Dühösen fakadt ki Nagy Feró a szombati X-Faktor után, ugyanis az ő mentoráltja búcsúzott. Szerinte bosszúból ejtették ki szombat este Alexát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nagy Feró dühös mentortársaira
2011. november 14. 15:11
H láthatnak Lil Cben több fantáziát? Most énekest keresnek, vagy táncost?
Lil C a Csillag születiket megnyerte volna, mert tényleg nagyon jó táncos, de az énekléssel nagy gondjai vannak!
Abban amit Feró mondott, lehet vmi, de nem tartom valószínűnek :/
Lil C a Csillag születiket megnyerte volna, mert tényleg nagyon jó táncos, de az énekléssel nagy gondjai vannak!
Abban amit Feró mondott, lehet vmi, de nem tartom valószínűnek :/
2011. november 14. 15:13
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
Ott a pont,Lil C-ben több fantáziát láttak.Ez nem a tehetségről szólt,hanem,hogy kit lehet jobban eladni
Egyetértek Feróval.
2011. november 14. 15:14
|
Shina.új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.13. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 163810 offline
|
Parapapapa... Lil C-t utáltam nem tagadom ,Alexa se volt a szívem csücske, de szerintem Alexának keltett volna visszamennie ,mert Lil C-nek több esélye van külföldön ,mivel neki nincs gyerek és tud valamilyen nyelvet is...
2011. november 14. 15:20
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Tény,hogy Alexának jó hangja van,de hétről-hétre gyengébb volt és sokszor hamis is volt,meg szerintem unalmas volt.Lil C tény,hogy énekben nem olyan erős,viszont show-ban nagyon jó,tehát rá nem lehet azt mondani,hogy unalmas.Valamilyen szinten megétrem,hogy Lil C-t jutatták tovább,mert érdekesebb,mint Alexa,de valahol Ferót is megétem.Amúgy szerintem Alexa már a múlthéten kiesett volna,ha a Mizut nem dobják be.Egyébként az infó a Blikkből származik,úgyhogy elképzelhető,hogy fel van fújva.
2011. november 14. 15:24
Lil C halál gyenge
Tudtommal az X Faktroban énekeseket keresnek nem táncosokat! Most komolyan!! Csak azért hagyták Lil C-t mennt mert,hogy tud "show-t csinálni"!!! Ez a videó ennyire jó?? : http://www.youtube.com/watch?v=qsAOMaadZ9U az egész halál unalmas lett volna ha nem vette volna le a pólóját
2011. november 14. 15:26
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Minden héten kiesik valaki,tehát akkor ennyi erővel minden héten cirkuszolhatna valamelyik mentor.Amikor az első adásban kiesett a Gyurcsík Tibi az is igazságtalan volt,mert sokkal jobb volt,mint a Rocktenors.Úgyhogy ennyi erővel akkor cirkuszolhatott volna Malek Miklós is.
2011. november 14. 15:27
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Szerintem meg tökmindegy, mert mindenki ki fog esni előbb vagy utóbb, és úgyis az életben derül ki, hogy mennyire eladható a hangja, zenéje és a produkciója.
2011. november 14. 15:33
|
|
fruzsika11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.09. Hozzászólás: 43 Csatolások: 6 Azonosító: 152638 offline
|
nekem alexa volt a kedvencem ugy hogy megértem Ferót teljesen igaza volt!!!!!♥♥ALEXA♥♥
2011. november 14. 15:33
Most az egyszer egyet értek Feróval. Wolf Kati is sikeres lett gyerekkel akkor Alexa miért ne lehetne?
2011. november 14. 15:42
Én is részben úgy ítélem meg, hogy bosszúból volt. Lil C közelébe sem ért Alexának.
2011. november 14. 15:45
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
Hát tényleg igazságtalan volt
2011. november 14. 15:53
|
|
Lily17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 376 Csatolások: 0 Azonosító: 125001 offline
|
hát igaza van,már nem azér de az egész zsűriből a nagy feró az,aki a legjobban ért a zenéhez.ez meg is látszik.jóvan,biztos vannak hibái mert az mindenkiben van,de pl a geszti versenyzői fele se olyan jók mint a lányok.tiszta hamisak,nem is értem mért nem mondja nekik.élő adásban már durva.amúgy sztem is tök igazságtalanság volt,összeségében nézzük,lil c nem tud énekelni,alexa viszont megérdemelte volna a továbbjutást.
2011. november 14. 15:54
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Én nem akarok védeni senkit, legkevésbé sem Lil C-t, de Alexa halál unalmas, és meg kell, hogy mondjam, a hangja sem olyan káprázatos. Nyilván Lil C-vel szemben több esélye volt, de nem kell aggódni, nem is a srác fogja megnyerni...
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: