Nagy Feró dühös mentortársaira
2011. november 14. 17:25
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Azért ne legyen keserű a szőlő, Ferókám.
Ne beszélj elhamarkodottan. Attól még, hogy a te mentoráltad, a hibáit is észre kell venni...
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2011. november 14. 17:35
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Alexa tényleg jelentősen jobb volt. bár Lil C-nél nem nehéz jobbat produkálni
ophely88
2011. november 14. 17:36
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
szerintem is csak azért maradt bent a Lil C. Alexa volt az egyik legjobb
(
2011. november 14. 17:36
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
amúgy ja, Lil C-ben több fantázia... hát persze. ez a srác totál egyoldalú. nem fantáziát látnak ezek benne, hanem pénzt, mert a sok kislány izgul rá, jól eladható tucatsrác.
ophely88
2011. november 14. 17:42
Tényleg óriási szemétség volt Alexát hazaküldeni, Lil C pocsék volt mint mindig
2011. november 14. 17:44
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
Több fantáziát látnak Lil C-ben....annak a gyereknek nem sok tehetsége van! Felvett egy amerikai stílust amibe ugrál jobbra balra mint egy nikkelbolha.....hangja az nem sok mert csak erőlködik...dagad az ér a nyakába ha kinyitja a száját...MÁSODJÁRA KAPTA A LEGKEVESEBB SZAVAZATOT ÍGY IDEJE LETT VOLNA KIEJTENI azt az Usher utánzatot....Alexának legalább saját kis stílusa van és megvan hozzá a megfelelő hang is!!!REMÉLEM MEGLESZ ENNEK MÉG A DUPLA BÖJTJE és senki se fogja ezt a gusztustalanságot elfelejteni ami szombaton történt! és ez lesz a végéig?? azért nem ejtik ki mert több fantáziát látnak benne és mereszti azt a két hatalmas boci szemeit a zsűrire??? AKKORA SZÁNALMAS AZ EGÉSZ! KIEJTIK A LEGJOBBAKAT!!!Azon se csodálkoznék ha ő nyerné meg mert vannak kapcsolatai....le lehet itt MO-on már mindenkit fizetni!!!!!!!!! Igaza van Ferónak!! féltékeny volt a zsűri....szánalmas!!!!
ophely88
2011. november 14. 17:55
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Jézusom! Ti tényleg képesek vagytok ilyen hülyeségeken kiakadni? Ez csak egy műsor, és melyikben van igazságosság? Aki nyer, azzal úgy sem csinálnak klipet, előbb lesz lemeze a többinek. Lehet, hogy így Alexa lesz a legelső, aki produkál valamit. Örüljetek neki.
2011. november 14. 18:16
Én nem tudom! Én végig Alexát szeretem jobban de az utolsó adásokban elég gyengén telesített. Kivétele a mizu mert az nagyon jó volt.
2011. november 14. 18:23
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Nem tom... Alexa is nagyon jó volt, és Lil C se rosszabb. Én személy szerint nem tudtam volna dönteni... Azt viszont el kell ismerni, hogy a párbajban egyértelműen Lil C volt sokkal gyengébb. Nem tudom, ez az irigység... valahogy Gesztirő és Malekról nem tudom elhinni, hogy ez lenne az igazi indok...
2011. november 14. 18:30
Szerintem is igaza lehet a Ferónak, mert nekem is az jutott eszembe, hogy féltékenységből szórták ki.. Liliszinek nincs hangja
2011. november 14. 18:37
|
|
BSBfan13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.18. Hozzászólás: 528 Csatolások: 54 Azonosító: 125343 offline
|
Jaj esküszöm Feróval semmi bajom ,de azért ez szánalom hogy ilyet mond!!! Szerintem nincs igaza....pedig én Alexának drukkoltam!!! Lil C-nek igen is van hangja ,csak gyökér és nem akarja megmutatni ...mindig csak nyávog...és ezt észrevették a mentorok is. Lehet hogy Alexának jobb hangja van de nem lényegesen ,viszont Lil C sokkal "sztárosabb" alkat,könnyebb felfuttatni mint Alexát...hiszen már most mekkora rajongótábora van Lil-nek!! Tehát ez a döntés teljesen igaszságos volt véleményem szerint...Egyébként ha már itt ratrunk az Apollo23 kieséséről nem szeretnék vitát nyitni,mert ha valami akkor az egy kamu volt vagy összeesküvés...
2011. november 14. 18:37
|
|
arianagrande26lalisa. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 1427 Csatolások: 336 Azonosító: 148008 offline
|
Lilszíí egy köcsög nigger pasas csak nyíg az egész műsorban!!!!!Alexa százszor jobb volt nagyon sajnálom alexát!!
2011. november 14. 18:55
|
|
lollipop13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.20. Hozzászólás: 112 Csatolások: 4 Azonosító: 162366 offline
|
En Ferot birom,de a csapatabol csak Muri Enikot birom.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.