A VV5 kubai csődörével egy gyorsétteremben találkozott a Tabu Tv stábja, ahol többek között kiderült, mikor kezdett el csajozni és mikor veszítette el a szüzességét.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV Cristofel már hatévesen is csajozott
2011. november 16. 08:47
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Talpra esett?
Arról nem beszélt, hogy az eszét mikor vesztette el?
8 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
Miley-fan09,
Sally Sparrow,
Josh_,
WhiteRosee,
Pandus,
An_d_a,
Twilight6
2011. november 16. 08:51
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Istenkém! Ő érti amit beszél? Mert hogy nekem súlyos értelmezési problémáim támadtak a fogalmazását olvasván, az is biztos.
Újabb díszpéldánya mai magyar médiánk imádott sztárjainak. Még beszélni se tud rendesen. Gondolom könyvet még életében a kezébe nem vett, de nem is ez a lényeg, csak hogy tud csajozni és kemény, meg talpraesett. Hát hogyne, én meg forgok a röhögéstől így kora reggel.
Ha sötétnek lenni fájna, ez ordítana, mint akit nyúznak.
_ToTo_,
Miley-fan09,
Sally Sparrow,
Josh_,
WhiteRosee,
Pandus,
An_d_a,
Twilight6
2011. november 16. 08:56
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2011.11.16. 08:51)
Istenkém! Ő érti amit beszél? Mert hogy nekem súlyos értelmezési problémáim támadtak a fogalmazását olvasván, az is biztos.
Újabb díszpéldánya mai magyar médiánk imádott sztárjainak. Még beszélni se tud rendesen. Gondolom könyvet még életében a kezébe nem vett, de nem is ez a lényeg, csak hogy tud csajozni és kemény, meg talpraesett. Hát hogyne, én meg forgok a röhögéstől így kora reggel.
Ha sötétnek lenni fájna, ez ordítana, mint akit nyúznak. 
Na igen, ha a hülyeség hajtaná a biciklijét - kontrázva menne fel a Himalájára
Miley-fan09,
Grace Benning,
Sally Sparrow,
Josh_,
WhiteRosee,
Pandus,
An_d_a,
Twilight6
2011. november 16. 10:28
„Kaptam hideget-meleget nagyon sokat az élettől," -->khmmm...nemi betegséget!!??o.O
2011. november 16. 10:36
Inkább az értő és értelmező olvasást kezdte volna korán. Akkor talán nem lenne beszédhibás és ilyen primitív.
7 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
Sally Sparrow,
Josh_,
WhiteRosee,
Pandus,
An_d_a,
Twilight6
2011. november 16. 12:11
Istenem milyen értelmi képességgel bír az a csaj aki neki felajánlkozik, de most komolyan ez a gyerek azontúl h egy idióta még csak nem is valami nagy szám külsőre sem??
2011. november 16. 12:53
|
|
zsolt10zsoltúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.06. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 160176 offline
|
Hat sztem nagy nagy cuuc h 6 evesen csajozik en is aszt tettem
2011. november 16. 14:10
Az, h ez az agyatlan 13 éves korában szexelt először egy 17 éves lánnyal, nem azt jelenti, h menő: nyilván a csaj volt annyira buta, h lefeküdt egy kiskamasszal.
Egyébként lehúzhatná már magát a WC-n, vagy vmi, mert baromira irritáló jelenség!
Egyébként lehúzhatná már magát a WC-n, vagy vmi, mert baromira irritáló jelenség!
1 felhasználónak tetszik:
Twilight6
2011. november 16. 14:35
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
Hát elég buta lehetett a csaj ha 17 évesen lefeküdt egy 13 évessel
" meg hát Cristofel is az lehetett ha belement és a szüzességét elvesztette már 13 évesen !!!
2011. november 16. 15:07
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Egy-két nyelvtanóra azért ráférne
Kb minden második mondata értelmetlen. Az meg igazán hidegen hagy, hogy hány nőt döntött már meg életében. Egy mondat ragadta meg a fantáziámat: Tizenöttől huszonöt éves korig jönnek a nők... WTF?
15 éves lányok is képesek odamenni hozzá, hogy lefeküdnének vele? Ez meg meg is döntené őket, ha nem lenne Veronika? Hát gratulálok
Komolyan hányinger ez a gyerek, nem tudom mit esznek rajta, mert nála még azt sem lehet mondani, hogy az eszét
2011. november 16. 15:32
6 évesen már csajozott???!!
Én most, 11(és háromnegyed) évesen korainak tartom, hogy pasizzak, talán 3-4 év múlva...
És hogy 13 évesen vesztette el szüzességét, ráadásul egy 17 évessel??
Én abban bízom, hogy még 19 évesen is szűz maradok, mert észrevettem, mostanában azzal menőznek, hogy már 12 évesen szexelt...
Én most, 11(és háromnegyed) évesen korainak tartom, hogy pasizzak, talán 3-4 év múlva...
És hogy 13 évesen vesztette el szüzességét, ráadásul egy 17 évessel??
Én abban bízom, hogy még 19 évesen is szűz maradok, mert észrevettem, mostanában azzal menőznek, hogy már 12 évesen szexelt...
2011. november 16. 15:33
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
Ezen mi olyan meglepő meg ilyenek??Ez vaan
2011. november 16. 17:46
|
|
standorkiravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.23. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 159056 offline
|
ez a gyerek nagyon kemény
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.