Az X-Men filmekből ismert Famke Janssen, főszerepet kapott Liam Neeson új filmjében, mely a 2012-es év végen fog megjelenni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Famke Janssen és Liam Neeson egy filmben
2011. november 15. 10:03
2011. november 15. 11:56
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
Én már láttam együtt játszani őket az Elrabolva c. filmben nagyon jok voltak
2011. november 15. 12:05
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Hát ez az Elrabolva (Taken) folytatása lesz, ha észrevettétek a szereplők és a nevek is megegyeznek
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2011. november 15. 12:12
Idézet (Barbus87 @ 2011.11.15. 12:05)
Hát ez az Elrabolva (Taken) folytatása lesz, ha észrevettétek a szereplők és a nevek is megegyeznek 
Mivel egyik filmadatbázisban sem találtam olyan célzást, hogy ez az Elrabolva folytatása lenne, így nem is emlitettem meg a cikkben, de én is meglepődtem, mert a nevek ugyanazok, és a szereplők nagy része is, de 2012 végéig biztos kiderül, hogy a Taken folytatása lesz-e vagy sem
2011. november 15. 17:52
Hát nem tudom. Liamet imádom, az egyik legnagyszerűbb színész a mai Hollywoodban. De a Takennek hova lenne folytatása? Úgy látszik manapság már csak az a nyerő, ha a kasszasikerekről még több bőrt húzunk le. Mivel a szereplők is és a nevek is megegyeznek, nekem is az a sanda gyanúm, hogy ez egy Taken 2 lesz és az ötletért én sem igazán fogok rajongani. Az egy fantasztikus akció film egy kerek, lezárt történettel. Annyira utálom, amikor egy jó filmet elrontanak, mert kaszálni akarnak a kettes verzióval is.
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2011. november 15. 21:20
Fogadjunk, hogy most az asszonyt fogják elrabolni
.
Viccet félretéve, ez a folytatás-szagú projektért úgy lelkesedek, mint mókus az erdőtűzért. Az első rész egy pazar akciófilm volt: a leányzót megmentették, a rosszfiúk megkapták a magukét, pont. Mi a rózsaszín búbánatért kell ezt folytatni? Ja bocs, Diliwood ötlethiányban szenved, ráadásul a pénz mindig jól jön, kit érdekel, hogy a film milyen...
Neesonban meg csalódtam, amiért elvállalta. Úgy látszik, ő is időskorban kezd meghülyülni.
Viccet félretéve, ez a folytatás-szagú projektért úgy lelkesedek, mint mókus az erdőtűzért. Az első rész egy pazar akciófilm volt: a leányzót megmentették, a rosszfiúk megkapták a magukét, pont. Mi a rózsaszín búbánatért kell ezt folytatni? Ja bocs, Diliwood ötlethiányban szenved, ráadásul a pénz mindig jól jön, kit érdekel, hogy a film milyen...
Neesonban meg csalódtam, amiért elvállalta. Úgy látszik, ő is időskorban kezd meghülyülni.
2012. február 02. 11:50
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
várom már,az 1.rész nagyon jó volt.kár,hogy ilyen sokat kell várni rá..
2012. február 02. 11:50
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
bernii:
ez az elrabolva 2.része. xdd
ez az elrabolva 2.része. xdd
2012. február 02. 11:51
|
|
|
Linkelt szöveg
ez a taken 2. része!
ez a taken 2. része!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.