Nagy Feró dühös mentortársaira
2011. november 14. 16:07
|
|
Katherinaa._új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.02. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 159939 offline
|
szerintem sem Lil C, sem Alexa nem érdemelte volna meg a kiesést. a Rocktenorsnak kellett volna kiesnie, már rég. Bár Lil C most nem volt olyan nagy durranás, de szerintem ez Ildikó hibája volt, mert a dal nem volt helyénvaló. Lil C ettől sokkal többet tud. Mindenesetre én sajnálom, hogy kiesett Alexa :/
2011. november 14. 16:08
|
|
Katherinaa._új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.02. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 159939 offline
|
egyébként, úgy sem az fogja megnyerni, akinek a legjobb hangja van, hanem az, akit a legjobban el lehet adni. ugyanis a hangját bárkinek megtudják csinálni manapság...
2011. november 14. 16:17
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
pff.hát én nem értek vele egyet,mondjuk inkább a rocktenorsnak kellett volna kiesni
2011. november 14. 16:24
|
Rita19960703új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.27. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 135332 offline
|
nem lepődtem meg azon hogy Alexa esett ki.azért ez a mentorok között is egy verseny,szóval logikus,hogy mindíg annak a versenyzőit kell kiejteni akinek még a legtöbb bennt van....
2011. november 14. 16:26
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
szerintem Feró kicsit visszavehetne az arcából. azért ejtették ki, mert szerintük nem volt olyan jó, mint Lil C, ennyi, nem kell rögtön besértődni, hogy 'jaaj csak azért mert irigyek voltak'. veszteni is tudni kell.
2011. november 14. 16:29
|
|
csakppLittle Monster & Carrie Bear |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.18. Hozzászólás: 1365 Csatolások: 0 Azonosító: 123111 offline
|
Nem azért, de amikor az Apollo 23 és A Rocktenors párbajozott, ott Geszti azt mondta, azért ültették őket abba a székbe, hogy sztárokat csináljanak az emberekből.
Lil C-ből akkor is az lesz, ha most kiesett volna..szerintem semmi hangja nincs..
Lil C-ből akkor is az lesz, ha most kiesett volna..szerintem semmi hangja nincs..
2011. november 14. 16:42
|
|
Rózsapirosvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 162452 offline
|
nem tudom, nem néztem a párbajt, de az a mostani adásban Alexa tényleg nem volt olyan olyan jó. és amikor az Apollo 23 meg a Rocktenors párbajozott, Geszti megmondta, hogy nekik itt sztárokat kell csinálniuk, és Lil C szerintem inkább sztáralkat, mint Alexa. persze én is sajnálom, hogy Alexa esett ki, de ez így volt igazságos.
szerintem.
szerintem.
2011. november 14. 17:09
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Ez tényleg igazságtalanság volt.
Lil C neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmm jó.
Alexa most azért örülhet,mert láthatja a gyerekeit.
Lil C neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmm jó.
Alexa most azért örülhet,mert láthatja a gyerekeit.
2011. november 14. 17:13
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Az jogos, hogy Lil C-ben több fantáziát látnak, mert a tinilányok többségének ő nagyon szimpi, meg sokkal modernebb. Nekem sincs semmi bajom vele, egyszerűen csak nem a kedvencem. Alexa pedig nagyon szürke, ezer ilyen előadó van már, megértem hogy nem kell több. Szerintem most ő is "halál gyenge" volt. Nem választottak jó számot, és ennek meg is lett a következménye. Az meg, hogy irigyek voltak Feróra... hát, felnőtt emberek, nem hinném, hogy ilyen gyerekesek lennének, nem azért adták a kezükbe a döntést, hogy elhecceljék, nyilván ha valamit elszúrnak, a fél nép megutálja őket. (Lásd: Keresztes Ildikó) Bár most kivételesen megdicsérem, végre rájött, hogy Gergőnek ilyen számok valók.
2011. november 14. 17:18
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
Hát az tuti ,hogy nem Alexának kellett volna kiesnie ,de nem is Lil C-nek.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: