Nagy Feró dühös mentortársaira
2011. november 14. 19:41
Legyen is mérges!! Én is az vagyok!! Még hogy a tehetségtelen kacsahangú lil szí-ben több fantázia van mint Alexában!! 
bocs Lil C fanok!
bocs Lil C fanok!
2011. november 14. 19:54
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Szerintem valamennyire igaza van, tényleg jobb volt Alexa, csak hát Ferónak még 3 mentoráltja volt. Azért remélem Enikő vagy Vera megnyeri. Amúgy meg lehet érteni azt is, hogy Lil C jutott tovább, Alexának sokkal jobb a hangja, de nincs benne annyi érdekes, vagy nincs olyan amivel kitűnik a többi közül. Van még pár ilyen bent a műsorba is. Lil C bentmaradása jobban megéri nekik, szórakoztatóbbnak gondolják és sokkal megosztóbb, itt is folyamatosan róla megy a vita minden X Factoros cikknél.
2011. november 14. 19:55
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Szerintem Gesztinek is igaza van és Ferónak is. Lil C tényleg sztáralkat, de Alexának egyébként kevesebb esélye van, hogy "magától" legyen sztár, mint Lil C-nek. De ettől függetlenül Alexa sokkal tehetségesebb (szerintem), és szerintem Geszti amellett, hogy nézhette Lil C sztáralkatát, az is benne volt, ha most Alexát nem küldik haza, akkor Ferónak még mindhárom mentoráltja a versenyben van, ill. a párbaj után ha bekerül Alexa tuti stratégiát váltanak, és megerősödnék, utána meg kitudja mikor esett volna ki. És szerintem a többiek is így voltak vele. Nyilván Keresztes nem a saját mentoráltját küldi haza, hogy Feró sem. Minden mentor elfogult az oké. Nekem továbbra is Alexa a kedvencem, és az is lesz. Ilyen szerény, tehetséges és tényleg mindenből a legjobb énekesnőt a világ nem hordott hátán! Kár, hogy ezt mások nem így látják...
2011. november 14. 19:58
|
|
Zsike71új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 157477 offline
|
Feró mit reklamál?
Amikor ő küld haza valakit akkor úgy rendben van.
De ha az ő mentroráltja megy haza akkor a többi mentor a hibás.
Ha azt mondták volna,hogy a boríték döntsön akkor meg nem lettek volna elég bátrak.
A többiek jobbak és ezt el kell fogadnia.
Amikor ő küld haza valakit akkor úgy rendben van.
De ha az ő mentroráltja megy haza akkor a többi mentor a hibás.
Ha azt mondták volna,hogy a boríték döntsön akkor meg nem lettek volna elég bátrak.
A többiek jobbak és ezt el kell fogadnia.
2011. november 14. 20:00
|
|
LeClerq |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.21. Hozzászólás: 542 Csatolások: 0 Azonosító: 151479 offline
|
am szerintem Alexa hangilag tehetségesebb mint Lil C de Lil C pedig a show bizniszben jobban el tudja(ná) adni magát,,,(személy szerint Alexa jobb volt ) és Feró pedig elfogult volt
2011. november 14. 20:07
mit reklamál?
így igazságos vagy nem?
mert hát csak tőle nem eshet ki senki?
na ne ezt azért már ne o.O
így igazságos vagy nem?
mert hát csak tőle nem eshet ki senki?
na ne ezt azért már ne o.O
2011. november 14. 20:40
|
|
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7747 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 offline
|
Idézet (heyitsamyMT @ 2011.11.14. 17:36)
amúgy ja, Lil C-ben több fantázia... hát persze. ez a srác totál egyoldalú. nem fantáziát látnak ezek benne, hanem pénzt, mert a sok kislány izgul rá, jól eladható tucatsrác.
teljesen egyetértek veled az csak arra megy hogy kit lehet jobban eladni és kiből lehet több pénzt kihozni...meg amúgy ez a mentorok versenye igazából
2011. november 14. 21:08
|
|
rek4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 891 Csatolások: 459 Azonosító: 160752 offline
|
el kell mondjam: én tisztelem Ferót azért, mert fénykorában olyasmiről énekelt, amiről nem szabadott és olyasmit mondott ki, amit senki más sem mert...
ugyanakkor... nem akkora sztárjelöltek a lányai, mint amennyire el van ájulva. Csabával megnyerették az egészet, sztem maradjon kussba.
de azt is el tudom képzelni, hogy ez az egész KIZÁRÓLAG a BOTRÁNY MIATT VAN, hogy így is a műsort hirdessék...
ugyanakkor... nem akkora sztárjelöltek a lányai, mint amennyire el van ájulva. Csabával megnyerették az egészet, sztem maradjon kussba.
de azt is el tudom képzelni, hogy ez az egész KIZÁRÓLAG a BOTRÁNY MIATT VAN, hogy így is a műsort hirdessék...
2011. november 15. 06:15
|
|
dorivivi1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 102 Csatolások: 32 Azonosító: 147556 offline
|
Legyen is mérges!! Én is az vagyok!! Még hogy a tehetségtelen kacsahangú lil c-ben több fantázia van mint Alexában!!
bocs Lil C fanok!
bocs Lil C fanok!
2011. november 15. 15:01
|
|
evelyn125 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.09. Hozzászólás: 687 Csatolások: 71 Azonosító: 138337 offline
|
Lil C olyan mintha minden adás előtt héliumot szívott vna, de Alexa sem annyira jo, a véleményem szerint a Rocktenorsot kéne minél hamarabb hazaküldeni!! Utána pedig Lil C-t!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: