Az X-Men filmekből ismert Famke Janssen, főszerepet kapott Liam Neeson új filmjében, mely a 2012-es év végen fog megjelenni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Famke Janssen és Liam Neeson egy filmben
2011. november 15. 10:03
2011. november 15. 11:56
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
Én már láttam együtt játszani őket az Elrabolva c. filmben nagyon jok voltak
2011. november 15. 12:05
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Hát ez az Elrabolva (Taken) folytatása lesz, ha észrevettétek a szereplők és a nevek is megegyeznek
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2011. november 15. 12:12
Idézet (Barbus87 @ 2011.11.15. 12:05)
Hát ez az Elrabolva (Taken) folytatása lesz, ha észrevettétek a szereplők és a nevek is megegyeznek 
Mivel egyik filmadatbázisban sem találtam olyan célzást, hogy ez az Elrabolva folytatása lenne, így nem is emlitettem meg a cikkben, de én is meglepődtem, mert a nevek ugyanazok, és a szereplők nagy része is, de 2012 végéig biztos kiderül, hogy a Taken folytatása lesz-e vagy sem
2011. november 15. 17:52
Hát nem tudom. Liamet imádom, az egyik legnagyszerűbb színész a mai Hollywoodban. De a Takennek hova lenne folytatása? Úgy látszik manapság már csak az a nyerő, ha a kasszasikerekről még több bőrt húzunk le. Mivel a szereplők is és a nevek is megegyeznek, nekem is az a sanda gyanúm, hogy ez egy Taken 2 lesz és az ötletért én sem igazán fogok rajongani. Az egy fantasztikus akció film egy kerek, lezárt történettel. Annyira utálom, amikor egy jó filmet elrontanak, mert kaszálni akarnak a kettes verzióval is.
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2011. november 15. 21:20
Fogadjunk, hogy most az asszonyt fogják elrabolni
.
Viccet félretéve, ez a folytatás-szagú projektért úgy lelkesedek, mint mókus az erdőtűzért. Az első rész egy pazar akciófilm volt: a leányzót megmentették, a rosszfiúk megkapták a magukét, pont. Mi a rózsaszín búbánatért kell ezt folytatni? Ja bocs, Diliwood ötlethiányban szenved, ráadásul a pénz mindig jól jön, kit érdekel, hogy a film milyen...
Neesonban meg csalódtam, amiért elvállalta. Úgy látszik, ő is időskorban kezd meghülyülni.
Viccet félretéve, ez a folytatás-szagú projektért úgy lelkesedek, mint mókus az erdőtűzért. Az első rész egy pazar akciófilm volt: a leányzót megmentették, a rosszfiúk megkapták a magukét, pont. Mi a rózsaszín búbánatért kell ezt folytatni? Ja bocs, Diliwood ötlethiányban szenved, ráadásul a pénz mindig jól jön, kit érdekel, hogy a film milyen...
Neesonban meg csalódtam, amiért elvállalta. Úgy látszik, ő is időskorban kezd meghülyülni.
2012. február 02. 11:50
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
várom már,az 1.rész nagyon jó volt.kár,hogy ilyen sokat kell várni rá..
2012. február 02. 11:50
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
bernii:
ez az elrabolva 2.része. xdd
ez az elrabolva 2.része. xdd
2012. február 02. 11:51
|
|
|
Linkelt szöveg
ez a taken 2. része!
ez a taken 2. része!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.