19 nővel csalták meg Kat Von D-t
2011. november 15. 13:41
|
|
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline
|
Sajnáljam? Nem,mert ugye anő választ! És a nagy "alfahímek" hülye egy megnevezés az biztos. Mitől alfa? Mert lóvés,nagy bunkó,általában kigyúrt,tetovált,lehetőleg megjárta már abörtönt vagy közelét. ezekre buknak sokan,és így járnak. Egyébként miért gondolta Kat ,hogy hűséges lesz hozzá menőmanó párja,ha Sandrát is 11 nővel csalta meg? 
Egy rendes pasi aki tényleg szereti kedvesét,nem valószínű megtenné ugyanezt.
De ez ilyen világ sajnos!
Egy rendes pasi aki tényleg szereti kedvesét,nem valószínű megtenné ugyanezt.
De ez ilyen világ sajnos!
2011. november 15. 14:59
Nagy fasz lehet ez a Jesse James. Ezt a nőt én nem cserélném le semmire. Elütne a vad külső tőlem, de akkor is. 19 másik nő...húú nem tudom mennyi idő alatt, de ezt naptárazni sem lehet egyszerű. Nem akarom elviccelni a dolgot, nem tudom, hogy mióta vannak ezek együtt, de 19 nő. és ebből a nagy számok törvénye alapján legalább 3-4 állandó volt, hogy a fenébe hozta ezt össze. Én egyre sem tudok elég időt szánni, nem hogy 20-ra.
2011. november 15. 18:03
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
azok után hogy jesse sandra bullock-ot megcsalta akkor mit csodálkozunk.Sandra azért ott van a top10ben szinészileg és alapbol nöiességileg is már évek óta..jó nagy barom ez az ember..
2011. november 15. 18:12
|
|
qartonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.15. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 163890 offline
|
Muwahahaha Ez mekkora Fail!
Azt meg még jobban bírom, hogy "Kitálalt Facebookon".Így már nem csak az ismerősei fetrengenek a röhögéstől, hanem én is!
Drakulálok a kedves párjának,mert tud valamit!
Azt meg még jobban bírom, hogy "Kitálalt Facebookon".Így már nem csak az ismerősei fetrengenek a röhögéstől, hanem én is!
Drakulálok a kedves párjának,mert tud valamit!
2012. július 02. 17:01
Kemény lehetett, de a nő pozitív hozzáállása nagyon tetszik. Biztosan szomorú, meg minden, de azért az jó, hogy lát fényt az alagút végén.
2013. június 14. 19:26
|
|
haverlaand |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.23. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3 Azonosító: 198458 offline
|
Rohadt dög! Én ilyenért meg is ölném!!!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: