legyen és több filmet ajánljanak neki ám legyen. Szerintem Thomas szeret kicsit különc lenni, de ez nem mindig jó és nem hoz sok pénzt a konyhára. Most a sorozatban megmutathatja a másik oldalát is. Ha ezért elítélik és lehúzzák legyen, mert nem mindenki szerethet mindenkit.
Thomas sosem volt az a mindent elvállalunk mert nincs jobb ember. Szereti a kis költségvetésű filmeket mint ez az Angel's Crest lesz. Most jött ez a sorozat ami elég népszerű, de ha ez kell, hogy híresebb legyen és több filmet ajánljanak neki ám legyen. Szerintem Thomas szeret kicsit különc lenni, de ez nem mindig jó és nem hoz sok pénzt a konyhára. Most a sorozatban megmutathatja a másik oldalát is. Ha ezért elítélik és lehúzzák legyen, mert nem mindenki szerethet mindenkit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.